top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Svar på andre orgasmespørgsmål


Illustration af strejfer

Her kommer svarene på de 'rester' af spørgsmål I har stillet - spørgsmål der ikke er nok i til et selvstændig indlæg eller ikke passer ind i de andre indlæg jeg har lavet. Vi har før snakket om orgasmer hvor i der blev svaret på spørgsmål om orgasmer og det indlæg kan du finde det her.


48 % af jer svarede kender


52 % af jer svarede kender ikke


19 % af jer svarede kender


81 % af jer svarede kender ikke


"Tværtimod synes jeg, den øgede blodgennemstrømning i underlivet har gjort det nemmere for mig."


11 % af jer svarede ja


89 % af jer svarede nej


"Ej jeg troede, jeg var den eneste! Jeg kan kun få orgasme med en eneste setting på min vibrator, intet andet fungerer. Kan godt flere gange ugentligt men ikke flere gange på en dag."


Et medlem skriver: "er nysgerrig på, om andre også oplever at have så intense/svære muskelspændinger i ben/lår, ved orgasmer, at det er til gene uden for sex eller onani? Fx. Hvis jeg træner, eller vil sidde på hug i almindelige situationer, at mine musklerne er så "ramte" at det gør ondt eller er irriterende, og musklerne hopper på den der jeg-har-ikke-strukket-ud-i-100-år måde. Og apropos strække ud - når jeg så vil strække ud i fx. Baglår efter træning, oplever jeg at musklerne i skeden udvider sig, som om jeg presser.... Det er virkelig et cirkus, og irriterende at musklerne arbejder så meget sammen. Nogle der evt. Har råd? Ps. Er hypermobil, så det er svært for mig at strække ud i benene, plejer at gå til massør. Pps. Har også prøvet at "slappe af" og ikke spænde under orgasmer, men det er viiiiiirkelig svært, og så giver jeg nærmest lidt op på orgasmen - og det vil jeg jo heller ikke." 22 % af jer svarede kender 78 % af jer svarede kender ikke "Jeg er også hypermobil, og jeg kender problematikken. Jeg spænder så meget op i mine ben under orgasme, at de bliver helt ømme, som om man har leg-day hver dag. Normalt får jeg orgasme ret hurtigt, så spændingen bliver ikke holdt så længe, men jeg har fornyligt været på anti depressive, som jo gør det svære at få orgasme, og det betød længerevarende spænding i benene, og jeg kunne seriøst ikke gå...det var ikke sjovt. Noget jeg synes hjælper, er at øve mig i at slippe spændingen under orgasme, som du også skriver du prøver. Spænd og slip igen, og fortsæt sådan. Det er svært, men det bliver nemmere med tiden. Derudover masserer jeg fascierne i mine ben, enten bare med hænderne og olie, eller med sådan en lille massage dims jeg har (man kan også bruge en gua sha hvis man vil være fancy). Foam rolling kan også klare det, men man skal ikke gøre det for meget for det kan være alt for hårdt. Blidt og nænsomt."


"Oplever det med læggene"

"Vil virkelig anbefale hende at gå til en specialiseret fys. Også for at forebygge fremtidige problemer med bækken/bækkenbund. Birthe Bonde kan måske sende hende videre til en i hendes område." "Der er en trænings/meditationspraksis der hedder feldenkreis, det handler om at have så lidt muskelaktivitet som muligt til bestemte øvelser.. Måske det vil kunne hjælpe din krop at lære at slappe mere af og føle efter hvad der sker. Under alle omstændigheder er det den skønneste form for afslapning, så en anbefaling værdig uanset hvad!"


"Foam roller til at massere musklerne ud" "Det kunne have noget at gøre med bækkenbunden, altså musklerne" "Gynobs fysioterapi; kam lyde som myoser"


53 % af jer svarede kender 47 % af jer svarede kender ikke

"Jeg vågner inden peaket HVER GANG og så dør den"


"Det er den eneste måde jeg har prøvet en orgasme på"


36 % af jer svarede kender 64 % af jer svarede kender ikke "Jeg havde glemt det, men oplevede faktisk dette i mine tidligere dage med onani, at hvis ikke jeg gjorde/lå på præcis den samme måde hver gang, kunne jeg ikke nå klimaks”. Så tror det er kroppen og hjernen der får det som vane/kodning. Det ændrede sig hen ad vejen i hvert fald. Der er ikke umiddelbart nogen anatomisk forklaring. Udover muskelhukommelse/vane."


"Klitoris, organet der er så meget mere end en lille dut. Klitoris følger bækkenbunden - fra glansen, der er det ydre - hen til skeden. Ved at klemme benene sammen sker der et tryk fra bækkenbunden mod de indre dele klitoris!" Et medlem svarede på denne poll med: "Det her er ret interessant! Jeg har kun haft orgasmer et par gange, uden at samle benene, også når jeg onanerer. Interessant at andre også har det sådan! Ved i hvorfor, det er nemmere for nogle at få orgasme sådan?" "Mit bud er at klitoris er meget større invendig så der r mere stimuli om kønslæber ved gnid/pres" "Er det ikke måske fordi man spænder i bækkenet. Jeg får dem ved at løfte mine ben let" "Mit gæt er at det er en tillært 'vane' fra hvordan man startede med at onanere" "Jeg får kun orgasmer med så spredte ben som muligt"54 % af jer svarede kender


46 % af jer svarede kender ikke


"Nej men det føles ofte som om jeg skal tisse lige inden forløsning, mens orgasmen bygger op, hvis det giver mening."


