Klubben snakker om analsex // del 1


Illustration af strejfer


En medlem ville rigtig gerne åbne op for en samtale om røvhullet og det synes jeg var en rigtig god ide. Det førte til dette indlæg som du kan læse her. Men derfor tænkte jeg at det også var passende at tage samtalen op om analsex hvor I kunne stille jeres spørgsmål til klubben.


Men inden vi tager hul (pun intented) på jeres spørgsmål om emnet så tænker jeg lige at jeg vil gøre klart at analsex altså ikke kun handler om en penetrering med en penis men derimod også om penetrering med dildoer, buttplugs og andre objekter samt brug af fingre, tunger eller andre kropsdele.


Find del 2 her.

Et medlem anbefaler også et instagram highlight fra thongria der kommer omkring analsex. Her nævnes også denne artikel. Dette indlæg indeholder reklamelinks. De er markeret med et * og hvis du køber gennem linket modtager jeg en kommission af salget uden at det koster noget ekstra for dig. Det er med til at støtte det arbejde jeg laver med klubben.


"Okay, hvorfor føler vi skam og tabu omkring analsex? Historisk set har sex gennem kirken været et spørgsmål om reproduktion. Sex for nydelsens skyld var syndigt og derfor var der også flere stillinger, som var forbundet med dødssynden liderlighed: heriblandt doggy style. Hvis nydelse ved sex er et tabu, der ligger dybt i vores historie, så er analsex det også! Analsex er forbundet med nydelse for nydelsens skyld og er dermed gennem kristendommen gjort syndig. Derfor er den tabubelagt! Derudover så siger man i antropologien, at mennesker kategoriserer alt i livet efter stadier af renhed (kastesystemet i Indien er et eksempel herpå) og fordi røvhullet forbindes med afføring, bliver analsex forbundet med urenhed og dermed skam og tabu."


Det er faktisk et ret interessant spørgsmål. Har vokset op med at tænke at anus udelukkede er til for at "skide og at det derfor ikke er noget sexuelt. Analsex har som nævnt været et tabu. Men det jeg ikke vidste eller havde tænkt over er faktisk at i kulturer hvor sex inden ægteskab er skamfuldt har de overhovedet ikke det samme syn.


Jeg bor pt i Kurdistan (semiselvstændig region i Irak) og har haft samtalen om sex med en del af mine lokale venner. For det første tror langt de fleste at myten om jomfruhinden er sand, men langt de fleste har stadig sex inden ægteskab, men de har analsex. I følge mine venner bliver man så vandt til det at selv efter de bliver gift er analsex helt normalt. Det er virkelig underligt hvordan synet på det ændre sig fra kultur til kultur." "Fordi det er der der kommer lort ud og lort er også tabubelagt" "Forbinder bare hullet med lort og det er ikke fedt under sex" "Fordi det føles 'beskidt'" "Muligheden for at der kan kommen lort involderet" "Afføring og frygt for at det lugter" "Har altid hørt at kvinder ikke gør den slags, det findes kun i porno"


46 % af jer svarede ja

54 % af jer svarede nej


49 % af jer svarede ja


50 % af jer svarede nej "Eller rettere sagt, jeg kunne. Efter 3 fødsler har jeg hæmorider og det er ofte ubehageligt. Men en finger i numsen er helt fint."


"Aaaah fuck, jeg ville svare nej på det forrige spørgsmål ikke det her!!! Jeg kan faktisk rigtig godt lide det!"


"Vil gerne bidrage med mit perspektiv her, for det spørgsmål gjorde mig egentlig lidt irriteret da jeg først læste det. Jeg har problemer med smerte og at være for stram når jeg laver noget vaginalt, like kan højest have to af en partners fingre oppe. Mistænker vaginisme, men ved ikke. Har ikke prøvet at have rigtig vaginalsex på grund af det, men til gengæld har jeg prøvet analsex.


