top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Klubben anbefaler: gynækolog i dit område


Her vil du kunne finde klubbens anbefalinger til gynækologer i forskellige dele af landet. Kunne du godt bruge en anbefaling i dit område så skriv en besked til mig på klubbens instagram.


Besked fra klubmedlemmet:


"Heeej! Jeg kunne godt bruge lidt hjælp fra klubben. Jeg er ikke super tilfreds med min gynækolog og er derfor på udkig efter en ny (hun er typen, der er rigtig god til det medicinske, meeeeen ikke super omsorgsfuld, hvilket jeg har behov for når jeg har problemer med mit allerdyrebareste sted). Jeg bor i Kbh NV, så vil gerne finde en i nærheden. Er der mon nogen i klubben, der kan anbefale en god gynækolog i NV/Nørrebro/Brønshøj-området?"


"Min egen læge (lægerne på strøget) har en rigtig god jordmoder/gyn. Jeg var inde hos hende fordi min mens fuckede helt vildt. Og hun var sådan "hop op på briksen så kigger vi på det". Og jeg startede jo med at undskylde fordi jeg havde mens (har tidligere haft mandlige læger der synes at det var rigtig irriterende). Og hun var sådan "ved du hvad, mens er langt fra det underligste jeg ser når jeg er på arbejde. Jeg er uddannet i lidt klistrede ting, så det skal du overhovedet ikke tænke på". Så scannede hun mig og pegede på alle ting på skærmen så jeg kunne følge med (ret sjovt at få at vide hvad alle de der grå billeder er). Jeg har virkelig haft dårlige oplevelser med gynækologer.. Men hold kæft hun var bare sød og betænksom. Kan ikke huske hvad hun hed. Men jordmoder hos lægerne på strøget."


Hvortil et par medlemmer svarede:


"Har haft en ret ubehagelig oplevelse hos en jordemor/gyn fra lægerne på Strøget.. Men de har jo et par stykker, og kan heller ikke huske hvad hun hed... Så det er lidt et sats."


"Samme, den ene jeg har haft var rigtig god, den anden lyttede slet ikke til hvad jeg sagde, jeg var meget ked af det, og måtte tage derind mange gange før jeg blev sendt videre til en rigtig gynækolog, af den årsag kæmper jeg stadig i dag med smerter under sex, noget vi måske kunne have fikset hurtigere hvis de havde lyttet til mig :( Men igen, den anden jeg har haft var sød og dejlig, samt dygtig."


"Jeg havde den bedste oplevelse hos de kliniske gynækologer på Rigshospitalet. Jeg har komplikationer så ved ikke om det var derfor jeg blev sendt derover, men min læge ligger også i NV. Jeg gik seriøst derfra med tårer i øjnene af lettelse og glæde over hvor tryg jeg følte mig under det hele. Havde også min partner til stede under undersøgelsen hvilket de håndterede meget roligt og de forklarede alt og var meget ops på samtykke hele vejen. Så hvis muligt for dig anbefaler jeg dem 100000%

"Henrik Lajer ligger godt nok i indreby, men han er dygtig. Forsigtig, lyttende og nærværende" Hvortil et medlem svarede: "jeg går også hos ham og han er virkelig dygtig! Han forstod mig 100% da jeg havde brug for at få taget min spiral ud grundet gener og hjalp mig til andre gode løsninger på prævention og smerter!" "Jeg kan varmt anbefale Thue Bryndorf. Han er virkelig queervenlig og så dejlig!" "Der er en rigtig rigtig sød gammel mand, godt nok i hellerup/østerbro men han er så god!! Goldstein Henri hedder han."


Opfølgninger: En uge efter jeg delte jeres svar var der et medlem der skrev og delte følgende: "Her har jeg lige været [hos speciallæge Henrik Lajer]. Havde brug for en akuttid og dine følgeres anbefaling viste sig at være guld værd." SKØNT!!!!

Og endnu en anbefaling af en medlem:

"Tusinde tak for gynækolog postet! Jeg tog til Henri Goldstein (efter at have læst de andres anbefalinger af ham), og han var super god. Jeg havde menstruation, hvilket han ikke sagde noget til. Han sørgede for at tage sig god tid til at spørge ind til mit helbred. Han var meget forklarende og rolig. Derudover havde jeg været til en gynækolog for en måned siden omkring fiskelugt, hvor hun bare havde sagt til mig at hun ikke kunne lugte noget. Jeg fortalte om oplevelse, hvortil han sagde at det var ikke noget han skulle vurderer, hvis jeg synes der lugter af fisk, så får jeg bare medicin for det. Kæmpe anbefaling herfra! Og ventetiden er kun 1-2 uger. "

Og endnu en:


"Ift. gynækologer i kbh: efter klubbens anbefalinger er jeg også blevet undersøgt ved Henrik Lajer - super god, tryg og rolig oplevelse. Havde selv lidt bekymringer ved at skulle undersøges af en mand, men han var meget forstående, talte en igennem hele processen mv."


Besked fra klubmedlemmet:

"Hejsa. Håber virkelig der er nogle fra klubben der kan hjælpe mig med en god, helst kvindelig, gynækolog i Odense som er blig og rolig"


"Jeg bor i kbh, men ville bare sige at jeg er blevet mere og mere utryk ved at gå til gynækolog, jeg spænder op og synes det gør vanvittigt ondt, det er kommet med årene og jeg udskyder gerne i mange måneder. Jeg har så skiftet til en jordemoder der udføre undersøgelserne, det har ændret det hele for mig, hun har en helt anden ro, og tålmodighed det er fantastisk. Om det er hende personligt eller det at hun er jordemoder ved jeg ikke, men det har fået mig til at føle mig tryg igen, hun har endda foretaget celleskrab på mig som jeg ellers har udsat i flere år. Så måske du kan prøve en jordemoder og se om det også virker for dig."

"Jeg kan anbefale Sanne Lorentzen, Skt. Annes plads 2. Hun er afslappet sød og let at tale med."

"Sanne Aaby Lorentzen. Hun lavede keglesnit på mig. Meget lang ventetid men det værd!"

"Jeg fik en abort ved Sanne Aaby Lorentzen. Sød, behagelig og forstående."

"Sanne Aaby Lorentzen"

"Jeg ville holde mig langt væk fra Sanne Lorentzen"

"Min veinde har Odense Lægeklinik som har egen gyn. Hun er mega glad for dem"

"Anette Devallier er super sød og dygtig"

"Gynækolog Anette Røsli De Vallier i Vestergade"


"Tager til Herlev (Sjælland) til min tidligere gynækolog. Fandt ikke en god her i Odense."


"Charlotte Tobiassen er AMAZING"


"Bente Stjerne ved lægerne på Rådhuspladsen"

"Anette Peen, mener jeg hun hedder, rigtig sød"

"Jeg var rigtig glad for den ene gang jeg var hos Anette Peen, dog med en anden end Anette"


"Jeg har været ved Pernille Daugaard på Park Allé og det var en god oplevelse"

"Klinik Aagaard i Skejby er de bedste. Så dygtige!"


"Anette Peen. Så trygt og anerkendende, da jeg fik fortaget en abort hos hende"


"Har kun været hod hende én gang men Pernille Daugaard på Park Allé ville jeg anbefale"

"Jeg har været ved Pernille Daugaard på Park Allé 3, hvor jeg fik tjekket at mit spiral sad fint. Hun virkede flink og helt stille og rolig, og det var en mega smuk klinik med klassisk musik i venteværelset. Det fik mig til at slappe af og føle mig tryg."

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page