top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Jeres spørgsmål om kønsbehåring


Illustration af strejfer


Der var en lille portion spørgsmål jeg lagde op på story om kropsbehåring der fokuserede på kønsbehåring så det har jeg samlet i dette indlæg. Emner der kommes omkring i dette indlæg: bedste maskiner til at trimme kønshår, badetøj der dækker for kønsbehåring, lækkert undertøj og at lære at føle sig tilpas med sin kønsbehåring.


"Jeg tænkte på om klubben kunne tage et par minutter til at snakke om kønsbehåring, specifikt? Jeg havde nemlig en oplevelse i går, hvor jeg blev opmærksom på at jeg endnu ikke er helt cool med min egen overfor en partner - til trods for at jeg selv synes det føles vildt lækkert at have.


Hvordan fandt folk sig tilpas med deres?

Hvordan tænker de om det?

Hvad er det bedste ved at have kønsbehåring?

Det kunne være nice at høre nogle positive reaktioner fra partnere fx.


Jeg vil virkelig gerne derhen hvor jeg føler mig lige så lækker, fri og godt tilpas som når jeg ser mine armhuler"


Oplever du også usikkerhed omkring din kønsbehåring og partnere?

67% af jer svarede ja

33% af jer svarede nej


"Ville gerne kommentere på din story med en lidt længere kommentar der handler om kønsbehåring:

I gymnasiet havde jeg og én anden pige i klassen som de to eneste (der gik i bad efter idræt) kønsbehåring. Vi havde idræt sammen med idrætsklassen, hvor jeg ikke mener nogle havde kønsbehåring overhovedet (lol husker det jo ikke). Men en dag efter idræt begyndte én af pigerne fra idrætsklassen at tale med os. Hun endte med st skifte til vores klasse og nu har vi været rigtig gode tætte veninder lige siden (7 years man). På et tidspunkt fortalte hun os at det var fordi hun så at vi havde kønsbehåring at hun begyndte at tale med os. Vi havde self også andre ting til fælles men synes bare det var så fint alligevel."


Hvordan fandt folk sig tilpas med deres?

"Det er sgu stadig svært, særligt hvis der er tale om oralsex. Penetrationssex fungerer fint, men ved oralsex bliver jeg meget bevidst om, hvor meget hår, der rent faktisk lige skal til side for at finde klitoris.. Min partner respekterer, at jeg ikke vil barbere mig særligt ofte (måske 3-4 gange om året), men han har også givet udtryk for, at det er lettere for ham at udøve oralsex, når der er barberet."


"Uden hår gned det ofte når jeg havde sex. Taken om at sex er blevet bedre hjælper rigtig meget. At italesætte det med ens partner. Mange er ligeglade med om det er der eller ej"


"Jeg følte at jeg så mere voksen og kvindelig ud med hår, og det elsker jeg" "'It's a work in progress' og det er noget jeg nu er begyndt at acceptere" "Jeg startede med at lade lidt gro og vænne mig til det og så lidt mere og lidt mere for hver gang" "Jeg snakkede med min partner om det" "Desværre først da jeg fik en kæreste der ikke havde noget problem med det" "Tid"

"Min mormor fortalte mig engang at jeg skulle huske at værdsætte min smukke, frodige, ungdommelige kropsbehåring, mens de er der, da hårene falder af og forsvinder jo ældre man bliver. Det var et slags wake up call for mig."


"Ved at nævne det for partnere. Er de ikke fan så er det ud med dem" "Jeg synes det hjælper en del at se andre vulvaejere med hår."


"Det behøver ikke være enten eller. Trim, fjern, gro tilbage. Det er okay at vakle lidt, det kommer igen" "Jeg tænker på hvor mange fordele det har FOR MIG at det er der" "Jeg valgte at indse hvor naturlig en del mine kønshår er og derved en dejlig del af mig" "Jeg begyndte at tænke at hvis min partner afviste mig pga. hår så var det alligevel en jeg ikke gad" "Det har krævet tid (knap 2 år) og nu føles det naturligt" "Synes hår er frækt, at så er jeg ikke en pige men en kvinde" "Åbenhed, synlighed og at vise det hele til min kæreste. Med tiden blev det helt fint. Så rart"Hvordan tænker du om din kønsbehåring?

"At det er skønt og det fungerer og som jeg bedst kan lide" "Jeg er mest ked af mine røvhår men resten er jeg neutral omkring" "Mine hår er stride og stive pga tidligere barbering, det er lidt træls Ville ønske jeg aldrig havde barberet" - kan tilføje at det går væk med tiden som hårene fornyer sig.


"Jeg føler mig voksen" "Jeg tænker ikke over det længere" "Jeg vil føle mig nogen uden men jeg kan godt føle lidt skam omkring oralssex" "Det er en normal del af mig, ligesom min hånd eller øre." "Den er mere behagelig end hud fyldt med knopper" "At det er sundest for min hud og miljøet i vagina og vulva"


"Det er fucking powerful!!" "Elsker den. Den holder utøj væk fra skeden og gør mig fri for irriteret hud" "Jeg synes fandme det er flot med hår, det er ikke noget der skal undskyldes"Hvad er det bedste ved at have kønsbehåring?

"Det bedste for mig er helt klart hvor sundt det er at have kønsbehåring. Det hjælper med at beskytte min vulva og vagina, og helt lavpraktisk sveder jeg faktisk mere dernede uden hår."