53 % af jer svarede kender

47 % af jer svarede kender ikke

"Niks, men jeg har hørt fra andre at det kan være et tegn på at man kan få en sprøjteorgasme"


27 % af jer svarede kender 73 % af jer svarede kender ikke

"Kun når jeg onanerer med bruseren"

"Tænker lidt det er fordi hun holder en spøjteorgasme tilbage. En kvindes spøjteorgasme kommer jo fra urinrøret så måske hun bare er lige ved at gi sig helt hen, men så bliver bange for hvad der sker? Så det er jo normalt. Men tænker nok du har læst op på det så går ud fra du nok skriver noget om det. Anyway godt arbejde!"

"Men det er jo ikke sikkert, det er tis. Det kan jo være en form for ejaculation."


"Kære menneske, det er helt normalt, og der produceres frisk urin under arousal, (formodentlig en mekanisme så at vi skal tisse efter sex, for at rense urinrør plus skedindgang for udefrakommende bakterier), så den væske der kommer er ikke opkoncentreret med urinstoffer og muligvis også iblandet væske fra skeneskirtlen, der er ikke noget skamfuldt ved det! Skam dig ikke over noget din krop gør."


93 % af jer svarede kender


7 % af jer svarede kender ikke


52 % af jer svarede kender 48 % af jer svarede kender ikke

48 % af jer svarede kender


52 % af jer svarede kender ikke


"Tror muligvis at jeg på et tidspunkt fik en sprøjteorgasme hvor det var som beskrevet her og nærmest føltes så voldsomt at det ikke længere var dejligt. Og så tænkte jeg samtidig "wtf, tisser jeg nu imens?!" Hvilket ikke gjorde det federe. Men efterfølgende tænker jeg at det måske kunne være en sprøjteorgasme."


62 % af jer svarede ja

38 % af jer svarede nej


49 % af jer svarede ja

51 % af jer svarede nej


11 % af jer svarede ja 89 % af jer svarede nej "Ja, bag øret" "Svarer nej, men har dog én gang fået en orgasme af ren og skær tankens kraft (6 måneder siden) fordi jeg var så tændt og det var vanvittigt lækkert og vildt hahaha" Et medlem spurgte hertil om der er andre der også kan komme uden berøring? 12 % af jer svarede ja 88 % af jer svarede nej


35 % af jer svarede mig

65 % af jer svarede ikke mig Det skal lige slåes fast at orgasmer gennem skeden også er klitorisorgasmer, så der findes egentlig kun klitorisorgasmer - eller kropsorgasmer som et medlem skriver herunder - så her er spørgsmålet egentlig om I har nogle råd til at få andre orgasmer end ved stimulation af klitoris hovedet. Du kan læse mere om det i dette indlæg. "Som sagt er det samme orgasme rent fysiologisk. Måske skal du dele billeder af hvor stor klitoris egentlig er." "Mine nipples er også en rimelig god kilde. Men det er selvfølgelig en anden slags orgasme. Prøv erogene zoner" "Øvelse, hvis jeg skal få en orgasme gennem penetration skal jeg spænde i hele kroppen" "Jeg kan virkelig anbefale at se the goop lab afsnittet “The pleasure is ours” på netflix. Sexunderviseren Betty Dodson, som deltager i afsnittet, fortæller om “rock ‘n roll” teknikken, som har revolutioneret min måde at onanere på." "I mange år fik jeg 'kun' klitorsorgasmer, og der var også flere år før det, hvor jeg slet ikke havde oplevet at få en orgasme. Men med min nuværende kæreste har jeg fået skedeorgasmer. Jeg er stadig i gang med at lære hvordan jeg kan få dem, da det nogle gange kommer lidt pludseligt. Men der er forskellige ting der hjælper mig: stimulation af klit inden, stimulation af bryster og andre steder på min krop, at det først går langsomt og derefter hurtigere. Der er også kun helt bestemte stillinger hvor det kan lade sig gøre for mig. Det nemmeste er når jeg sidder på ham og ligger mig over ham så vores overkroppe og ansigter rør hinanden. Og så kan han presse mig ned mod ham. Og så har det gjort rigtig meget at han er meget opmærksom på mig og hvad jeg har lyst til." "Jeg slapper af og giver mig hen. Bevæger mig med personen og instruerer" "Glidecreme! Og så skal man også helst være meget tændt, så sker der ting og sager." - find klubbens anbefalinger af glidecreme her. "Vibrator på g-punkt" "Har opnået orgasme ved kun at røre ved boobies" "Fik engang en orgasme af at blive slikket i øret. Det er måske den bedste orgasme jeg har fået men det var mere en kropsorgasme." "Hurtig og hård penetrering af g-punkt enten med fingre, dildo eller penis" "Edger mine indre kønslæber længe" "Har engang fået en brystorgasme. Sådan gennem stimuli af kun brysterne.


"Glasdildo der er buet eller med dupper på"


"Invester evt i en g-punkts dildo, lokaliser stedet med fingrene and then go for it"


"Øv dig under onani med fingrene, se noget godt porno imens"


"Køb en g-punkts dildovibrator!! Eller en sugekop dildo, det er så godt!!"


"G-punktet er hvor alle nerveenderne samles fra klitoris"


"Hvis du er sammen med en partner med pik hjælper det at side øverst og styre vinklen"


"G-punkt er også svær at finde. Sådan lige indenfor vagina er et godt sted på de fleste"


"Er det ikke noget med at g-punktet er en myte?" Det ved jeg ikke men skriv endelig hvis I har nogen informationer så kan det være vi skal lave et indlæg om det.


"Har kun oplevet det med én partner og jeg aner ikke hvad vi gjorde 'rigtigt'"


"Det hele er klitorisorganet. Mit bedste bud er fingrene ind og bøj så de rammer lige bag ved den udvendige klitoris"


"Jeg mærker et virkelig dejligt sted hvis jeg bøjer fingrene ud mod maven. Det er svært at gøre selv men dejligt at få en partner til at gøre"


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page