Min top 10 over Fries Before Guys afsnit


Jeg har kendt til fries before guys podcasten i godt og vel et år nu - måske lidt mere - og havde i længere tid et ønske om at komme i gang med at høre den men jeg er ikke rigtig et podcast menneske. Men i starten af dette år lå jeg syg i sengen og det eneste jeg kunne orke var at lytte. Det var jo det perfekte tidspunkt til at sætte høretelefonerne i ørene og trykke play.

Det var sgu kærlighed ved første lyt - det tror jeg ikke der er nogen tvivl om. Josephines fuldstændig fantastiske grin sammen med Nannas lækre stemme så sker der magi. 'Mildest talt geniale' har jeg omtalt dem på klubbens story and I stand by that.

Som jeg skrev i indlægget 4 podcast afsnit om kropsbehåring, så har de en fantastiske evne til at få dig revet med som om du sidder i stuen og har en samtale med dem. Jeg nikker, råber SAAAME og griner (og græder) sammen med dem.


Jeg kan tage deres ærlighed med på gåture og få underlige blikke fordi jeg får grineflip midt på stien mens mennesker går forbi med deres søde hunde. Jeg kan relaterer til så meget af det de deler og lovpriser dem for at de deler ud af deres oplevelser, tanker og følelser.


Ja, jeg er sgu forelsket i vennerne i ørene. Derfor vil jeg gerne samle en liste over min top ti over de bedste Fries Before Guys afsnit. Det er virkelig ikke nemt men det er lykkedes nogenlunde - der er jo så mange gode!! Det egentlige spørgsmål er jo om der er et afsnit der er dårligt?? Du kan lytte til Fries Before Guys på spotify eller på Podtail hvilket er det jeg har linket til.


Om at bære livet med sig

Absolut hjerteskærende men så utrolig vigtig. Noget der føles helt inde i knoglerne og skaber ringe i vandet indeni. Det er så vigtig en samtale at få sat gang i, så vigtige tanker at gøre sig og så vigtigt at give plads til både inde i sig selv men også blandt andre mennesker. Der er ikke rigtig så meget at sige om det andet end at føle dette afsnit.


Om afsnittet:

TRIGGERWARNING! Vi går i dagens afsnit meget tæt på flere emner, der kan virke triggende, f.eks selvmord. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende taler fra vores helt personlige udgangspunkt og at vi ikke har nogle endegyldige svar. Sorg og traumer er ikke lette emner at tale om. F.eks oplever mange at være vrede på verden og ens nærmeste, og det kan være meget grænseoverskridende og hårdt at lytte til. I dagens afsnit taler vi om, hvordan vi lever med tab og oplevelser, der har givet ar på sjælen. Mangler vi et bedre sprog, når vi skal sætte ord på døden og det svære i livet? Burde vi blive bedre til at tale med hinanden og stille spørgsmål? Vi forsøger i fællesskab at sætte ord på vores tanker om bl.a. sorg, modsatrettede følelser og vrede i et af de sværeste og mest følelsesladede afsnit, vi har lavet hidtil.


Hør afsnittet på podtail lige her.


Hemmeligheder part 1, 2, 3

Jeg snyder lidt med denne her for det er alle hemmeligheder afsnit - part 1, 2 og 3. De er simpelthen SÅ gode, jeg griner, græder og relaterer!! I disse afsnit bliver der delt de pinligste hemmeligheder og mærkeligste vaner der er så tåkrummende, underlige ting man gjorde da man var yngre, samt tredje afsnit om småligheder og glæden ved sine egne småligheder.


Afsnit to er legendarisk!


Om afsnittet (2):

Hvordan undviger vi bedst katastrofer, der involverer afførring? Hvor langt vil vi gå for at give liv til en onani-session? Svarene finder du i opfølgeren til et af de mest legendariske og populære fries afsnit til dato! Vi bringer en advarsel på forhånd: det er IKKE for sarte sjæle. Fornuften er gemt langt væk, når vi griner os igennem den ene tåkrummende hemmelighed efter den anden. Det involverer bl.a. en helt særlig hårlak, et legemliggjort spejl og en lilla jagertus. Krydret med lytternes egne fortællinger særligt fra kategorien ‘kropslige funktioner’ byder vi hermed velkommen om bord på klamhedens rejse, der bringer bittersøde minder om fordums Vi Unge-brevkasser og siderne med pinlige historier. Sæt i gang! Hør afsnittet lige her på podtail.


