top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Jeres yndlings anal legetøj


Illustration af strejfer


Sidste led i denne lille miniserie om røvhullet og analsex - i hvert fald i denne omgang. Det har været 3 intense dage og med omkring 20 timers arbejde er jeg super glad for det resultat der er kommet ud af det og håber også at det er noget I kan bruge! Her kommer jeres anbefalinger af analt sexlegetøj.


Inden vi starter er der lige noget man ALTID skal huske inden man begynder at lege med analt legetøj. Der skal ALTID være en 'fod'/'håndtag/stopper' på så den ikke kommer for langt op og sidder fast eller smutter op i tarmsystemet.

Et begynder buttplug sæt fra Sinful


Om sættet: Sinful Anal Training Sæt er ideelt til dig som gerne vil eksperimentere med anal stimulation. Sættet indeholder 3 anal plugs i forskellige størrelser, så du gradvist kan vænne dig til mere fyldig stimulation. Kan f.eks. anvendes inden analsex eller til ekstra stimulation under vaginal sex. Fremstillet af kvalitetssilikone, der er 100 % ftalatfri.


Du kan finde sættet lige her til 249 kr.


Rocks off o-boy prostata vibrator Om vibratoren: Rocks Off O-Boyer en smal og fleksibel vibrator til dig, der vil eksperimentere med prostata stimulation for første gang. Stimulerer både mellemkødet og prostata på samme tid. 7 forskellige vibrationsprogrammer for endnu større nydelse. Fremstillet af kvalitetssilikone, der er 100 % latex- og ftalatfri.


Et medlem skriver: "rocks off o-boy prostata vibrator - min kæreste bruger den både solo og til sex" Du kan finde vibratoren lige her til 369 kr.

Icicles no 48


Om buttpluggen: Icicles No 48 er en meget smuk og elegant Butt Plug. Den er lavet i glas, så den har en god tyngde og føles ekstra stimulerende i og omkring anus. Pluggen har en diameter på 3,2 cm og en længde på 9 cm, hvoraf ca. 7 cm kan føres ind. Kan køles ned og varmes op for en ekstra stimulerende oplevelse.


Et medlem skriver: "icicles no 48 er en MEGA cute glas buttplug - men at rengøre, stimulerer godt og er meget flot"


Du kan finde buttpluggen lige her til 199 kr.

Slim buttplug fra sinful i small medium og large Om pluggen (small): Drømmer du om, at eksperimentere med anal stimulering? Sinfuls egen Slim Butt Plug i størrelse small er den perfekte begynder plug. Design, størrelse og det fleksible silikone gør pluggen nem og behagelig at føre ind og bruge.


Find small her til 79 kr. Find medium her til 99 kr. Find large her til 129 kr


Anal vibrator Om vibratoren: Leg nydelsesfulde anale lege med Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug. Med 10 skønne vibrations indstillinger, der kan kontrolleres af dig selv eller din partner via fjernbetjeningen. Fremstillet i fleksibelt og ftalatfrit silikone. USB-kabel til opladning medfølger.

Et medlem skriver: "noget der kan vibrere, specielt hvis det er noget man skal bruge med en partner" Du kan finde en anal vibrator lige her til 449 kr. Du kan også finde en vibrerende buttplug fra sinful på tilbud til 109 kr. Eller gå på opdagelse blandt alle analvibratorerne her.

Anal dildo


Om dildoen: Er du nysgerrig på pirrende dildo leg, så er Sinful Slender Silikone Dildo i small perfekt til dig. Den slanke dildo med diskret længde og fylde er skabt til skøn, målrettet stimulation, uanset om du nyder din nye bedste legekammerat vaginalt eller analt. Dildoen er lavet af kvalitets silikone. Med ekstra kraftig sugekop.


Find den i small lige her til 169 kr.


Satisfyers buttplug sæt Om sættet: Dette buttplug sæt komplimenterer hinanden i form og størrelse. Sættet anbefales både til nybegyndere og øvede. Alle tre plugs er udstyret med et udtrækningshåndtag og kan nemt rengøres. Plugsene måler 13,5 cm, 13,5 cm og 14 cm i længden. Diameteren varierer, maks bredden er 3 cm. Tre dele og tre sensuelle former. Nem at rengøre


Du kan finde sættet lige her hos Peech til 140 kr.* (brug koden 'defriesklub' og få 15%)


Metal buttplugs fra sinful


Om pluggen: Gør din leg med anal stimulation endnu mere fræk og stimulerende med Sinful Jewel Stål Butt Plug Medium. Pluggens tunge vægt tilføjer en ekstra pirrende dimension til legen. Den kan varmes op eller køles ned før brug. Dekorativ og elegant med krystal i bunden.

Et medlem skriver: "nemme at gøre rene og bliver hvor de skal" - "Metal buttplug da den har noget tyngde som er meget lækkert" Du kan finde small her på tilbud til 109 kr. Du kan finde medium her til 319 kr. Du kan finde large her på tilbud til 169 kr.


Glassæt fra Peech Om sættet: Hvis du ønsker at tage det næste store skridt i anal stimulans, så er dette træningssæt et absolut must-have. Sættet består af tre butt plugs, som fører dig gennem tre forskellige niveauer. De varierer i størrelse, og kan med fordel bruges før analsex. Butt plugsene er udført i glas, som kan opvarmes og nedkøles. Gå på opdagelse med temperaturer, størrelser og hvad du føler dig tryg ved.


Du kan finde sættet her til 475 kr. (brug koden 'defriesklub' og få 15%)


Sinful deluxe anal douche Om produktet: Med Sinful Deluxe Anal Douche kan du rengøre dig selv, så anal stimulation bliver så hygiejnisk som muligt. Når du er ren bagtil, kan du bedre slappe af og give dig hen under analsex. Med douchen kan du også undgå ubehagelige overraskelser midt i legen. Sinful Deluxe Anal Douche kan skilles ad, så den er nem at rengøre efter brug. Et medlem skriver: "Ikke som sådan et legetøj men en anal douche er guld værd"


Du kan finde den her til 129.

Du kan også finde flere muligheder her.


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page