top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Klubben anbefaler: resten (film, youtubere osv.)


Anbefalingsrunde! Midt i denne karantænetid, hvor dagene smelter sammen og hovedet har svært ved at finde hoved og hale i det hele, kan man godt løbe tør eller mangle nogle ideer til god (educational) underholdning i alle former. Derfor lavede jeg en anbefalingsrunde på klubbens instagramstory. Jeg startede med mine anbefalinger og så kunne I sende jeres ind. Det har jeg lavet til denne lille serie hvor vi deler alle vores anbefalinger.

I dette indlæg vil jeg dele alle 'resterne' såsom film, youtubere, instagrammere og standup show:


Hannah Witton Jeg har fulgt Hannahs youtube kanal om primært sex og forhold i rigtig lang tid. Hun var den første jeg fandt på siden der snakkede om sex og lige siden har jeg elsket hendes indhold. På hendes kanal kan du finde videoer om sex (education), seksualitet, forhold, gode bøger (blandt andet om sex) og hendes eget liv med struma. Udover at lave videoer på youtube har hun også udgivet to bøger. Hendes første bog 'Doing It, let's talk about sex' (som er rigtig god, specielt for begyndere) og hendes nyeste 'The hormone Diaries' om menstruation som jeg ønsker mig i fødselsdagsgave. Find hendes youtube kanal her.


Florence Given

Florence Given er efter min mening en must follow profil på Instagram. Hun spytter så meget visdom ud om patriarkatet, toksiske forhold og står blandt andet bag det ikoniske udtryk 'hetryfying' og 'stop raising him, he's not your son!". Hun laver også de fedeste illustrationer!


Jeg har forudbestilt hendes bog 'Women don't owe you pretty' og jeg glæder mig SÅ meget til at den lander foran min dør!


Du kan følge hende på Instagram lige her.


Jess Greenash

Jeg er også selv vild med Jess! Hendes kanal omhandler emner som kropsbehåring, udflåd, kropsærlighed og veganisme. Hun laver noget rigtig skønt og ærligt content hvor hun blandt andet tester forskellige produkter, svarer på spørgsmål og laver eductational videoer om kroppen som vulvabærer.


Find hendes youtube kanal lige her.


Nanette

"Den australske komiker Hannah Gadsby laver standup på sin egen måde og sammensætter punchlines med personlige afsløringer om køn, seksualitet og barndommens tumult." Et medlem skriver: "Vil sygt meget anbefale Nanette på Netflix!! Mit liv"


Se stand up showet på netflix lige her.


On the basis of sex

Denne film vil jeg vildt gerne se men har ikke haft muligheden for det. Den beskrives således: "Denne bevægende og veloplagte film følger den unge Ruth Bader Ginsburg, nybagt mor og advokat, der kæmper for at finde sin plads i en mandsdomineret branche."


Filmen kan findes på Viaplay her.


Ruby Rare

Ruby laver skønt og ærligt indhold på hendes instragram om sex, onani, seksualitet, kroppen og meget mere. Jeg elsker hendes afslappede forhold til de overstående emner - det er så forfriskende! Hun er også med i de behåredes klub, hun viser i hvert fald hår under armene. Og så er hun i gang med at skrive en bog!! Den glæder jeg mig så meget til at høre mere om.


Du kan følge hende på Instagram lige her.


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page