top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Kvinden bag klubben


Hej alle sammen og velkommen til de fries klub. Jeg tænkte at inden vi kommer alt for godt i gang med dette projekt og de spændende ting der er at dykke ned i, så vil jeg lige præsentere mig og svare på de spørgsmål I har stillet til mig så I kan lære mig lidt bedre at kende.


Jeg hedder Soluuna, mine pronominer er hun/hende, jeg er 24 år gammel og mit stjernetegn er tvilling. Jeg lavede klubben fordi jeg kunne mærke et brændende ønske indefra om at skabe et rum hvor man kunne være sammen om at lade kropsbehåringen gro. Et fællesskab hvor vi kunne støtte og søge hjælp i hinanden og jeg er helt overvældet over hvad det er blevet til - det havde jeg slet ikke regnet med!


Min eget eventyr med kropsbehåring startede i 2018 hvor barbering bare hængte mig langt ud af halsen og jeg begyndte at stille spørgsmålstegn ved hvorfor jeg egentlig gjorde det. Det satte skub i en masse indre arbejde der resulterede i at jeg fandt ud af at jeg aldrig havde barberet mig fordi jeg selv havde lyst.

Jeg har lavet et helt indlæg om hvorfor jeg ikke barberer mig hvor jeg går mere i dybden med min egen rejse så det er du meget velkommen til at tjekke ud.


Jeg har også fået spørgsmålet om hvorfor jeg startede klubben - det er der også et separat indlæg om og det kan du læse lige her.


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page