Klubben snakker om røvhullet


Jeg tror aldrig jeg har skrevet røvhul i forskellige bøjninger så mange gange før - men hader det ikke. At snakke om netop røvhullet er meget tabubelagt og jeg er ikke selv særlig komfortabel med at bruge ordet røvhul - eller ærligt det skulle da lige være om virkelig giftige mænd - men ikke om hullet mellem ballerne.


Klubben har i forbindelse med dette indlæg om røvhullet også snakket om analsex som du kan læse om lige her: del 1 og del 2.


41 % af jer svarede ja


59 % af jer svarede nej


"HAR kraftig hårvækst. DØJER ikke med hårvækst <3"


51 % af jer svarede ja


49 % af jer svarede nej


"Spejl + barbermaskine"

"Hårfjerningscreme selvom der står på pakken at man ikke må men barbering er uudholdelig" "Jeg trimmer med en elektrisk så jeg ikke kommer til at skære mig (for meget)"

"Har fundet ud af at de der 'øjenbrynsknive' er langt mere effektive end skrabere!"


"Med skraber og så bare ned i knæ" "Laser"

"Hos en professionel voksbehandler. Ellers kan man bare lave voks derhjemme" "Med skraber, et ben på toilettet og en hånd på den løftede balde. Og så i hug" "Skraber. Men det går galt næsten hver gang" "Med en skraber - bagfra med overkroppen bøjet lidt forover så man kan komme til" "Bruger bare skraber og gør det ved at 'føle efter'" "Kokosolie og herreshaver (de er bedre end kvindeshavere)"


"Får det vokset" "Sugaring" "Min kæreste og jeg hjælper hinanden med en skraber. Røvfrisøren kalder vi det" "Skraber. Det er et kæmpe kaos men tør ikke lade være" "Skraber i skovskiderstilling" "Det klør af fucking helvedes til med skraber, kan simpelthen ikke holde det ud så nu ladet jeg være" "Trimmer med en hudbeskyttelsesdims på" "Sugaring hos Klinik1Class"


"Ladyshaver" "Epilator" "Pearl was" "Safety razor og ned i squad"


54 % af jer svarede ja


46 % af jer svarede nej


99 % af jer svarede ja


1 % af jer svarede nej

0 % af jer svarede ja


100 % af jer svarede nej

50 % af jer svarede ja


50 % af jer svarede nej "Jeg har også sådan en udposning, som blev beskrevet på første story. Har tænkt, om det måske er en hæmoride, men ved ikke, hvad jeg skal gøre ved det. Google siger noget med operationer osv, og det virker bare lidt voldsomt. Nogle gange bløder det også - især hvis jeg har været meget på toilettet, så mit røvhul ligesom er blevet slidt af toiletpapiret. Det er faktisk en kæmpe usikkerhed for mig, for hvor usexet er hæmorider ikke lige. Vil vildt gerne høre, om nogen har tips eller lignende oplevelser med deres røvhul."


"Lad være med at sidde unødvendigt længe på toilettet"


"Brug bidet/skyl i stedet for toiletpapir" "Man kan få den opereret væk men fik at ivde af min læge at det gør de sjældent mere" "Ja; mulighed for fx. doloproct creme" "Min læge sagde at han kan skære udposningen væk men tør ikke"


"Har snakket med læge og de videresendte mig til en kirrurg så de fjerner den nemt" "Hvis den ikke gør ondt er der ikke noget farligt ved den" "Du kan gå til lægen og så noget særligt salve som kan være med til at fjerne den" "Den kan fjernes klinisk hos en tarmspecialist. Ellers gælder det om at holde den fugtet, på den måde holdes den smidig og virker harmløs + man undgår hæmorider" "Det hedder marisk, den kan opereres væk men der kan komme arvæv, mindre fleksibelt"

23 % af jer svarede ja

77 % af jer svarede nej


31 % af jer svarede ja


69 % af jer svarede nej


21 % af jer svarede ja

79 % af jer svarede nej

"Spis godt med fibre og få masser af vand"


"Lad være med at sidde på toilettet i lang tid af gangen med din telefon"


"Undgå forstoppelse og at presse i lang tid når du er på toilettet."


"Loppefrøskaller er gode til at hjælpe med god afføring"


"Man kan få en creme hos lægen"


"Undgå forstoppelse, træn bækkenbunden og hold ikke maven inde. Gå til lægen"


"Min veninde fik færre problemer ved at skifte til en platebaseret kost"


"Eneværsalve. Kan i grænsebutikker. Smøres på ved begyndende irritation. Virker"


"Slap af i kroppen når du skal skide i stedet for at prøve at presse det ud"


"Ac3 comfort! Kan købes i håndkøb!"


