top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Kropsbehåring og oralsex


Illustration af strejfer


Besked fra medlemmet: "Hej <3 tusind tak for det fantastiske forum du har skabt. Jeg står i en situation, som jeg gætter på flere andre medlemmer har stået i. Spørgsmålet er fornyligt taget op, men jeg føler vinklen har været 'dem vs os', og jeg kommer fra et mere søgende sted. Jeg håber du vil dele det. Min partner og jeg har fornyeligt talt om vores sexliv.


Jeg vil gerne have mere oralsex, men han fortalte at han ofte oplever at han slikker på 'vådt hår' så han går ned på mig. Jeg vil gerne høre, om andre har oplevet en lignende besked fra deres partner? Og i så tilfælde, hvad har de gjort? Jeg synes det er en svær besked, fordi det er en stor del af min identitet at have sluppet skraberen.


Men omvendt vil jeg også meget gerne have et 'fuldstændigt' sexliv med min partner. Jeg ved ikke om det er vigtigt at påpege, men generelt synes både jeg og min partner at min kropsbehåring er smuk, og det er således mere et lavpraktisk end et politisk problem.. tror jeg."


Har du oplevet noget lignende?

34% af jer svarede ja

66% af jer svarede nej


"Jeg synes det er fair nok af kæresten. Selv bryder jeg mig ikke om at gå ned på en fyr, hvis han er behåret. Heller ikke de små hår, der er på selve penis. Jeg kan overhoved ikke fordrage, når der er hår i maden eller min mund, og derved heller ikke ved oral. Begge sider er jo fair - det er okay at ville have kønsbehåring, men det er også okay ikke at ville give oral. Måske kan løsningen være at tage det, der kommer i vejen ved oral og lade resten være. Ellers tror jeg hun må undvære."


"Jeg accepterede hans grænse"


"Min kæreste har udtrykt lidt det samme, og det synes jeg egentlig er fair nok. Jeg købte en intim barbermaskine som jeg trimmer mig med en gang imellem, så hårene er ca 1 cm. Selvfølgelig ærgerligt at jeg ikke kan beholde min fulde kønsbehåring, men jeg synes det er vigtigt at han også har det rart når han giver mig oralsex, så jeg ser det som et kompromis."


"Jeg begyndte at fjerne mine hår, kun på kønslæberne med en ladyshaver. Win-win"


"Trimmer rundt om 'åbningen' hvis det giver mening."


"Fjerner det der er omkring klitoris og trimmer det foran så det er kontrolleret."

"Jeg vil gerne beholde dusken OG have oralsex. Jeg kan godt forstå at det kan være træls eller upraktisk med meget hår og man kan komme lidt ud af stemningen hvis man skal stoppe for at holde håret væk og sådan. Jeg studser mit med en saks ind i mellem så det er fuld dusk sådan i hele området, men at det er en smule kortere end hvis det voksede helt frit. Jeg gør det i øvrigt ikke særlig tit, for jeg orker ikke at have særlig meget sex anyway. Men det er min løsning, når jeg gerne vil have oralsex."


"Jeg barberede mig fordi jeg ikke følte mig god nok. Det er jeg glad for jeg kom over."


"Barberede 'slikkeområdet'"


"Det var med en tidligere kæreste, og oralsexen blev droppet fra begge sider. Han gad ikke hår i munden, og jeg gad ikke bylder i mit skridt, som jeg fik pga barbering. Heldigvis har jeg en dejlig mand nu som ikke er så pivet med den slags."


"Min partner har det på præcis samme måde. Han er helt neutral mht min behåring, men når mit hår bliver for langt, får han det i munden, og så bliver det ikke en så god eller fræk oplevelse for ham. Så min løsning er bare at trimme det med en saks engang i mellem. Men nu ved jeg selvfølgelig ikke om spørgerens partner slet ikke kan lide hår i munden, eller om det også bare et, når det er for langt."


"Altså, man kan jo lige trække håret til side/sprede kønslæberne og så er der jo ikke rigtig noget hår hvor klitoris er.."


"Jeg 'løfter' op i venusbjerget så klitten bliver blottet."


"Måske slikkelapper? har dog ikke selv erfaring med dem.."


"Synes ærligt hendes kæreste skal komme over det. Det er ikke farligt at der er lidt hår med." "I mit tidligere forhold endte jeg faktisk med at have mindre oralsex end jeg ønskede. Prøvede at trimme det en smule - fik at vide at det var svært at komme til, så det hjalp for ham at jeg klippede det kortere. I mit nuværende forhold havde vi lige en snak om det, hvor jeg udtrykte den gamle “usikkerhed” angående kønsbehåring. Her fik jeg at vide at det var nemmere nu han kendte min vulva bedre, og derfor vidste hvor han skulle gå til den. Har desuden tænkt flere gange at det er et meget lavpraktisk problem, da man jo bare kan lade være at slikke der hvor der er hår. Bed ham løfte de ydre købslæber til side så han har adgang til det hårløse, bløde lækre område. Evt. start med oralsex så du ikke er snasket ind i glidecreme/sæd/væde fra dig selv når han begynder?"


Har I haft problemer med selv at give lov til at modtage oralsex efter I har ladet håret vokse?

54% af jer svarede ja

46% af jer svarede nej


Har du fjernet/trimmet kønsbehåring for en partner?

82% af jer svarede ja

18% af jer svarede nej


Har en partner fjernet/trimmet kønsbehåring for dig?

56% af jer svarede ja

44% af jer svarede nej


"Har haft partnere som har haft troet at de gjorde det for mig, men uden jeg nogensinde har bedst om det. Pga normer osv vil jeg antage."0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page