top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Klubben snakker om røvhullet


Jeg tror aldrig jeg har skrevet røvhul i forskellige bøjninger så mange gange før - men hader det ikke. At snakke om netop røvhullet er meget tabubelagt og jeg er ikke selv særlig komfortabel med at bruge ordet røvhul - eller ærligt det skulle da lige være om virkelig giftige mænd - men ikke om hullet mellem ballerne.


Klubben har i forbindelse med dette indlæg om røvhullet også snakket om analsex som du kan læse om lige her: del 1 og del 2.


41 % af jer svarede ja


59 % af jer svarede nej


"HAR kraftig hårvækst. DØJER ikke med hårvækst <3"


51 % af jer svarede ja


49 % af jer svarede nej


"Spejl + barbermaskine"

"Hårfjerningscreme selvom der står på pakken at man ikke må men barbering er uudholdelig" "Jeg trimmer med en elektrisk så jeg ikke kommer til at skære mig (for meget)"

"Har fundet ud af at de der 'øjenbrynsknive' er langt mere effektive end skrabere!"


"Med skraber og så bare ned i knæ" "Laser"

"Hos en professionel voksbehandler. Ellers kan man bare lave voks derhjemme" "Med skraber, et ben på toilettet og en hånd på den løftede balde. Og så i hug" "Skraber. Men det går galt næsten hver gang" "Med en skraber - bagfra med overkroppen bøjet lidt forover så man kan komme til" "Bruger bare skraber og gør det ved at 'føle efter'" "Kokosolie og herreshaver (de er bedre end kvindeshavere)"


"Får det vokset" "Sugaring" "Min kæreste og jeg hjælper hinanden med en skraber. Røvfrisøren kalder vi det" "Skraber. Det er et kæmpe kaos men tør ikke lade være" "Skraber i skovskiderstilling" "Det klør af fucking helvedes til med skraber, kan simpelthen ikke holde det ud så nu ladet jeg være" "Trimmer med en hudbeskyttelsesdims på" "Sugaring hos Klinik1Class"


"Ladyshaver" "Epilator" "Pearl was" "Safety razor og ned i squad"


54 % af jer svarede ja


46 % af jer svarede nej


99 % af jer svarede ja


1 % af jer svarede nej

0 % af jer svarede ja


100 % af jer svarede nej

50 % af jer svarede ja


50 % af jer svarede nej "Jeg har også sådan en udposning, som blev beskrevet på første story. Har tænkt, om det måske er en hæmoride, men ved ikke, hvad jeg skal gøre ved det. Google siger noget med operationer osv, og det virker bare lidt voldsomt. Nogle gange bløder det også - især hvis jeg har været meget på toilettet, så mit røvhul ligesom er blevet slidt af toiletpapiret. Det er faktisk en kæmpe usikkerhed for mig, for hvor usexet er hæmorider ikke lige. Vil vildt gerne høre, om nogen har tips eller lignende oplevelser med deres røvhul."


"Lad være med at sidde unødvendigt længe på toilettet"


"Brug bidet/skyl i stedet for toiletpapir" "Man kan få den opereret væk men fik at ivde af min læge at det gør de sjældent mere" "Ja; mulighed for fx. doloproct creme" "Min læge sagde at han kan skære udposningen væk men tør ikke"


"Har snakket med læge og de videresendte mig til en kirrurg så de fjerner den nemt" "Hvis den ikke gør ondt er der ikke noget farligt ved den" "Du kan gå til lægen og så noget særligt salve som kan være med til at fjerne den" "Den kan fjernes klinisk hos en tarmspecialist. Ellers gælder det om at holde den fugtet, på den måde holdes den smidig og virker harmløs + man undgår hæmorider" "Det hedder marisk, den kan opereres væk men der kan komme arvæv, mindre fleksibelt"

23 % af jer svarede ja

77 % af jer svarede nej


31 % af jer svarede ja


69 % af jer svarede nej


21 % af jer svarede ja

79 % af jer svarede nej

"Spis godt med fibre og få masser af vand"


"Lad være med at sidde på toilettet i lang tid af gangen med din telefon"


"Undgå forstoppelse og at presse i lang tid når du er på toilettet."


