top of page
 • Forfatters billedede fries klub

Kontaktblødning ved penetration + Ohnut penetrationsringe"Er der andre I klubben der også lider af kontaktblødning ved penetration?


Jeg har været til lægen og blevet scannet, fået taget 100 klamydia tests, celle skrab, blevet penslet med syre for at blodkarrene skulle trække sig sammen, fået fortaget mini keglesnit(normalt noget man gør ved celleforandringer) osv. Efter flere år med bekymring for kræft eller noget var helt galt, viser det sig at man kan have ydre blodkar på livmodermunden som brister ved penetration fordi de bliver “prikket” til. Min nye gynækolog sammenlignede det med at nogle tit får næseblod og andre gør ikke. (Hvilket jeg også led af meget som barn).


Jeg har dog aldrig støt på andre der stod i samme situation mht. til underlivet. Any sisters out there?"


Er der andre der har oplevet det samme?

23% af jer svarede ja

77% af jer svarede nej


"For mig løste det sig ved længere forspil og masser af glidecreme. Jeg var ganske enkelt ikke våd nok inden sex med min kæreste. Måske det kunne hjælpe?"


"Jaa! Har booket en tid til lægen fordi jeg ikke vidste hvad der er galt men det er da præcis det"


"Min gik væk efter 3 års tid (dunno why?) hvor jeg begrænsede PIV og gjorde det uden at røre livmoderen"


"Har lidt af kontaktblødning fra jeg var ca 20 til 25. Det var vildt pinligt, især hvis jeg ikke kendte personen som jeg havde sex med særlig godt. Nogle gange blev jeg spurgt om jeg havde startet min menstruation og så sagde jeg bare ja for at slippe fra at forklare om kontaktblødning. Det gjorde ikke ondt når jeg startede at bløde. Min læge da jeg var 20 tog klamydiatests og sagde at det var normalt og ikke noget at bekymre sig om. Da jeg var 24 havde jeg en anden læge og besluttede mig for at prøve igen at få det fikset. Blev henvist til gynækolog og fik straks at vide hvad det var og hvordan det kan fikses. Jeg blev “opereret” i dec 2020 (det kan fikses ved enten at brænde eller fryse de sarte blodkar ved livmoderhalsen) og har kun blødt én gang siden. Det er en enorm lettelse at jeg ikke bløder hver gang jeg har sex længere."


"Jeg begyndte at bløde ved penetration efter jeg fik spiral, min gyn ved ikke hvorfor"


"Jeg oplevede det rigtig meget for nogle år siden. Min læge vidste dog med det samme hvad det var. På det tidspunkt var jeg på p piller og hun mente at de kunne påvirke slimhinden. Faktisk sagde hun at slimhinden inde i livmoderen var vandret ud i skeden, og da denne slimhinde er mere sart, brister den ofte ved penetration. Det er stoppet siden."

"Jeg havde det en periode og min gynæ tog nogle tests og konkluderede at det var en inflammation, som jeg fik penicillin mod. Da jeg desværre har haft meget lidt sex siden, kan jeg ikke rigtig fortælle om det har hjulpet."


"Blærebetændelse" "Jeg ville bare lige sige at hun ikke er alene, det sker også for mig"

"Jeg har kontaktblødning hver gang jeg har sex, har også været igennem et hav af undersøgelser"


"Havde en abnormalitet helt op. Det er ufarligt men blev brændt og det hjalp. Bed om at blive henvist til en gynækolog. Her blev min undersøgt."

"Det sker ofte for mig og har fået samme svar af min gynækolog. Jeg har selv lagt mærke til, at det sker oftere op til min menstruation og hvis jeg er lidt halvtør ved penetration."


"Kender flere med lignende historier som havde mykoplasma og blev testet sent"


"Gjorde i en periode på et års tid i mine slut 20ere - uden nogen årsag"

"Jeg kan godt bløde under sex og blev skrækslagen først. Lægen fandt ud af at jeg har en blottet livmoderhalsåbning (hed det vist) som er både normalt og ufarligt, men det kan så godt bløde hvis penis får banket til den. Det er ikke noget jeg tænker over til daglig, og det er også kun slet hvis vi virkelig er gået hårdt til den. Og for mit vedkommende var det et tiltrængt wakeup call til (endelig) at begynde at stille krav til hvordan min partner skal tage hensyn til mig og at jeg skal italesætte det. Nogle mænd derude banker jo bare løs efter to minutter fordi de ser for meget porno, så det kan man virkelig få brug for at kunne tale om."


"Bløder også tit og er øm efter sex. Min læge har umiddelbart sagt at det er mine slimhinder."

"Har bøvlet SÅ meget med det og været 1000 gange til forskellige tjeks med kræft, sygdomme mm. Mælkesyrebakterier via sygt dyre piller endte med at være min udvej."

