top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Yoni massage & andre alternativer


Besked fra medlemmet: "Jeg har på et tidspunkt hørt et podcast om en der fik en yoni (vaginal) massage for at løsne op i traumer, med teorien om, at de sætter sig i kroppen. Det var virkelig en intens omgang, og det skulle vist virke ret godt! Nu er jeg sådan en der har gået til psykologer osv osv osv i åååårevis, og nogle har været gode, men jeg har brug for at prøve noget andet end samtaleterapi. Det kunne være fedt at høre om nogen har prøvet det, kender et sted man kan prøve det (google hjælper ikke rigtigt), eller om folk har andre alternativer."


"Vær opmærksom på hvem der udover det. Hør evt. 'læge søger grænser' podcast'" (Jeg går ud fra at det er disse afsnit hos DR)

"Måske kan Stephanie von d'Ahé Grau hjælpe"

Hertil svarede et medlem: "Yonidmp og yonisauna [som Stephanie har highlights om på hendes profil] har ikke en dokumenteret effekt og der har været tilfælde med forbrændinger. Be careful with this" Et andet medlem supplerer: "Man kan høre et helt afsnit om yoni steaming i the vagina museums podcast"

"Lige i forbindelse med det med yoni massage og alternativer. Jeg går ved en kropsterapeut, som simpelthen er fantastisk. Det har godt nok ikke noget med yoni massage at gøre, men det har stadig en del at gøre med at traumer og generelt følelser sidder i kroppen. Første gang jeg var ved kropsterapeuten trykkede hun helt voldsomt på min mave, og jeg græd af ren smerte. Hun fortæller mig så efter, at traumer og følelser oftest sidder i maven, og det var derfor jeg havde så ondt, da hun trykkede der. Bagefter havde jeg en helt syret fornemmelse i min krop, og jeg følte mig mere afklaret med mine traumer og følelser, end jeg nogensinde havde gjort. Det er virkelig noget, jeg kan anbefale til alle."

"Det kaldes dearmering, måske er det nemmere at finde noget på google hvis man søger på dette. Jeg ved min mor har fået det gjort og det har været fantastisk. Der findes en online class på donationsbasis (man betaler hvad man kan) til, hvordan man selv kan gøre det. Der kommer vist nogle gange mere, men det er sjældent hun gør det. Jeg sender lige et link: find ud af mere her."

"Kimi Sand har jeg prøvet det hos og det hjalp mig rigtig meget"


"Kropsterapi har gjort noget rigtig godt for mig"


"Der er en god klinik i Silkeborg"

"Oliver Trochanter laver tantra massage og er vild dygtig"

"Somatisk terapi i København"


"Kropsterapi måske?"


"Ellers vil jeg anbefale kropsterapi/totum/body-sds. Det kan virkelig noget!"


"Thetahealing ved Leona Anastassia - mere kropslig og åndelig terapi"


"The yoni empire. Hun er genial men er i Amsterdam"

"Kender ikke yoni massage men har hørt traumer, som "sætter sig" i spændinger i muskler hvor massage kan løsne op"

"Kender ikke yoni massage men psykomotorisk terapi er genialt til at arbejde kropsligt også"

"Ja til alternativ" Breathwork! Specifikt theo2awakening"


"Kropsterapi er vidst heling via massage på kroppen (ikke i vagina). Måske tantra massage? Ikke så meget til traume som mere til erotisk udfoldelse og connection"


"Jeg vil anbefale kropsterapi! Se Siff Storm kropsterapi på Instagram"

"Cathrine Katzmann"


"Der er kurser hvor man lærer sin yoni at kende over tid med fokus på at løse traumer"


"Breathwork er fantastisk. Den snakker ikke men bruger sin vejrtrækning for at forløse. Og det er nemlig vildt godt når der er ikke er flere ord, men traumet stadig ikke er forløst"


"Kender et alternativ der hedder manuvision som er en type kropsterapi der virkelig er fedt"


"Yoni mapping og yonimassage og thepleasuretemple"


"Kropsterapi"

"Vil anbefale Manuvision - arbejder med teorien om at traumer sætter sig i kroppen"


"Kan specifikt anbefale Stinna Jenny I Aarhus som kropsterapeut"

Advarsel: overgreb "Jeg har hørt flere der havde virkelig uheldig oplevelser med yoni / tantra massage. Da nogen bare vare ude på at røre ved og udnytte kvinder. Der er nogen former for yoni massage hvor en mand massere med sin penis, normalt taler man dette igennem inden, desværre oplevede nogen det bare som et nyt og endnu et overgreb fordi en mand så pludselig havde sex med en forklædt som yoni massage. Så jeg håber at nogen kan komme med nogen gode anbefalinger. For det må være så grænseoverskridende, særligt i en sårbar situation hvor man måske har sværere ved at sige nej, særligt som tidligere offer.."


Tilføjelse fra et andet medlem: ".. "En mand så pludselig *voldtog* én forklædt som yoni massage" - sex uden samtykke =voldtægt. Lad os kalde det, hvad det er.. Og har desværre også hørt om dette."

Tak for at påpege det!!


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page