top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Sprøjteorgasmer


Illustration af strejfer

I måtte endelig slide into my dm hvis I vidste noget om sprøjteorgasmer og om hvorvidt det er det muligt for alle at få en sprøjteorgasme? Det her er jeres svar: "Tror de fleste kan, det er bare at finde den teknik der virker for én! Og at slappe MEGA MEGA meget af. Jeg oplevede det først for et år siden, men har været seksuelt aktiv i 6 år. Så der er håb for 99% tror jeg." "I forhold til sprøjteorgasme. Jeg har hørt et afsnit omkring netop dette i Tændt podcasten. Jeg mener nok at væsken kommer fra blæren, og at alle kan stimuleres til en sprøjteorgasme via stimulation i skeden." - Jeg har prøvet at finde frem til afsnittet men har ikke kunne finde det tilgængeligt nogen steder. "Der er forskel på hvad der kommer “ud af en”. Man kan “jizze” lidt lige som mænd og det er vaginalt og kan være hvidt og er typisk lidt tykkere end vand. Hvor væsken der kommer ud ved sprøjteorgasme er vandigt og typisk helt klart. Det kan indeholde urinrester." "The_yoni_empire har skrevet en masse på sin hjemmeside omkring det. Derudover henviser hun ofte til Deborah Sundahl, som er en af verdens førende indenfor female ejaculation (har skrevet bøger og holder ofte kurser, hvor hun underviser i det - i denne tid også online). Det, de begge ofte siger, er, at alle kan - men det ser helt vildt forskelligt ud fra person til person. For en person kan det sprøjte ud og gøre alt vådt - for en anden kan det “sprøjte indad”, så man faktisk tisser det ud bagefter. Og så skal mam huske på, at i porno tisser de faktisk ofte, når der står, de ejakulerer." "I podcasten ‘er der liv på Venus’ taler en læge(?tror jeg?) om at der er forskel på kvinders sklenes kirtler. Både i størrelse og følsomhed. Derfor har vi forskellige udgangspunkter. Der er ingen entydige forskningsresultater." "Jeg ved det ikke, men har prøvet noget lignende 2 gange med satisfyeren. Har aldrig oplevet det hverken før eller siden. Begge gange kom der virkelig meget væske ud, det sprøjtede i stød og havde lige tisset, men føles lidt som at tisse. Meget lækkert faktisk, orgasmerne var helt almindelige orgasmer." "Comfortable in my skin har en spørgerunde om det." - Det er ikke tilgængeligt på nuværende tidspunkt da hun er blevet shadowbanned af Instagram, men der kan være at det kommer op.


33 % af jer svarede ja


67 % af jer svarede nej


Et medlem skriver: "Wtf, jeg tror lige, jeg har fået en sprøjteorgasme?


Jeg havde en lille Satisfyer session og kom 3 gange i træk - altså lige skrue ned på laveste indstilling under orgasmen og så skrue stille og roligt op igen. Ved den 3. orgasme følte jeg en ‘klump’ komme ud fra skeden - det føltes som, når man ‘føder’ en blodklump under menstruation. Rejste mig hurtigt op og ku se en stor våd plet under mig og mærke det løb ud.


Gik ud i badet og satte mig på huk for at vaske mig og så løb der nok en halv dl klar væske ud af skeden og ned på gulvet. Prøvede derefter at tisse og det kom helt klart et andet sted fra. What is life? Var det en sprøjteorgasme? Det er da ærlig talt mega upraktisk.. Det var ikke en mere dejlig orgasme end normalt.."


Kan det have været en sprøjteorgasme? 74 % af jer svarede ja 26 % af jer svarede nej


"Mange orgasmer i streg med Satisfyer gør det for mig i sidste ende, men ærligt vil jeg ikke sige, det nødvendigvis er noget at stræbe efter. Jeg føler mig mindre “færdig” ved en sprøjteorgasme end ved en almindelig orgasme." "Fokus på g-punkt!" "Der skulle meget stimuli til, både vaginalt, analt og på klitoris. Jeg græd bagefter så godt selskab er rart"