"Loppefrøskaller er gode til at hjælpe med god afføring"


"Man kan få en creme hos lægen"


"Undgå forstoppelse, træn bækkenbunden og hold ikke maven inde. Gå til lægen"


"Min veninde fik færre problemer ved at skifte til en platebaseret kost"


"Eneværsalve. Kan i grænsebutikker. Smøres på ved begyndende irritation. Virker"


"Slap af i kroppen når du skal skide i stedet for at prøve at presse det ud"


"Ac3 comfort! Kan købes i håndkøb!"


"Locobase i røven og don't push, det der skal ud skal nok komme når det er klar"


"Få en pille af lægen mod det"


"Knibeøvelser skulle være gode"


"Jeg fik den ene pga hård afføring. Den anden pga. analsex hvor jeg ikke var varmet tilstrækkeligt op"

Besked fra medlemmet:


Nu når det handler om røvhullet er der noget jeg gerne vil spørge om. Det har længe været et problem for mig, at når jeg er på toilettet, er jeg nødt til at tørre mig rigtig mange gange, før det hele er væk.. det resulterer næsten altid i at det bløder og self gør ondt, og da jeg har angst er jeg pissebange for at få fæcesbakterier i de friske sår og blodbanerne og... ja dø.


Derudover er det så (tids)krævende at gå på toilettet hvorfor jeg fx undgår det på offentlige toiletter. Tørrer mig i gennemsnit 20-40 gange og nogle gange er jeg endda nødt til at gå i bad, fordi jeg ikke kan tørre mig mere og der stadig er lort. Jeg har overvejet at gå til lægen og spørge om jeg har et særligt snørklet røvhul eller hvad det er der sker. Men jeg synes det er alt for flovt. Har faktisk grædt meget over det. Vil høre om nogen kender til det?? Føler mig helt alene med det her besynderlige problem lol.


Er det noget I kender til? 39 % af jer svarede ja 61 % af jer svarede nej "Kender ikke men sender en krammer afsted <3"


"Gå til lægen. Det er ikke flovt! Lægen har altid set værre end es egne problemer."


"Måske har det noget med din kost at gøre? hvis du er allergisk overfor noget eller af anden grund har dårlig mave ofte, kan det måske give mere “ustabil” (?) afførring. måske du er laktoseintolerent el.l.? kan også have noget med angsten at gøre - kender mange med angst, der oplever problemer med fordøjelse, når de har perioder med ekstra angst. er ked af du er flov over det, gode tanker herfra"


"Det er altså rigtig rigtig RIGTIG vigtigt at forstå at det IKKE er nok bare at tørre sig med papir efter at man har været på toilettet. Køb en mindre kande og lad den stå på jeres toilet altid. Jeg vasker mig hver gang jeg har været på toilettet om det er urin eller afføring. Og når det er afføring bruger jeg intimsæbe. Det får med garanti ALTID alt væk. Er man meget sensitiv kan man bare undlade sæben men hvertfald vaske sig med vand og det gør altså ikke noget at man skrubber med hånden. Man vasker alligevel fingrene grundigt efter man har været på toilettet altid. Så gør jer der simple tjeneste at stille en kande på jeres toilet og gør det til en vane at vaske jer med vand. Det er så nemt og man er ren! Når jeg er på offentlige toiletter har jeg altid en flaske med mig som jeg fylder op inden jeg går ind og så vasker jeg mig. Og har jeg ikke en flaske med mig jamen i værste tilfælde så tager jeg og folder noget papir og gør det vådt. Først tørrer man sig med tørt papir og fjerner alt det som er overflødigt og efter kan man rense af med det våde."


"Jeg fik opereret en hudflap væk (fra en hæmoride der en gang var ved anus) og i den forbindelse fik jeg at vide at jeg faktisk ikke skulle “tørre” mig, men “duppe” mig ren. Når man “dupper”, så er der mindre risiko for at få rifter ved anus (og derved bløde) og at udvikle hæmorider.


