top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Jeres yndlings vibratorer // multi-orgasmer


Vi har i de sidste par dage haft onani på dagsordenen på klubbens story. Blandt andet har vi delt vores rekorder i antal af multi-orgasmer - det strækker sig helt fra 1-2 til 4-5 stykker til omkring 10 til over 30 til at man er holdt op med at tælle. Derudover har vi også haft en poll om hvorvidt det blev opnået selv eller om det var med en partner. 65 % har oplevet det med onani, 35 % har oplevet det med en partner og et par stykker af jer har prøvet det ved begge. Så er der 16 % af jer der aldrig har oplevet at få en orgasme.


Men hvordan kan man opnå flere orgasmer? Jeres tricks til multi-orgasmer:

  • Starte stille og roligt ud så man ikke bliver øm.

  • Tålmodighed.

  • At bruge brusehovedet eller skrue hovedet af bruseren til at onanere.

  • En hård pude, der ikke er så stor mellem benene og så gnide op og ned ad den.

  • Spænde i kroppen og bækkenbund, slappe af og så spænde op igen - vil lige knytte en vigtig pointe til dette: (advarsel: overgreb nævnes) "værd sikker på at du kan slappe af igen, øv dig i det, det handler også om at kunne slappe af igen. Især hvis man har været udsat for overgreb kan man gå og spænde op uden at bemærke det og ende med voldsomme smerter og kramper i et overbelastet underlivet. Har selv været en tur på sygehuset med det." - et andet medlem skriver at en dyb squat (malasana) kan hjælpe med at slappe af i bækkenbundsmuskulaturen igen.

  • At man bare fokuserer på klit, klit, klit og klit med en god glidecreme.

  • Edging hvor man, når man lige er ved at opnå orgasme stopper i et par sekunder og så starter igen.

Og så var der nogle af jer som anbefalede at bruge vibratorer som the go-to til flere orgasmer og derfor spurgte jeg selvfølgelig hvilke I kan anbefale:


Satisfyer pro 2

Kan også fås hos klub venus til 399 kr lige her. Klub venus skriver:


"Satisfyer pro 2 next generation er en populær vibrator – og med god grund! Den er nemlig designet til hurtigere, mere intense og flere orgasmer! Med det ovale hoved, den innovative vakuumteknologi og den berøringsfrie massageeffekt sørger Satisfyer Pro 2 for en ekstra dosis af fornøjelse."


Det er ikke en samling af yndlings vibratorer uden at nævne satisfyer pro 2. Den har været oppe at vende et par gange og I er flere der anbefaler den - en del faktisk!

Et klubmedlem skriver; "skide god til at give orgasmer - og hurtigt, så den er smart hvis det lige skal gå hurtigt fx inden man skal i seng. Har fået flere orgasmer med den, når jeg har brugt den i 10-20 minutters tid. Kæmpe anbefaling!"


LELO sona cruise

Du kan også få vibratoren hos klub venus lige her til 599 kr. som skriver:


"Lelo har 8 forskellige intensitetsniveauer, så du kan tilpasse stimuleringen præcis efter dine ønsker. I modsætning til almindelige vibratorer, som kan svinge i både hastighed og effektivitet - det slipper du for med denne Lelo vibrator. Den er nemlig udstyret med det såkaldte Cruise-Control, så intensiteten aldrig svinger uanset hvor hårdt - eller blødt du trykker."


Anbefalet af en håndfuld af jer og et klubmedlem skriver; "har givet mig 100-vis af orgasmer!"


Gaia eco bullet vibrator

Kan købes hos sinful lige her til 69 kr.

"Med Gaia eco bullet vibratoren kan du nyde en omgang "one on one time" med endnu bedre samvittighed! Den lille, diskrete vibrator er nemlig fremstillet af bionedbrydelig og genanvendelige materialer! Så kan du både redde miljøet og give dig selv lidt kærlighed på en og samme tid! Bedre bliver det altså ikke. Gaia eco vibratoren har en glat overflade og er god til en præcis og effektiv stimulering af klitoris."

Anbefalet af en af jer der siger at den er super god til nybegyndere.