"Hvis min partner presser sin hånd på maven lige over venusbjerget og giver mig finger med kraftig styrke i omkring 5-10 min, så ender jeg som regel med at sprøjte." "G-punkt og klitoris stimulation samtidig var det eneste der virkede for mig" "Stimulering af klit og g-punkt samtidig, evt mens man trykker ned på venusbjerget." "Få en partner til at lave en 'kom her' bevægelse med fingre i vagina mod maven (g-punkt?)" "Har kun prøvet det to gange, det var begge med Lelo's satisfyer som satte et eller andet igang" "Jeg oplevede en partner som gik efter specifikt at give mig sprøjteorgasme. Jeg havde aldrig prøvet det før men han vidste lige hvor han skulle ramme for at få det til. Han brugte det der “spiderman trick” (kalder man det det?) hvor man rammer g-punktet med to fingre, gentagende gange. Det var ret surrealistisk at se det sprøjte ud på håndklædet. Men enig med hende der spurgte i din indbakke - synes ikke selve orgasmen var vildere eller “bedre” end andre. Men det var en anderledes oplevelse!" "Det handler mest af alt om personen du er sammen med hvis det er sammen med en partner, og give slip. Sådan rigtigt hen til følelsen" "Jeg føler altså tit at det er totalt overvurderet" "G-punkts dildo, et håndklæde i sengen eller tag turen i badet. Når man lige finder ud af det, er det guld." "Brug en satisfyer. Og anden mulighed er at onanere flere gange i træk i kortere tid" "G-spot stimulation. Min mand kan få mig til at sprøjte flere gange i træk" "Jeg kan kun når jeg 'får finger' af en der liiige ved hvor punktet er og hvordan man gør"


"Jeg har god erfaring med, at der skal bruges god tid på at stimulere klito (med eller uden orgasme) og lige bagefter, skal der to fingre op og lave en slags “kom her” bevægelse op mod maven. Der er sådan et spot som er lidt “rillet” i modsætning til resten af skedehalsen, som føles meget glat. Det spot skal have en god omgang med fingrene og så skulle det gerne ‘virke’." "Holde orgasmen igang i lang tid, stimulerede mig selv under penetrationen i længere tid, holde den men ærligt er det mere besværligt end noget værd (for mig i hvert fald), orgasmen er ikke bedre. "At give sig en til følelsen. Det kan føles som om man skal tisse, men hvis du har tisset er alt ok." "Alene: satisfyer. Med partner: ved bestemt håndstilling der "skubber-op"- agtigt" "Bliv ved når det føles som om du skal tisse, det skal du nemlig ikke"


"Læg et håndklæde på sengen inden du/I prøver noget" "Når du mærker at det kilder det rigtige sted og føles dejligt er det bare at slappe af i momentet. Bare luk øjenene - føl dig selv og føl din partner og jer som enhed" "Slap helt af og giv slip. Men lad være med at stræbe efter det. Jeg synes det er overvurderet" "Sker kun for mig hvis det er en 'dobbelorgasme' altså ingen pause fra første til anden" "Køb en satisfyer. Færdig bum." "Yoni pleasure palace. Produkt: Sacred Squirter"

"For mig er det sket med satisfyer pro 2, det sker stort set kun ved orgasme nummer 3 i træk" "For mig hænger det ikke sammen med orgasmen. Det kommer altid ved bestemte stilligner. Når jeg sidder ovenpå sker det som regel. Men det er ikke fordi det er ekstra dejligt en andre orgasmer" "Troede ikke jeg kunne. Efter jeg fik satisfyer pro 2 sker det næsten hver gang" "Da jeg ikke kan kontrollere dem er jeg blevet lidt paranoid ift at få dem og plette sengen/sofaen. Så det har ødelagt noget for mig i form af spontanitet og at give mig hen. Men et tip fra mig kunne være at man i missionær har en stor pude bag ryggen så der er mere klit kontakt. Og hav et håndklæde under! Har ødelagt en sofa fordi væsken gav en misfarvet plet."


69 % af jer svarede ja

31 % af jer svarede nej


Der er delte meninger om det, nogle siger at det bare er helt fantastisk og noget af det bedste, andre er ikke ligefrem overvældet og synes det er overvurderert i forhold til den effort det tager. Andre siger at det ikke er bedre end andre orgasmer, de føles bare anderledes men der ikke mere nydelse ved dem. Men som alt andet er det nok forskelligt fra person til person.


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page