top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Velkommen tilHej alle sammen og velkommen til dette frirum for klubben som jeg håber I vil tage godt imod. Jeg er så spændt på at komme i gang og håber at dette lille sted kan være med til at skabe et univers hvor vi kan dele det vi har på hjerte. Jeg har allerede snakket om mine planer for dette sted og hvorfor jeg har valgt at lave denne side men hvis du missede det eller er ny, så kommer der et lille udsnit af det her:

Hvorfor har jeg lavet denne side?

Mandag d. 7. februar 2020 vågnede jeg op til en Instagram konto som jeg ikke længere kunne få lov til at logge ind på. Min konto var blevet deaktiveret. Hvorfor? Fordi jeg har overtrådt deres fællesskabsregler en gang eller to for meget og Instagram mente at det har jeg gjort på grund af nøgenhed eller seksuel aktivitet.


Som bruger på Instagram appen har du ikke en chance for at finde ud af hvad der er okay og hvad der ikke er. Du får det kun at vide hvis det er for meget. Og nogle må gerne noget andre ikke må. Vi, os der gentagne gange får at vide at vi overtræder deres regler, render rundt i blinde, bange for om Instagram nu sletter vores konto permanent.


Jeg oprettede klubben fordi jeg godt kunne tænke mig at skabe et frirum for mennesker der føler at deres kropsbehåring bliver behandlet og opfattet som noget forkert. Jeg oprettede klubben for at fortælle dem der havde brug for det, at det at lade kropsbehåringen gro også er et valg de kan tage - og styrke dem i netop det valg. Det har så udviklet sig til at klubbens medlemmer kunne spørge til råds om andre ting, fra menstruations til prævention og vi har delt vores usikkerheder lige fra små bryster til strækmærker og brystvorter.

Vi har skabt et fuldstændigt fantastisk rum og fællesskab som jeg sætter stor pris på - og som jeg næsten dagligt får at vide at I, medlemmer, også sætter pris på.


Det frirum kan jeg ikke længere bruge så frit som jeg gerne ville på Instagram og derfor har jeg valgt at lave denne side.

Her kan jeg dele alt det Instagram mener er 'forkert'. Her vil der for eksempel komme kønsbehåring op, der vil komme billeder af (censurerede) bryster og hvad der ellers er 'for meget af det gode' for Instagram. Billeder, med samtykke, med eller uden censur.


Jeg håber I har lyst til at følge med ♡

Følg klubben på Instagram lige her


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page