top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Om udflåd // hvad er den afblegede plet i underbukserne?


I fik valget mellem at snakke om udflåd eller herpes og her valgte størstedelen udflåd. Et virkelig stort emne så derfor tog jeg udgangspunkt i de to beskeder jeg havde liggende fra medlemmer omkring udflåd. Den ene om den afblegede pletter i underbukserne og den anden om at det er som om hendes udflåd nogle gange ætser lidt - find det i 'Kender I også det med jeres udflåd?'


Dette indlæg kommer til at handle om det store mysterie der opstår når man først opdager at der er pletter i underbukserne - hvad er det? og er det normalt?


Nederst kan du se indsendte billeder af klubmedlemmers underbukser med afblegede pletter. Det er noget der har hjulpet en del medlemmer at vide at de ikke er alene, måske kan det også hjælpe dig?


88% af jer svarede ja


12% af jer svarede nej


42% af jer svarede ja


58% af jer svarede nej


70% af jer svarede ja


30% af jer svarede nej


Skeden har en lav ph-værdi mellem 3,5 og 4,5 som betyder at skedens sure miljø har afblegende effekter på stof.


Skeden er selvrensende og det er bakterien Lactobacillus der danner mælkesyre og sørger for den rette surhedsgrad og balance.


Det sure miljø hæmmer uvelkomne bakterier og svamp i at vokse.


Den afblegede plet er altså et sundhedstegn. Men det er også helt almindeligt at der ikke er pletter så det er heller ikke et tegn på at der er noget galt hvis ikke de er der. Begge dele er normalt.


Som skrevet ovenover så er det også helt normalt hvis du ikke har prøvet at have en afbleget plet i underbukserne. Vores underliv er forskellige og hvad der er normalt for andre er ikke normalt for os.


Det kan også være fordi du ikke bruger underbukser af naturligt materiale. Det vil typisk mest være ved bomuldunderbukser hvor der kan opstå afblegede pletter.


4% af jer svarede ja


96% af jer svarede nej


"Det ville blive alt for dyrt for mig hvis jeg skulle smide dem ud hver gang"


"Det skete for mig, første gang jeg havde et par sprit nye trusser på, så det er ikke fordi de er gamle!"


66% af jer svarede kender


34% af jer svarede kender ikke

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page