Magic wand

Der er mange af jer der svarede magic wands og dem er der jo mange forskellige af så jeg har linket til dem der specifikt er blevet foreslået:

Sinfuls magic wand med kraftig vibrator (billede) kan købes lige her til normalprisen 499 kr. men sat ned til 199 kr. - sinful skriver:

"Stilfuld vibrator for dig, der ønsker meget kraftige vibrationer. Sinful Magic Wand er blandt de kraftigste vibratorer på markedet. Skal tilsluttes en stikkontakt og kan derfor nydes lige så længe du har lyst. Ideel til både intim massage og kropsmassage. Vibratoren er i familie med den populære Magic Wand fra bl.a. Sex and the City."

Sinful mini magic wand vibrator kan købes lige her til 379 kr.:

"Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator er en ekstremt kraftfuld vibrator, der med garanti vil tage din orgasme op til nye højder. Magic wand vibratoren er perfekt til stimulation af klitoris og kan også bruges til massage eller forførende forspil. Den har 10 forskellige vibrationsmønstre. Genopladelig."


Baseks g spot vibrator

Kan købes hos sinful lige her til 129 kr. som skriver:

"Få de vildeste orgasmer med Baseks Desire G-punkts Vibrator. Med det krumme, runde hoved kan du nemt massere dit G-punkt for en helt igennem formidabel onanioplevelse. Vibratoren har en multispeed funktion, så du selv kan bestemme, hvor kraftfulde vibrationer du ønsker."


Womanizer


Der findes en håndfuld varianter af en womanizer hos sinful og prisklassen går lige fra den dyre til 1399 kr. til den der lige nu er på tilbud til 399 kr. med normalprisen 499 kr.

Find de forskellige womanizers lige her hvor de blandt andet, til den dyre, skriver:

"Revolutionerende og innovativ klitoris stimulator til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure AirTechnology, der stimulerer dig ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger. Nye funktioner som Smart Silence og Autopilot gør Womanizer Premium unik og en sikker orgasme-vinder."

Et klubmedlem skriver; "let at bruge. Også uden hænder, Man kan få lange orgasmer eller hurtige."


Fun factory volta

Du kan finde den genopladelige version hos sinful lige her til 749 kr.:

"Drømmer du om ihærdige og utrættelige tunger mod din klitoris? Så har Fun Factory skabt din drømmevibrator. Volta har ikke bare én, men 2 lækre silikonetunger, som kærtegner og pirrer, når du leger dig gennem de mange variations variationer. Vandtæt for fræk hygge i badet og genopladelig via medfølgende USB-kabel."

Og så er der versionen der behøver batterier som du kan finde lige her til 279 kr.

Et klubmedlem skriver; "det eneste man behøver I sit liv. De bedste penge jeg nogensinde har brugt!"


B Swish Bgee g-punkts vibrator

Kan du finde lige her til 179 kr. hos sinful som skriver:

"Bswish Bgee er en ideel "første-gangs" G-punkts vibrator. Vibratoren er 100 % vandtæt og kan nydes under bruseren. Fremstillet af 100 % ftalatfri plast."


The rabbit


Som findes i så mange forskellige variationer og du kan finde en masse af dem lige her til forskellige priser lige fra 59 kr. på tilbud op til lidt over 1000 kr.


"Lea vibratoren er designet til at stimulere både klitoris og g-spottet. Der er indbygget en motor i hver af dens "arme", som kan indstilles til hver sit vibrationsmønster! Og så er der, oven i hatten, hele 7 forskellige mønstre at vælge mellem - det vil sige at du kan tilpasse vibrationerne til lige præcis dine behov."


Bullet vibrator

Der findes også en masse forskellige bullet vibratorer men en af dem kan du få hos sinful lige her til 149 kr.

"Zee er en lille, diskret og rejsevenlig bullet klitoris vibrator! Ulig de fleste bullet vibratorer er zee USB genopladelig, så den altid er "ready-to-go", lige præcis når det passer dig. Zee vibratoren formår at være lille og simpel, men uden at gå på kompromis! Den kommer nemlig med 3 forskellige vibrationsstyrker, så du kan tilpasse det præcist til dit humør og behov."


Et klubmedlem skriver; "lille og handy med en masse forskellige funktioner."

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page