Havde selv leget analt og var glad for det, da en jeg ses med foreslog, at vi prøvede anal da det ikke var lykkedes da vi prøvede vaginalsex. Og det har bare ændret mit sexliv til det bedre, at jeg næsten ikke tænker over de problemer jeg har og stadig godt kan have penetrationssex på en måde som for mig er rigtig godt og lækkert. Ved ikke om der er andre end mig der har den oplevelse, men det er i hvert fald også en måde ens sexliv kan være på."

74 % af jer svarede ja


26 % af jer svarede nej


"(Taler fra et heteroperspektiv) med nogle partnere kan det være nice at prøve at “bruge” det som en del af sex, f.eks. prøve at få en finger op eller putte en finger op, hvis det er noget man ikke er vant til eller ens partner ikke er."


"Se den tyske film 'vådområder' den handler præcist om det dilemma" "Alle har et røvhul og alles er forskellige og der er ingen der er forkerte" "Leg med partner og alene. Tag babyskridt" "Jeg lader mine hår gro omme bagi for også at få en følelse af at det bliver mere naturligt" "Udforsk det" "Jeg husker mig selv på at alle har et røvhul og det er ikke meningen det skal være æstetisk" "Har du en partner så tal gerne med dem om det" "Et grundigt bad. Kig på det i spejlet og giv det komplimenter"


"Go slow, massere glidecreme og så find en stilling hvor du kan slappe godt af - personligt fungerer det bedst for mig hvis jeg ligger på maven. Start med en finger eller andet småt først. Har altid vådservietter liggende i skuffen under sengen, så han lige kan tørre fingrene af - lyder usexet, men bakterierne skal bare ikke i nærheden af skede/urinrør" "Køb en buttplug først og øv dig med det" "Masser af glidecreme og slap af" "Stimuler røvhullet og resten af kroppen i lang tid for du begynder at indføre noget" "Start langsomt og kommuniker. Sig hvad der er godt og hvad der er dårligt, ja og nej, osv" "Brug absolut kun objekter lavet til analsex eller at det har et håndtag det det kan forsvinde op i tamrsystemet ellers!!!" "Bruger du silikone glidecreme kan du ikke bruge silikonelegetøj da det edbryder materialet" "Jeg er mest tryg ved analsex med mig selv" "Glidecreme og masser af det!!" "Det er vigtigt at være tryg ved din partner" "Leg evt med en finger først" "Buttplugs i flere størrelser og start uden en partner" "Det er så utrolig vigtigt at varme op" "Ved buttplugs: pres i mod når den skal op. Klem/stram til år den skal ud" "Du skal ikke presse dig selv ud i det hvis ikke du er 100% komfortabel" "Lyt til kroppen og stop op hvis det gør ondt" "Det kan være godt at have vaginalt penetration inden da det opvarmer musklerne bagi" "Kommuniker" "Husk at trække vejret" "Lyt til podcasten 'sex i nummer to'" "Tal også om chancen for afføring"


"Vandbaseret, uden parfume fra Apoteket"


"Kaerlig glidecreme*"


"Sinful har lavet et i deres eget mærke til analsex* som er rigtig god"


"Ikke en af de pirrende slags, i hvert fald. De kan godt svie"

"Ifht analsex: PAS PÅ med de der afslappende/bedøvende glidecremer til analsex. Du risikerer skræmmer, fordi du ikke kan mærke muskulaturen og når den siger fra. Husk, der er en grund til, at ens ringmuskel feks er helt lukket og det er svært at få noget op. Slap af, tilpas med glidecreme og slap mere af." "Hybrid - en blanding af vand og silikonebaseret!" "Matas medicare. Intim gel. Godt til alt" "Unscented, uden smag og lign. Har oplevet at få mavesmerter og diarré pga glidecreme med lugt og lign." "Vil anbefale en silikonebaseret da vandbaseret tørrer hurtigt ud" "Spunk - kan købes på homoware.dk" - kan også findes på sinful lige her*. &q