Angsten længe leve

Det er så relaterbar - hvilket nok er fællesnævneren for de her afsnit og hvorfor de er nogle af mine favoritter: fordi jeg kan spejle mig selv i det og nikke genkendende til det der bliver snakket og reflekteret om - og det er så befriende! At det er okay at tale om. Om afsnittet: I denne uges afsnit kommer I tæt på Nanna og Josephine, når de tager deres personlige oplevelser med angsten under lup. Lyt med når de deler deres forhold til dødsangst, angst for transportmidler og angsten for at miste. De diskuterer også, hvorfor der egentlig eksisterer ugedage, og hvorfor folk laver lektier, når alle alligevel en dag bliver til skeletter.


Hør afsnittet lige her på podtail.


Doktor love pt. 3 - orgamser

Så sjovt at høre andres onani rejse og hvordan de 'opdagede' glæden og nydelsen ved onani og orgasmer. Nanne og Jose kommer omkring deres første orgamser, hvordan de onanerede da de var mindre og så deler de også tips ud til hvad man kan gøre hvis man godt kunne tænke sig at komme igang med onani/ikke har prøvet at få en orgamse. Eller 'fissenys' som de kalder det - jeg dør!


"Det var så mærkeligt. Det var bare ligesom om den begyndte at tale til mig og så begyndte jeg at file på den. Jeg anede ikke hvad jeg lavede, jeg anede slet ikke det var noget seksuelt." (same)


Om afsnittet:

Vi fejrer afsnit nummer 50 med et brag af et afsnit. Vi byder hermed velkommen til onaniens masterclass, hvor vi gennemgår vores personlige forhold til orgasmen fra den spæde begyndelse og frem til nu. Vi leverer tips, historier og taler om kunsten at komme. Hvordan adskiller solo-orgasmen sig fra den med en partner? Vi taler bl.a. om skedeorgasmer, forventningspres, klitoris og en ganske særlig bamse i menneskestørrelse.


Hør afsnittet lige her på podtail.


Hvordan ser jeg ud?

Et afsnit om forfængelighed og den indre monolog der kører om hvordan man ser ud, hele tiden skal observere sig selv udefra og sammenligner sig med dem omkring sig. Endnu et af de emner som Fries Before Guys (har hele tiden lyst til at omtale dem 'pomfritterne' hahah) tager op som, for mig, bare rammer så meget plet og det er så befriende at få sat ord på og vide at man ikke er alene. For det er så trættende hele tiden at skulle se ud på en bestemt måde, at udseende er lig med værdi. Fuck det!


"Hvis udseende bare var noget der er og ikke noget man hele tiden gør."


Om afsnittet:

I dagens afsnit taler vi om forfængelighed og det enorme fokus, vi som samfund har på udseendet. Hvorfor fylder tankerne og usikkerheden så meget? Vi taler bl.a. om at se vores menneskelige værd baseret på vores fremtræden, måle sig ud fra andres standarder og endelig, hvordan vi kan være med til at påvirke stemningen i en mere positiv retning.

Hør afsnittet lige her på podtail.


I den boldgade er et af deres nyeste afsnit 'Not like the other girls' også ret god.


Doktor love pt. 11 - pinlig sex

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen, jeg elsker at høre om sex, andres oplevelser og alt hvad det indebærer. Det her afsnit er SÅ sjovt og fantastisk at de deler ud. Mangler du et godt grin så er det helt sikkert her du skal gå til.


Om afsnittet:

Nipples så store som pandekager, vampyrdræbende udflåd, tilsyrede lår, tsunami-tilstande på nederste etage og en eksplosion af skedeprutter!! I dagens ekstra lange afsnit besøger vi hver en afkrog af pinlighed og sex, når vi grinegræder os igennem alle følelser og historier direkte fra soveværelset (og andre steder). Det bliver vådt, lugtende, larmende, forløsende, og ikke mindst, utroligt grineren. Velkommen ombord! Hør afsnittet lige her på podtail.


Feminisme med Emma Holten

Det var så fedt at få sat ord på de frustrationer man oplever når det kommer til feminisme, hvor anstrengende det er hele tiden at skulle forsvare det og den kæmpe besættelse mennesker har af at alt skal være kønnet. "Når man har den diskussion med fx en kammerat og de er sådan 'jamen det er ikke rigtig hvad du siger for det har jeg aldrig oplevet' så kan jeg også bare få lyst til at skrige; nej det er sgu da klart du aldrig har oplevet det du er en fucking hvid mand."