"Jeg oplever det i perioder. Har også lidt virkelig meget af næseblod som barn, men skal til gynækolog d. 13 april og have det tjekket."


"Har også fået samme forklaring af min læge. Og det sker ofte hvis man tager p-piller"


"Evt. lichen sclerosus. Gør huden meget tynd = blødning"

"Jeg havde samme problem for nogle år siden. Jeg blødte meget, nogle gange ved sex, men det gjorde ikke ondt. Jeg fik lavet celleskrab og blev testet for klamydia før jeg blev sendt til gynækolog, der fortalte at når man er på p-piller kan de encellede (og meget følsomme) hudceller fra livmoderhalsen "sprede" sig til bagerst i skeden. Når man så har sex og penis rammer det begynder man at bløde. Ikke nødvendigvis den mest korrekte forklaring, men sådan som jeg har forstået det.

Jeg blev frosset bagerst i skeden af gynækologen og har ikke haft problemer de sidste 4 år. Min søster har i øvrigt fortalt mig at hun har haft samme problem, men heldigvis ikke så tit, så hun har ikke haft brug for at få gjort noget ved det."


"Jeg har fået smurt sølvnitrat hos gynækologen for at stoppe det."


"Jeg havde også celleforandringer- Begge dele stoppede da jeg stoppede på hormonprævention."

"Hej, det her har jeg selv bøvlet med i lidt over et år nu! Jeg har også prøvet flere af de overståede ting, men til sidst, efter skift af gynækolog, er mig og min nye gynækolog landet på varmebehandlinger! Det er hvor man bliver lokalbedøvet, og så går de ind og brænder ens livmodermund. Så bliver der dannet arvæv hvilket gør at man lukker blodkarrene af. Jeg har selv fået lavet én behandling, hvilket har hjulpet rigtig meget, og skal snart have lavet 2. behandling for at se om problemet kan fjernes helt."


"Ej det sker også for mig, særligt med big dick, også selvom det ikke gør ondt og jeg ikke mærker"


"Jeg har fået foretaget en kryobehandling hvor man fryser livmoderen. Det hjalp!"


"Du er ikke alene! Det har jeg også altid haft og også været igennem 1000 lægebesøg"


"Samme oplevelse og forløb. Dog endte jeg med at få frosset blodkarrene"

"Ja som i gjorde i lang tid, var samme mølle igennem som spørgeren. Det hjalp at jeg skiftede præventionsmiddel, da det skyldtes noget hormonelt. Var på p piller i 8 år inden da."

"Min gynækolog siger nogen har meget følsom livmordhals og man derfor begynder at bløde, jeg er selv en af disse personer. Min er så følsom den kan briste selv hvis jeg gå på trapper eller onanere."

Et medlem gjorde mig opmærksom på dette produkt for en del tid siden men der har ikke rigtig været en anledning til at dele dem inden jeg kom i tanke om at de ville måske kunne hjælpe jer der har problemer med blødning under penetration. Men der kan selvfølgelig også være mange andre grunde til at bruge disse ringe, blandt andet endometriose, smerter under penetration grundet inflammation, rifter, eller simpelthen bare fordi det føles rarere.


Kendte du til disse Ohnut ringe?

5% af jer svarede ja

95% af jer svarede nej


De skriver på deres hjemmeside at ringene kan afhjælpe hvis man oplever smertefuld sex grundet:

 • Endometriosis

 • Adenomyosis

 • Pelvic floor dysfunction

 • Interstitial cystitis

 • Fibroids

 • Pelvic inflammation

 • Pelvic floor muscle spasm (vaginismus)

 • Menopause (genitourinary syndrome of menopause, or gsm)

 • Cancer treatments (including chemotherapy and radiation therapy)

 • Chronic pain (vulvodynia)

 • Post-surgical vaginal swelling

 • Postpartum pain / sex post baby

Man får 4 ringe i en pakke der kan sættes sammen eller bruges i det antal man har brug for (måler i alt 7 cm) og så virker de som en naturlig stopper/buffer så penetration på den der bliver penetreret ikke er så dyb. De sættes på roden af penis eller legetøjet og er designet til at føles som hud så man ikke mærker nogen forskel.


Feedback fra den penetrerende partner med penis har været at der slet ikke mærkes nogen forskel; det føles som 'fuld' penetration eller at det føles som et 'kram' omkring penis.


Ringene er fremstillet i latex -og ftalatfrit polymer og kan bruges sammen med kondomer (sættes udenpå kondomet) og glidecreme. Materialet er super fleksibelt hvilket gør at man kan bruge dem til mange størrelser.


De kan fås på Ohnut's egen hjemmeside men da det er et engelsk produkt kan man risikere told.


Den ene 'almindelige' størrelse kan dog fås hos Sinful:


Få Ohnut penetrations ringe hos Sinful lige her til 499 kr.0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page