Mit råd ville helt klart være at gå til lægen (jeg var heller ikke vild med det, men nåede ligesom dig til et punkt hvor det bare gjorde mig ulykkelig, så derfor sagde jeg fuck it og fik det overstået - og heldigvis var både den kvindelige læge der undersøgte mig rigtig sød og den mandlige der udførte selve operationen var også rigtig sød). Derudover kan jeg foreslå at du køber nogle intimklude fra apoteket som kan vaskes ud i toilettet (Apotekets Intim Vaskeservietter) til de gange hvor det er svært at gøre området rent. Jeg håber det kan bruges og at du finder en løsning som kan gøre dig glad igen."


"..og som kommentar til det; angsten er selvfølgelig ikke rationel, men bare for en god ordens skyld vil jeg lige sige, at man ikke kan "autoinficere" sig selv på den måde (bakterier fra afføring i friske sår ved endetarmsåbningen). Kroppen er genialt indrettet, og der er ekstra "foranstaltninger" ved anus som gør, at man clearer de bakterier hurtigt. Kun bekymring hvis man har kroniske sår der ikke vil hele, er svækket på anden måde, immunsupprimeret eller lign. Kh lægen"


"Kæreste fortvivlede. Du behøver være flov. Jeg tror vi alle oplever at der kan sidde lidt tilbage, men så længe du tørre bagud og ikke forud er der ikke grund til at være bange. Jeg synes helt sikkert du skal tage til lægen og få ro i sindet. Jeg boede med en veninde der havde døds og sygdoms angst og det kunne sagtens havde været noget hun havde skrevet det her. Men hun satte alt ind på at arbejde med sig selv og har det bare så meget bedre nu. Tag til lægen og få tjekket ting når det plager dig og snak også med ham eller hende om de har nogle gode råd til at arbejde med frygten."


"Tror egentlig ikke det altid er helt naturligt at tørre sig med papir efter man har lavet lort, og ser intet problem i en gang imellem at gøre en vaskeklud våd og tørre med den i stedet. Jeg har altid tørret mig forfra og ind mod kussen selvom jeg godt ved det ikke er den rigtige måde at gøre det på. Det er dog bare der jeg oplever at alt kommer bedst væk. Man skal så bare huske at være ekstra forsigtig, så der ikke kommer lort i kussen. Når det så er sagt lyder 20-40 gange som rigtig meget og jeg tror du skal overveje om du har en anden opfattelse af hvor ren man skal være. Jeg tror ikke en tur til lægen ville være en dårlig ide. Føler alle læger altid siger “Vi har hørt det hele, så intet kan være for flovt at komme med”, og jeg tror det kunne give dig en større tryghedsfornemmelse. Hvis det er muligt kan du måske også nævne det for en veninde. Den slags snakke kan tit give en kæmpe forløsning da man taler med en man er 100% tryg ved."


"Jeg har haft det sådan i perioder. Smør med vaseline efter hver omgang, så sidder det ikke fast på samme måde - og lindrer den ømme hud. Og så kig på kost og måske ændre noget der, så afføring også får en anden konsistens. Men altså, altid gå til læge. Det er ikke flovt."


"Det lyder som om der er noget OCD koblet til det her problem! Det er hovedet og ikke røvhullet. Men vedkommende skal søge hjælp!"


"Man kan få vådsaviettter til toilet brug, altså de må ryge i toilettet, alm vådservietter til babyer finger dog bedre men må ikke ryge i wcet."


"Jeg ved ikke om dette er totalt indlysende. Men først da jeg var omkring 15 år fandt jeg ud af at man skal sidde ned og tørre sig, for at kunne komme godt til. Indtil da havde jeg stået op og tørt mig i røven. Men efter jeg har sat mig ned er det meget nemmere og hurtigere. En gang i mellem putter jeg lidt vand på toiletpapiret, hvis jeg synes det er svært at få det hele med."