"For mit vedkommende mere frihed og elsker selvsikkerheden i selv at bestemme"


"Ikke flere smerter og irritation. Jeg kan cykle uden at det gør ondt og undertøj skaver ikke" "At opdage at det er det JEG bedst kan lide. Tænk at jeg har barberet mig for mænds skyld" "Ingend indgroede hår." "Ingen knopper!! Og bruge meget mindre tid i badet og færre penge på produkter" "Nemt, bedre beskyttet indre miljø, ingen ubehagelige knopper eller kloe mv." "Det er pænt" "Ingen bylder" "At man ikke behøver bruge tid på barbering" "Friheden" "Det klør ikke Og det er befriende ikke at skulle tænker over at det skal fjernes" "En nem måde at sortere trælse mænd fra"


"Mere erogen" "At man ikke ligner et lille barn" "Når du inspirerer andre til at tage skridtet og lade detgro er i hvert fald nice" "At spare SÅ meget tid og smerte" "Det er flot, mere hygiejnisk og rart at røre ved"Det kunne være nice at høre nogle positive reaktioner fra partnere fx.

Har fået at vide: det er dejligt blødt, ser flot ud og er rart under sex" "Min mand synes i hvert fald fint om det. Han er ligeglad så længe jeg er tilpas" "Får så mange. De fleste synes det er sexet, frækt og naturligt At jeg owner min seksualitet-ish"

"Min kæreste er fuldstændig ligeglad. Den manglende reaktion føles positiv" "Meget sjældent jeg får reaktioner men når det sker er de positive." "Jeg gør det ikke for hans skyld men min kæreste synes at det er sexet at jeg har hår" "Har aldrig fået hverken positive eller negative reaktioner, det er meget nice. Jeg er 23" "Min kæreste er god til at sige at han godt kan lide det" "Han spørger om det ikke skal her ind på klubben og tilbyder at tage billeder"


"Jeg har aldrig mødt et eneste knald der har sagt noget til det. Aldrig""Hvad skal man anskaffe sig, hvis man ønsker sin vulva med lidt hår - intet glatbarbering, men nærmere en lille smule hår:)) Skal man ud i sådan en skægtrimmer eller? Gerne økonomisk."


Trimmer du din kønsbehåring?

73 % af jer svarede ja

23 % af jer svarede nej


"Jeg trimmer ind imellem, ikke noget særligt.. Jeg har en ladyshaver fra Matas til like 300 kr, tror jeg.. Ellers ville jeg nok overveje en bikini-trimmer, den må være god til frisurer.. "


"Jeg klipper den bare med en frisør saks" - husk at være forsigtig så man ikke kommer til at klippe i nogle folder ;)


"Oneblade fra Philips" "Ladyshaver fra Philips, BRL30" "Artero Bambin trimmer er lille og lækker og god kvalitet" "Barbertrimmer fra Coop, købt i føtex til 150kr. Den fungerer fint" "Whal lady shaver trimmer. 300kr i matas" "Skægtrimmer"


"Neglesaks"


"Bare kam og saks" "Braun ladyshaver" "Er rigtig glad for min Philips bodygroom til 130 kr" "Trimmer fra philips. Kan købes i matas. IKKE den til kvinder" "Philips wet and dry elektrisk shaver" "Veet intimtrimmer""Kan vi få en guide til badetøj, hvis man ikke har det rart med at vise sin bikinilinje behåring frem, men stadig gerne vil se nice ud? Jeg føler lidt at jeg viser andre en del af min vagaygay, og det er jeg ikke helt tryg i endnu. Har intet problem i at vise minebehårede ben og armhuler frem."

"Når jeg ikke kan overskue at vise hårene, bruger jeg et par badebukser udenpå badedragt eller med bikinioverdel. Selvom jeg ofte bader topløs, har jeg endnu ikke fundet trygheden i badebuks + bar overkrop :/"


"Man kan fx mikse en bikinioverdel med 'mande'-badebukser"


"Jeg bruger badeshorts fra zalando" "Korte sportsshorts" "Bikini med boyshorts/volleyshorts underdel er jeg rigtig glad for" "Måske en retro bikini? De har ofte en større trusse" "Der findes badetøj der sidder som hotpants ellers så duer hotpants og sportsshorts også" "Jeg bruger badebukser" "Retro badedragter med 'ben' - arena har lavet nogle seje" "Købte badedragt og surfer leggigs som dækker halvt eller helt ben. Man ligner en pro" "Cykelshorts plejer at være gode for mig""Hejjjj Soluuna. Jeg tænkte på om klubben kune komme med anbefalinger til godt undetøj. Hvor finder man trusser som er behagelige, god kvalitet og måske også en smule pæne? Mit underliv trænger til nye bløde omgivelser"


"Moons and junes er behagelige og pæne" "Anbefaler organic basics. Det er dyrt men godt for underliv og for verden. En investering?"


"Dora Larsen er outstanding" "Bambus trusser fra kvickly, 2 par 50 kr." "SLOGGY - elsker modellen romance" "Boody.dk = behagelige. Underprotection = smukt og rart" "Change har nogle bomuldstrusser med blonde bag til. De er virkelig lækre og bløde" - et medlem skriver at de har 50% på ALT ligenu. "Jeg er virkelig glad for hara the label, det er mega behageligt og super smukt" "UNIQLO" "Har i de sidste to dage nu forsøgt at finde noget men da jeg også går op i bæredygtighed er det umuligt" - Jeg ved at organic basics er de absolut bedste når det kommer til produktion og gennemsigtighed men der hvor det virkelig halter for dem er størrelsesinklusion...


"Monki har lækkert undertøj" "H&M har virkelig gode bomuldstrusser der også sidder godt." "Balance" "Woxer. Kvindelige boxershorts"


"Hunkemøller"


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page