Om afsnittet:

Hvorfor blev vi feminister? Hvad vil det sige at være feminist? Og hvordan påvirker det vores liv? Med udgangspunkt i disse betragtninger inviterer vi i dagens afsnit i, fællesskab med vores strålende gæstevært, debbatør og feminist Emma Holten, alle lyttere med i den feministiske kamp. Vi forsøger at blive klogere på store begreber som privilegier, undertrykkelse, magt og solidaritet. Lyt med, når vi deler vores personlige oplevelser, få Emmas bedste hacks til at gå all-in i feminismen og hør om, hvordan vi tackler kategorien 'sure feminister', om vigtigheden af at anerkende værdien af følelser og oplevelser - og om at slå et slag for alle individers ret til frigørelse. The struggle is real.

Hør afsnittet lige her på podtail.


Blodsøstre

Et afsnit om menstruation som også er et af de emner som rigtig mange er vokset op med at skulle gemme og absolut ikke snakke om. Derfor er en hel samtale om det så relatable, befriende og letter på den kollektive skam der er omkring menstruation. Jeg tager meget gerne et afsnit mere om det for jeg tror at der er meget mere at dykke ned i! - gerne med en gæst eller to.


"Tænk på alt det teaterblod man kunne spare ved bare sådan at gemme organic cups med menstruaitonsblod i" - hahaha tænk over det.


Om afsnittet:

I dagens ekstra blodige afsnit taler vi om menstruation og hvad vores forhold er til dette. Lyt med når vi bl.a. taler om Den Aller Første Menstruation, sender et skud ud til den prisværdige menstruationskop, og tager en afstikker til sammenhængen mellem tis og onani.


Hør afsnittet lige her på libsyn.


Burdens byrde med Jada

Jeg er vild med Jada. Hun er så inspirerende og den måde hun evner at være så kreativ, autentisk og tro mod sig selv giver mig mod til at gå de veje jeg gerne vil gå. Så da jeg så at der var et afsnit med hende så kunne det ikke gå langsomt nok med at få fingeren på play for det er jo dobbelt op på genialiteter. Og emnet kunne ikke være bedre. 'Burdens byrde' rammer lige derind hvor det gør ondt på mig og jeg fandt mig selv nikke med og sige same same same same til det hele. Det er så vigtigt et emne som jeg tror går ind hos mange mennesker for 'burden' er så dræbende for kreativiteten, fantasien og bare det at være til er et problem for 'burden'.


Det var faktisk ret ironisk for jeg var ude at gå mens jeg hørte dette afsnit for den burde har jeg selv hele tiden. Med fries i ørene blev det en skide god gåtur - hvor jeg gik og grinte for mig selv. Helt sikker underholdende for forbigående.


Om afsnittet:

Could have, would have, should have. Vi oplever ofte, at vi får tanker omkring hvordan vi BURDE gøre ting og BURDE leve livet. Listen er lang og anstrengelsen er kæmpe stor, hvis vi skal efterkomme alle de krav, vi hver dag stiller til os selv. Lyt med, når vi bl.a. taler om at tage overdrevet hensyn, frygte skuffelser og føle sig fanget i sine negative tanker. Gæstevært er sanger og komponist Emilie aka Jada.

Hør afsnittet lige her på podtail.


Glæden med skeden

Nogen der er overrasket over at et afsnit med onani er nr 1?? Jeg ved ikke hvad det er men synes bare det er så fedt at høre andres (sjove) oplevelser med onani. Man er ligesom ikke alene med de underlige onani-situationer og tanker man kan have fundet sig i. Det her var et afsnit hvor jeg ikke kunne lade være med at grine og krumme tæer på den gode måde. Det her er helt sikkert et emne jeg godt kunne tænke mig at høre flere om i fremtiden for det er så underholdende, let og fedt fordi det bryder med tanken om at det er noget man ikke må dele og sige højt.


Om afsnittet:

I dagens afsnit byder vi velkommen til en afsindigt grineren og liderlig rejse ad onaniens kringlede veje! Vi starter kildrende ud med anbefalinger af skønt sexlegetøj inden vi i drivvåd stil fortsætter med vores og lytternes sjoveste historier - fra de helt spæde tag med tissekonen i kategorien “første orgasmer” over til mindst lige så mindeværdige kategorier som “ukontrolleret onani og onani gone wrong”, “opdaget i akten”, “onani med venner” og ikke mindst klassikeren “hår i numsen”. Rigtig god fornøjelse!

Hør afsnittet lige her på podtail.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle