Kender I også det med jeres udflåd?


Udflådet startede på story med spørgsmål omkring afblegede pletter i underbukserne og udflåd der føles som om det ætser lidt og så tænkte jeg at vi lige så godt kunne tage et 'kender/oplever I også det' som vi har lavet med menstruation, vulva og sex.


Her kommer alle jeres spørgsmål omkring udflåd - rækkefølgen er som de blev lagt op på story:


Besked fra medlemmet: "Hej, jeg har et anonymt spørgsmål til klubben, hvis du vil lægge det på story! Tænkte på om der er andre der oplever at deres udflåd/mens somme tider føles nærmest som om det ætser lidt?? Tænker om det kan være fordi det er meget surt til tider, men har bare aldrig oplevet at det har bleget mine trusser, så det skulle næsten undre mig hvis mit er mere surt end andres.. Har spurgt flere veninder om de kender det, men de reagerer lidt som om jeg skal gå til lægen, hvilket jeg altså ikke tror jeg skal hahah. Takker på forhånd."


22% af jer svarede kender

78% af jer svarede kender ikke


"Oplever det ofte efter sex"


"Mange får (sommetider blot mild) svamp on/off og det kan give ætsende sviende fornemmelse"


"Jeg ville måske snakke med en gynækolog om det"


"Kunne godt lyde som et mild svampetilfælde"


"Ja, så meget at det kan give sår, barrierecreme hjalp"


"Kender at det ætser hul i mine trusser"


"Oplever selv ætsende fornemmelse men ved mig klør det også samtidig og det er svamp i mit tilfælde"


Besked fra medlemmet: "Noget med hvor meget / mængde af udflåd er “normalt”, og hvad andre gør. Jeg bruger fx altid trusseindlæg, for ellers synes jeg nogle gange det kan sive igennem mine trusser og så kommer der noget af det ud på indersiden af ens bukser. Kan fx slet ikke forstå hvordan nogle kan bruge g-streng, for der føler jeg især det “siver ud”, så det stoppede jeg med at bruge allerede som teenager - er bare nysgerrig på hvad andre gør og om de overhovedet tænker over det her “problem”"


Har du meget udflåd (hvad du synes er meget)?

54% af jer svarede ja

46% af jer svarede nej


Bruger du altid/tit trusseindlæg pga udflåd?

15% af jer svarede ja

85% af jer svarede nej


"Jeg har også meget udflåd og brugte også trusseindlæg engang men stoppede med det og har vænnet mig til at jeg bare altid har udflåd i trussen. tørrer det af når jeg er på toilettet eller kan mærke at der er meget vådt men ellers lever jeg med det da det er usundt for underlivet at gå med trusseindlæg konstant, det kan ikke ånde så man producerer faktisk mere udflåd end ellers og så er det grobund for svamp. Mit råd er drop trusseindlæg nu og gå kun i naturligt stof som bambus eller 100 % bomuld, så kan underlivet ånde og regulere sig selv på en sund måde."

"Nej. Vil dog sige at jeg før har brugt min menscup til at fange udflåddet inden det kommer ud hvis jeg har haft nogle bestemte bukser på hvor det tydeligt vil kunne ses, eller hvis jeg har skulle noget hvor jeg ikke har kunne gå på toilet og tørre mig helt så ofte. Syntes det er ekstremt skamfuldt og tænker tit om der er noget galt."


"Jeg har det afhængigt af min cyklus og når det er så går jeg oftere på toilet og tørrer mig. Oplever også at det går igennem til bukserne"


"Bruger også trusseindlæg ellers skal jeg skifte underbukser flere gange om dagen"


"Brugte dagligt trusseinlæg indtil en gynækolog fortalte at det kunne give celleforandringer"


"En til to teske udflåd er normalt, hvis du oplever at det siver ud og gør trusserne gennemblødte så kan det sagtens være din pH værdi som der er ged i. Indlæg gør det værre"


"Jeg har også meget udflåd men jeg hader indlæg så lader det bare komme"


"Har det lige sådan!!"


"Har mere udflåd jo mere seksuel aktiv jeg er"


"Bambus/bomuldstrusser er godt så kan vulva bedre ånde og det har den brug for for at have det godt"


"Havde mindre udflåd efter jeg stoppede med at bruge trusseindlæg i en periode"


58% af jer svarede ja


42% af jer svarede nej


"Mindre mængde"


"Har meget kræftigere og mere klistret udflåd nu hvor jeg ikke er på p-piller mere"


"Mindre udflåd og mere neutralt i lugten"


"Øget mængde og mere varierende konsistens end på hormonspiral"


"Har fået ægløsningsudflåd efter stop af p-piller. Bleger ikke mine trusser mere"


"Havde mindre udflåd på p-piller"


"Hvor jeg er i min cyklus kan altid ses på min udflåd, det kunne det ikke før"


"Havde nærmest ingen udflåd på p-piller, nu er det normalt igen"


"Har meget mere udflåd"