Jeres yndlings partner sexlegetøj


I sidste indlæg kom I med råd til hvad man kan gøre hvis man har svært ved at komme med sin partner(e). Her var der en del der anbefalede at tilføje sexlegetøj, så jeg spurgte jer hvilket sexlegetøj I godt kan lide at bruge med jeres partner(e). Vi har også lavet et indlæg hvor klubben anbefaler vibratorer til onani. Her kan du også finde klubbens tips til multiorgasmer. Find indlægget lige her. Dette indlæg indeholder reklamelinks. De er markeret med et * og hvis du køber gennem linket modtager jeg en kommission af salget uden at det koster noget ekstra for dig. Det er med til at støtte det arbejde jeg laver med klubben.


Men her kommer jeres yndlings partner sexlegetøj:


"Til jul prøvede vi en julekalender med 24 låger så man får testet lidt af"


"Glidecreme!"

"Glidecreme kan hjælpe! Når partneren bruger fingrene! Bare en ordenlig klat på klitten og afsted"


Klubben har før anbefalet glidecremer og det indlæg kan du finde lige her.


"Klitoris vibrator"

"Jeg kan godt lide at bruge en vibrator på klitten under sex - det giver bare ekstra nydelse"

"Vibrator, mens han sutter på brystvorterne. Jeg styrer selv vibratoren"

"App styret vibrator"


"Satisfyer 1 next generation" Og mange anbefaler (som altid) satisfyer pro2:


"Vi bruger satisfyer pro2"


"Satisfyer pro2 klitoris stimulator"


"Satisfyer pro2 er en life changer"


Satisfyer pro next generation kan blandt andet fås hos sinful* eller hos klub venus til 399 kr lige her*. Klub venus skriver: "Satisfyer pro 2 next generation er en populær vibrator – og med god grund! Den er nemlig designet til hurtigere, mere intense og flere orgasmer! Med det ovale hoved, den innovative vakuumteknologi og den berøringsfrie massageeffekt sørger Satisfyer Pro 2 for en ekstra dosis af fornøjelse."


"G-spot vibrator fra sinful. Den er virkelig anbefalelsesværdig"


Find en af sinfuls G-spot vibratorer lige her*. Den står normalt til 139 kr men er lige nu på tilbud til 109 kr.

Sinful skriver:


"Sinful Slimline G-Punkts Vibrator er ideel til dig, der ønsker en g-punkts vibrator, som giver dig maksimal nydelse, uden at den er for stor i størrelsen. Den sorte vibrator er vinklet og tilpasset, så det gør det nemt at stimulere G-punktet, så du har mulighed for at opnå dybe og intense G-punkts orgasmer.


Sinful Slimline G-Punkts Vibrator er vandtæt, så du kan nyde den, hvor du har lyst, også under bruseren. For at få den bedste oplevelse med Sinful Slimline G-Punkts Vibrator, anbefaler vi, at du bruger den sammen med en god, vandbaseret glidecreme. Efter brug rengøres vibratoren med varmt vand og evt. en sexlegetøj rengøring.


Obs! Sinful Slimline G-Punkts Vibrator bruger 2 stk. AA-batterier, som sælges separat."


"Womanizer i doggy" Der findes en håndfuld varianter af en womanizer hos sinful og prisklassen går lige fra den dyre til 1399 kr. til den der koster 499 kr. Find de forskellige womanizers lige her* hvor de blandt andet, til den dyre, skriver: "Revolutionerende og innovativ klitoris stimulator til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure AirTechnology, der stimulerer dig ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger. Nye funktioner som Smart Silence og Autopilot gør Womanizer Premium unik og en sikker orgasme-vinder."


"Mini magic wand"


Kan fås hos sinful til 379 kr* som skriver:


"Den lækre opladelige Mini Magic Wand Vibrator fra Sinful er et af de bedste beviser på, at det ikke altid er størrelsen, det kommer an på. Med udgangspunkt i vores populære Sinful Magic Wands har vi udviklet en version til dig, hvor du får fordelene ved en traditionel wand, men i en praktisk ministørrelse.


Nem og diskret at have med på rejse eller i weekendtasken, ligesom den med sine kun 170 gram er behagelig at håndtere selv ved længere tids brug. På trods af størrelsen får du en yderst effektiv wand vibrator med kraftfuld motor, 10 vibrations variationer og 8 hastigheder at vælge imellem.

Benyt den til fræk solo hygge eller invitér din partner med i legen. Selvom wanden er udviklet til klitoris stimulering, kan den naturligvis bruges overalt på kroppen til både pirrende forspil og effektiv massage af ømme muskler."


"Silver bullet klit vibrator med fuld smæk på"

Sinful sliver bullet til 39 kr. normalt 49 kr.*: "Drømmer du om skønne klitoris orgasmer? Så er Sinful 7-Speed Silver Bullet Vibrator et rigtig godt sted at starte. Den petite vibrator har et enkelt og kompakt design, der gør det let at rette vibrationerne lige der, hvor det føles dejligst. Den glatte overflade føles skøn mod huden på dine mest erogene zoner. Vælg mellem 7 frække indstillinger af pirrende vibraiton og find din favorit. Du kan forkæle dig selv eller invitere din partner med i legen og lade vibrationerne finde andre lystpunkter såsom skaftet af penis eller brystvorter."


"Bullets"


"Små bullet vibratorer - man kan få nogen der kan sættes direkte på fingeren" Til 99 kr. hos sinful*:

"Med Sinful Touch Me Finger Vibrator kan du forvandle din egen eller din partners hånd til et stykke nydelsesfyldt sexlegetøj. Den bløde silikone ring passer om din finger og gør denne til en effektiv lille vibrator, som er helt perfekt til at udforske masser af udvendige lystpunkter. Nyd vibratoren overalt på kroppen eller lad den tilspidsesde ende forkæle din sensitive klitoris med en særlig præcis stimulation. Der er 7 pirrende vibrations indstillinger at forlyste sig med.