"Locobase i røven og don't push, det der skal ud skal nok komme når det er klar"


"Få en pille af lægen mod det"


"Knibeøvelser skulle være gode"


"Jeg fik den ene pga hård afføring. Den anden pga. analsex hvor jeg ikke var varmet tilstrækkeligt op"

Besked fra medlemmet:


Nu når det handler om røvhullet er der noget jeg gerne vil spørge om. Det har længe været et problem for mig, at når jeg er på toilettet, er jeg nødt til at tørre mig rigtig mange gange, før det hele er væk.. det resulterer næsten altid i at det bløder og self gør ondt, og da jeg har angst er jeg pissebange for at få fæcesbakterier i de friske sår og blodbanerne og... ja dø.


Derudover er det så (tids)krævende at gå på toilettet hvorfor jeg fx undgår det på offentlige toiletter. Tørrer mig i gennemsnit 20-40 gange og nogle gange er jeg endda nødt til at gå i bad, fordi jeg ikke kan tørre mig mere og der stadig er lort. Jeg har overvejet at gå til lægen og spørge om jeg har et særligt snørklet røvhul eller hvad det er der sker. Men jeg synes det er alt for flovt. Har faktisk grædt meget over det. Vil høre om nogen kender til det?? Føler mig helt alene med det her besynderlige problem lol.


Er det noget I kender til? 39 % af jer svarede ja 61 % af jer svarede nej "Kender ikke men sender en krammer afsted <3"


"Gå til lægen. Det er ikke flovt! Lægen har altid set værre end es egne problemer."


"Måske har det noget med din kost at gøre? hvis du er allergisk overfor noget eller af anden grund har dårlig mave ofte, kan det måske give mere “ustabil” (?) afførring. måske du er laktoseintolerent el.l.? kan også have noget med angsten at gøre - kender mange med angst, der oplever problemer med fordøjelse, når de har perioder med ekstra angst. er ked af du er flov over det, gode tanker herfra"


"Det er altså rigtig rigtig RIGTIG vigtigt at forstå at det IKKE er nok bare at tørre sig med papir efter at man har været på toilettet. Køb en mindre kande og lad den stå på jeres toilet altid. Jeg vasker mig hver gang jeg har været på toilettet om det er urin eller afføring. Og når det er afføring bruger jeg intimsæbe. Det får med garanti ALTID alt væk. Er man meget sensitiv kan man bare undlade sæben men hvertfald vaske sig med vand og det gør altså ikke noget at man skrubber med hånden. Man vasker alligevel fingrene grundigt efter man har været på toilettet altid. Så gør jer der simple tjeneste at stille en kande på jeres toilet og gør det til en vane at vaske jer med vand. Det er så nemt og man er ren! Når jeg er på offentlige toiletter har jeg altid en flaske med mig som jeg fylder op inden jeg går ind og så vasker jeg mig. Og har jeg ikke en flaske med mig jamen i værste tilfælde så tager jeg og folder noget papir og gør det vådt. Først tørrer man sig med tørt papir og fjerner alt det som er overflødigt og efter kan man rense af med det våde."


"Jeg fik opereret en hudflap væk (fra en hæmoride der en gang var ved anus) og i den forbindelse fik jeg at vide at jeg faktisk ikke skulle “tørre” mig, men “duppe” mig ren. Når man “dupper”, så er der mindre risiko for at få rifter ved anus (og derved bløde) og at udvikle hæmorider.


Mit råd ville helt klart være at gå til lægen (jeg var heller ikke vild med det, men nåede ligesom dig til et punkt hvor det bare gjorde mig ulykkelig, så derfor sagde jeg fuck it og fik det overstået - og heldigvis var både den kvindelige læge der undersøgte mig rigtig sød og den mandlige der udførte selve operationen var også rigtig sød). Derudover kan jeg foreslå at du køber nogle intimklude fra apoteket som kan vaskes ud i toilettet (Apotekets Intim Vaskeservietter) til de gange hvor det er svært at gøre området rent. Jeg håber det kan bruges og at du finder en løsning som kan gøre dig glad igen."


"..og som kommentar til det; angsten er selvfølgelig ikke rationel, men bare for en god ordens skyld vil jeg lige sige, at man ikke kan "autoinficere" sig selv på den måde (bakterier fra afføring i friske sår ved endetarmsåbningen). Kroppen er genialt indrettet, og der er ekstra "foranstaltninger" ved anus som gør, at man clearer de bakterier hurtigt. Kun bekymring hvis man har kroniske sår der ikke vil hele, er svækket på anden måde, immunsupprimeret eller lign. Kh lægen"