Svar på andre orgasmespørgsmål


Illustration af strejfer

Her kommer svarene på de 'rester' af spørgsmål I har stillet - spørgsmål der ikke er nok i til et selvstændig indlæg eller ikke passer ind i de andre indlæg jeg har lavet. Vi har før snakket om orgasmer hvor i der blev svaret på spørgsmål om orgasmer og det indlæg kan du finde det her.


48 % af jer svarede kender


52 % af jer svarede kender ikke


19 % af jer svarede kender


81 % af jer svarede kender ikke


"Tværtimod synes jeg, den øgede blodgennemstrømning i underlivet har gjort det nemmere for mig."


11 % af jer svarede ja


89 % af jer svarede nej


"Ej jeg troede, jeg var den eneste! Jeg kan kun få orgasme med en eneste setting på min vibrator, intet andet fungerer. Kan godt flere gange ugentligt men ikke flere gange på en dag."


Et medlem skriver: "er nysgerrig på, om andre også oplever at have så intense/svære muskelspændinger i ben/lår, ved orgasmer, at det er til gene uden for sex eller onani? Fx. Hvis jeg træner, eller vil sidde på hug i almindelige situationer, at mine musklerne er så "ramte" at det gør ondt eller er irriterende, og musklerne hopper på den der jeg-har-ikke-strukket-ud-i-100-år måde. Og apropos strække ud - når jeg så vil strække ud i fx. Baglår efter træning, oplever jeg at musklerne i skeden udvider sig, som om jeg presser.... Det er virkelig et cirkus, og irriterende at musklerne arbejder så meget sammen. Nogle der evt. Har råd? Ps. Er hypermobil, så det er svært for mig at strække ud i benene, plejer at gå til massør. Pps. Har også prøvet at "slappe af" og ikke spænde under orgasmer, men det er viiiiiirkelig svært, og så giver jeg nærmest lidt op på orgasmen - og det vil jeg jo heller ikke." 22 % af jer svarede kender 78 % af jer svarede kender ikke "Jeg er også hypermobil, og jeg kender problematikken. Jeg spænder så meget op i mine ben under orgasme, at de bliver helt ømme, som om man har leg-day hver dag. Normalt får jeg orgasme ret hurtigt, så spændingen bliver ikke holdt så længe, men jeg har fornyligt været på anti depressive, som jo gør det svære at få orgasme, og det betød længerevarende spænding i benene, og jeg kunne seriøst ikke gå...det var ikke sjovt. Noget jeg synes hjælper, er at øve mig i at slippe spændingen under orgasme, som du også skriver du prøver. Spænd og slip igen, og fortsæt sådan. Det er svært, men det bliver nemmere med tiden. Derudover masserer jeg fascierne i mine ben, enten bare med hænderne og olie, eller med sådan en lille massage dims jeg har (man kan også bruge en gua sha hvis man vil være fancy). Foam rolling kan også klare det, men man skal ikke gøre det for meget for det kan være alt for hårdt. Blidt og nænsomt."


"Oplever det med læggene"

"Vil virkelig anbefale hende at gå til en specialiseret fys. Også for at forebygge fremtidige problemer med bækken/bækkenbund. Birthe Bonde kan måske sende hende videre til en i hendes område." "Der er en trænings/meditationspraksis der hedder feldenkreis, det handler om at have så lidt muskelaktivitet som muligt til bestemte øvelser.. Måske det vil kunne hjælpe din krop at lære at slappe mere af og føle efter hvad der sker. Under alle omstændigheder er det den skønneste form for afslapning, så en anbefaling værdig uanset hvad!"


"Foam roller til at massere musklerne ud" "Det kunne have noget at gøre med bækkenbunden, altså musklerne" "Gynobs fysioterapi; kam lyde som myoser"


53 % af jer svarede kender 47 % af jer svarede kender ikke

"Jeg vågner inden peaket HVER GANG og så dør den"


"Det er den eneste måde jeg har prøvet en orgasme på"


36 % af jer svarede kender 64 % af jer svarede kender ikke "Jeg havde glemt det, men oplevede faktisk dette i mine tidligere dage med onani, at hvis ikke jeg gjorde/lå på præcis den samme måde hver gang, kunne jeg ikke nå klimaks”. Så tror det er kroppen og hjernen der får det som vane/kodning. Det ændrede sig hen ad vejen i hvert fald. Der er ikke umiddelbart nogen anatomisk forklaring. Udover muskelhukommelse/vane."


"Klitoris, organet der er så meget mere end en lille dut. Klitoris følger bækkenbunden - fra glansen, der er det ydre - hen til skeden. Ved at klemme benene sammen sker der et tryk fra bækkenbunden mod de indre dele klitoris!" Et medlem svarede på denne poll med: "Det her er ret interessant! Jeg har kun haft orgasmer et par gange, uden at samle benene, også når jeg onanerer. Interessant at andre også har det sådan! Ved i hvorfor, det er nemmere for nogle at få orgasme sådan?" "Mit bud er at klitoris er meget større invendig så der r mere stimuli om kønslæber ved gnid/pres" "Er det ikke måske fordi man spænder i bækkenet. Jeg får dem ved at løfte mine ben let" "Mit gæt er at det er en tillært 'vane' fra hvordan man startede med at onanere" "Jeg får kun orgasmer med så spredte ben som muligt"54 % af jer svarede kender


46 % af jer svarede kender ikke


"Nej men det føles ofte som om jeg skal tisse lige inden forløsning, mens orgasmen bygger op, hvis det giver mening."


53 % af jer svarede kender

47 % af jer svarede kender ikke

"Niks, men jeg har hørt fra andre at det kan være et tegn på at man kan få en sprøjteorgasme"


27 % af jer svarede kender 73 % af jer svarede kender ikke

"Kun når jeg onanerer med bruseren"

"Tænker lidt det er fordi hun h