top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Klubben anbefaler: podcasts


Anbefalingsrunde! Midt i denne karantænetid, hvor dagene smelter sammen og hovedet har svært ved at finde hoved og hale i det hele, kan man godt løbe tør eller mangle nogle ideer til god (educational) underholdning i alle former. Derfor lavede jeg en anbefalingsrunde på klubbens instagramstory. Jeg startede med mine anbefalinger og så kunne I sende jeres ind. Det har jeg lavet til denne lille serie hvor vi deler alle vores anbefalinger.

I dette indlæg kommer alle podcast anbefalingerne:


Fries before guys podcast

Jeg er blevet anbefalet Fries Before Guys flere gange og jeg er (endelig) hoppet med på bølgen. Jeg har flere gange delt dem på story og vi har også et highlight på klubben's instagram med medlemmernes yndlingssafsnit - jeg er sågar begyndt på en liste med min egen top ti over deres afsnit.


Fries Before Guys er et must at høre, specielt hvis du er pige/kvinde! De taler åbent om en masse pinlige, sjove og tunge emner som i den grad er med til at sætte os fri fra denne skamfuld og tabuiseret verden vi lever i! Hvis ikke du allerede lytter til Fries Before Guys så er dette en kæmpe anbefaling til at gøre det!


Du kan finde klubmedlemmernes yndlingsafsnit i insta highlightet lige her.

Du kan høre podcasten på spotify, itunes eller på podtail.


FISSÆÆÆH af Det Absolutte Flertal podcast

Josefine der er medadministrator af klubbens facebook gruppe smed et link ind i gruppen til dette podcast afsnit som handler om mænd der beskriver 'den perfekte fisse' og jeg brækker mig. Det er SÅ sjovt og SÅ tragisk.


Om afsnittet: "I dag: mænd, som hader fisser. Og nej, det er ikke fordi de er gay, sadly. De er bare fucking babyer. Vi har fået Skype op at køre. Sara lighter op, laver aftensmad og laver tilsyneladende noget DIY. Nej, ikke den slags DIY. Skam jer.


Lyt til afsnittet på soundcloud lige her.


Og så vil jeg også lige linke til opfølgningen, Mer' Fiss', med firmaer der tjener penge på at vi som kvinder tror vi har en 'forkert' fisse der er for meget af det ene og for lidt af det andet. Lige så sjovt og hovedrystende.


"Bliver man nogensinde færdig med at tale om fisse? Nej vel? I sidste uge hørte vi fra Mænd Som Hader Fisser - nu går vi videre til Firmaerne Som Giver Dem Ret. Det bliver ikke kønt. Til gengæld har det et fint perlemorsskin."


Lyt til afsnittet på soundcloud lige her


Tak for grin!!


The vagina museum podcast

"In the first season of our podcast, you'll get six episodes that take you deep into the past and present of the vagina. Ever hear of yoni steaming? We investigated its history. Like saying the word cunt? We’ve got a whole episode about it. Ever wondered if there were any transgender saints from the medieval ages? We’ve got the story. Merkins? Check. Placenta? Check. Desperate to know the real story of the vibrator’s invention? We’ve got you."


I det nyeste afsnit (afsnit 3) snakker de faktisk om kønsbehåring og dens historie. Afsnittet hedder Hair and Back Again: A Pube’s Tale. Det er helt sikkert et jeg skal have tjekket ud!


Du kan høre podcasten lige her.


Fries meets guys podcast

Nanna og Josefine der står bag hittet Fries Before Guys har lige offentliggjort deres nye podcast Fries Meets Guys og I er allerede vilde med det!


"“Fries Meets Guys er et nysgerrigt forsøg på at forstå, hvad det vil sige at være mand. Gennem morsomme, intime og rørende samtaler med skiftende gæster forsøger Nanna og Josephine at blive klogere på en ung generation af mænds forhold til dem selv og deres omverden.”


Du kan lytte til podcasten lige her.


Østrogenial

Jeg hører selv denne podcast og synes den er super god! "Østrogenial er en podcast om kvinder og (cis) kvindekroppen udarbejdet af kvinder med en stærk faglig baggrund inden for lægevidenskab og sygepleje. Vi ønsker at af-tabuisere og afmystificere kvindekroppen og hylde den for alle den evner, muligheder og forskelligheder."


Et klubmedlem skriver: "så dejligt podcast"


Du kan høre østrogenial lige her.


The spread podcast

En sex-positiv podcast der kommer omkring alle emner du kan komme i tanke om når det kommer til sex. "A sex positive podcast with talks and conversation revolving around sex positivity in Kenya. Making sex a comfortable subject for all."


Du kan høre podcasten på blandt andet soundcloud lige her.


The guilty feminist podcast

"Join comedian Deborah Frances-White for her comedy podcast, recorded in front of a live audience. Each week Deborah and her special guests discuss topics "all 21st century feminists agree on" while confessing their insecurities, hypocrisies and fears that underlie their lofty principles."


Du kan høre podcasten på Spotify.


The heart podcast

"The Heart is a podcast about intimacy and humanity. It’s comprised of a community of writers, radio makers and artists who make personal documentary work about bodies, love, power dynamics and all of the invisible things in the air between humans."


Du kan høre podcasten på Spotify


Manderegler podcast

En podcast med Emma Holten og Anders Haahr, der består af 5 afsnit. "En radiobogklub om livets store spørgsmål, især dem der har med mænd og kvinder at gøre. Selvhjælpsbogen '12 regler for livet' af den canadiske psykolog Jordan B. Peterson er blevet en bibel for unge mænd verden over. I fem afsnit læser journalist Anders Haahr Rasmussen og feministisk aktivist Emma Holten den både voldsomt populære og heftigt kritiserede bog sammen med skiftende gæster. Hvad kan de lære af bogen, og hvorfor er den så populær?"


Du kan høre podcasten på podtail her.


Fabelagtige feminister podcast

"Tidens tendenser og aktuelle begivenheder under kærlig, feministisk behandling. Pro-sex og med et intersektionelt udgangpunkt. Diskussioner, refleksioner og interviews med badass feminister. Dine værter: Hëdi Wedelberg Bjørnum og Maria Brus Pedersen."


Du kan høre podcasten på podtail her.


a

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page