"Altså min første tanke var at vedkommende måske får for få fibre. Hvis man spiser fiberrigt hænger ens lort ligesom bedre sammen og kommer ud i ét stykke, uden at man behøver at tørre sig mere en et par gange efter. Dette er også bare et velment råd til analsex generelt. Det gør det lettere at ha “ren” tarm hvis lorten er nogenlunde sammenhængende. Håber det giver mening."


"Brug vand og hånd i stedet for toilet papir! Hav en flaske eller lignende stående til det - eller invester i en butt shower, man kan koble til vasken."


"Har selv døjet meget med det der ! Så meget at jeg nærmest havde ocd med at jeg SKULLE gå i bad bagefter, for at få det ordentligt væk. Døjer stadig med det fra tid til anden - men ikke så meget mere og for mig tror jeg det har noget at gøre med om man bliver “tømt ordentligt ud” når man er på toilet. Fordi oftest når jeg går på toilet nu behøver jeg ikke tørre mig særlig meget, før at alt er væk, og tror det har noget at gøre med at jeg får alt med ud på en gang. Men hvad ved jeg ! Skal stadig ikke be om at have g streng på efter jeg har skidt, så skal jeg i hvert fald i bad. Eller brug vådservietter!!"


"Jeg har født og det havde konsekvenser for mit røvhul. De færreste taler om det, men lægerne og sygeplejerskerne anbefaler at man køber vådservietter til at tørre sig med bagefter. Fordi man simpelthen ikke kan tørre sig ren uden at tørre hul på huden. Det er helt normalt."


"Jeg oplever ofte at have tørret mig så der ikke er mere lort (ofte ved at tørre mange mange gange) men når jeg så har tisset næste gang og tørrer mig er der lort på papiret igen. Det generer mig meget ift sex generelt fordi jeg er bange for jeg ikke er ren."


"Olie! Jaja, det lyder klammo og løser self ikke offentlige toiletter problematikken. Men en klat (kokos)olie på anus gør det meget nemmere at fjerne resterne OG så beskytter det huden!"


"Måske vådservietter.. Ellers så er jeg opvokset i en familie med Mellemøstlig baggrund, jeg er vokset op med at fylde en lille vand kande med lunkent vand og vasker numsen når man har været på toilettet."


"Et lille råd fra en sygeplejestuderende: Det er virkelig værd at lægge mærke til, hvordan din afføring er. Er den meget lind, kan det selvfølgelig besværliggøre at tørre det hele væk eller at udtømmes fuldstændig på samme tid :) Måske der er behov for mere fuldkorn eller grøntsager i din kost?


Jeg er slet ikke læge og dette råd er derfor ikke noget jeg har belæg for at give, men med den viden jeg har, ved jeg at lind afføring/diarré kan besværliggøre at blive fuldstændig udtømt, samt at “blive færdig” med at tørre sig, da det fortsat kan sive. Jeg ville helt klart anbefale at gennemgå kosten og lægge mærke til afføringsmønstre, men også at snakke med lægen om det, da det er vigtigt at få undersøgt, at det ikke skyldes et underliggende problem :) Jeg ved at det kan være vildt grænseoverskridende at skulle snakke med lægen om det, men vi skider allesammen! Også din læge. Jeg arbejder selv indenfor det sundhedsfaglige område, og afføring er ikke pinligt!!" "Køb et bidet og skyl i stedet" "Der findes vådservietter til numsen" "Har selv prøvet det i perioder med hård afføring. Måske noget med diæten? Spørg lægen" "Brug vådservietter til børn og tør ikke for hårdt" "Prøv en skideskammel, så kommer det hele måske ud" "Ville måske være en god ide også at få hjælp til det mentale" "Det kan også være at der sidder en hæmoride" "Måske bruge en drikkedunk som bidet?" "For mig er en del af problemet faktisk hårene.." "Det hjalp mig at begynde at spise HUSK skaller med mere vand" "Bliver du tømt helt ud? Jeg oplever det nogle gange når jeg er forstoppet og ikke kan få det hele ud" "Jeg bruger vand på papiret og lægger fingeren (med papir) på røvhullet og 'lirker' fra side til side" "Min mor bøvlede med noget ligende og hun havde en nedsunken endetarm"


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page