Jeres sjove sexhistorier


Tusind tak for jeres historier - det har været super sjovt at sidde og læse dem igennem, it's been a ride, haha. Det kan være det bliver til endnu en omgang historier i fremtiden - who knows. Har I emner der kunne være sjovt at høre folks historier om så skriv endelig.

Da jeg var 16, havde jeg i fuldskab sex på en kirkegård, hvor vi endte med at vælte en gravsten. Det er sådan en historie, jeg aldrig fortæller folk, fordi det simpelthen er så træls gjort. Stakkels familie. Men altså..... det var sjovt, da det skete.

Det var fredag aften og jeg var i byen med nogle veninder. Vi møder så en af mine venindes venner(lad os kalde ham X). Jeg tager X med hjem og vi har sex og det er rigtig hyggeligt. Om lørdagen tager han afsted om eftermiddagen, da han skal på arbejde på en bar. Jeg tager i byen igen lørdag og møder ham igen. X bor langt ude på landet og spørger om han må sove hos mig, da sidste bus er gået. Jeg siger ja, men forklarer, at jeg er for fuld til sex.


Vi kommer hjem til mig og jeg giver ham et handjob og efter lidt tid gider jeg ikke mere, da jeg er træt i armen.. X spørger pænt om jeg ikke vil gøre det med fødderne.. hvilket jeg pænt takker nej til, da det ik lige er min ting... lige efter spørger han så dybt seriøst “må jeg bolle dig i navlen?” - jeg takkede pænt nej, gik i seng og har ik snakket med ham siden.. udover lige den ene gang min roomie lod ham sove på vores sofa efter en bytur... meget akavet morgen.

Lå i min seng og kyssede med en fyr som jeg måske havde ses med et par gange før (som nu er min kæreste, så det ender godt). Tror det var midt om natten, der var ihverfald fuldstændig mørkt på mit værelse.

Jeg sad oven på ham og ligepludselig imens vi kyssede begyndte min næse at løbe sindssygt meget (med hvad jeg troede var snot...) kysset var ret intenst så lagde helt ærlig ikke rigtig mærke til det, indtil han sagde at jeg måske lige skulle gå ud og pudse næse.


Han gik med ud på badeværelset og da vi tændte lyset så jeg til min forskrækkelse i spejlet at vi begge to (især ham. You know, tyngdekraft) var SMURT ind i blod. Så yes, jeg fik voldsom blodnæse under forplay.

Jeg har engang kastet op ud over min kæreste da jeg gav ham et blowjob, vi havde lige spist og jeg tror bare ikke maden ville holde sig inde, for pludselig uden varsel røg det hele op. Det var egentlig ikke så ulækkert vi grinede af det og tog faktisk nogle sjove billeder. I dag er jeg lykkelig over at have en kæreste der er forstående og ikke dømmende.


En anden gang havde vi analsex, og af en eller anden grund gør det noget meget mærkeligt ved min mave, så jeg har faktisk oplever det her flere gange. Men dagen efter vi havde været sammen lå jeg og læste i hans seng, mens han sad ovre ved bordet. Jeg følte jeg skulle slå en lille prut og lod den sove stille ud. Men jeg kunne pludselig mærke at det bestemt ikke bare var en prut. Jeg havde skidt i hele sengen. Jeg fik faktisk slæbt mig ud på toilettet og ordnet hans seng uden han opdagede det. og jeg fortalte ham det først dagen efter. Pletten blev på sengen indtil vi endelig skilte os af med den et halvt år senere.. det er sket siden og jeg er så glad for at kunne dele det med ham uden skam og uden jeg skal føle mig ulækker, vi griner tit over historien. Sex er ikke altid så film-perfekt eller pornoficeret. Der følger sekreter og kropsdufte, væsker og en masse andre ting med. Så tak til min kæreste for at være så god!

Jeg red engang en tidligere ex-kæreste, og kommer pludseligt til at stønne højlydt; yehawww!!

Var i byen med nogle venner, og endte med at tage med en af gutterne hjem. Vi ender med at have sex og pludselig opdager vi der er blod ALLE VEGNE. Jeg har fået min menstruation, og har slet ikke opdaget det. Det værste var, det var hans søsters lejlighed han havde lånt, og hendes seng, og topmadrassen blev ødelagt af blod. Han var heldigvis sød omkring det, men jeg kunne ikke se ham i øjnene igen, så jeg så ham ikke igen.

Jeg havde brugt min satisfyer penguin (rejse-satisfyer med lille hovede) med trusser på. Bagefter var gummidutten fra hovedet væk. Tænkte den var røget på gulvet. Da jeg så skulle ud og tisse sagde det plop i toilettet og jeg fik ikke lagt to og to sammen før jeg trak ud. Fortsatte med at bruge den uden dut længe, indtil 2’eren kom på tilbud.

Jeg måtte ikke sove med drenge da jeg var 17, men det stoppede mig ikke. Jeg havde en bolleven, og vi mødtes hos mig om aftenen, hvor han gik ind på mit værelse gennem vinduet. En nat, skulle han hjem til mig, som han plejer, men denne gang begyndte min hund at gø, og det fik min far (kun iført underbukser) til at gå ind på mit værelse... han så en dreng i mit vindueskarm og sagde “jeg hedder —- og jeg er—-'s far. Du skal aldrig vise dit ansigt her igen." Det sjove var, at jeg ikke havde briller på (fordi jeg ville være lækker?()) og kunne ikke se særlig meget af situationen... og jeg fandt ud af senere, at drengen har både tager svampe og var fuld, og gik igennem en busk hen til mig (det var derfor hunden begyndte at gø...) i sidste ende var han virkelig toxic, så det var egentlig okay at det skete. Men denne fortælling blev fortalt til alle familiemedlemmer.

Havde taget en fyr med hjem efter byen, selvom jeg stadig boede hjemme hos mine forældre. De sov, så vi tog et bad sammen og havde sex i badet. Finder så ud af vi åbenbart har været lidt højlydte og mine forældre har hørt alt.

Jeg var 18 og jeg var taget hjem fra byen med en fyr (til fyrens forældre, vi gik i gym). Han spillede golf og gik altid i grimme (der findes også pæne, skal det lige siges, men han gik i rigtig grimme) poloskjorter og var egentlig pænt irriterende, men jeg tænkte ikke så meget over det, for jeg var fuld og havde først lige mødt ham. Desuden var det også kun fordi, jeg havde lyst til sex.


Han boede i en landsby udenfor byen og jeg havde ikke lige tænkt over, at det tog 20 min at komme hjem til ham fra byen i en taxa - jeg var meget fuld, og han betalte. Det var det værste knald, jeg nogensinde havde haft. Han bad mig gentagende gange at komplimentere hans penis med hvor flot og stor den var og stikker kun lige to fingre op i fissen i et minuts tid og spørger “kom du?”.


Han blev ved med at spørge mig om det og til sidst sagde jeg bare ja, for det var røv kedeligt og jeg ville egentlig bare gerne sove. Da han er kommet skal han lige op og tjekke sig i spejlet bagefter. Jeg kigger på tumpen knap tre sekunder og falder så endelig i søvn efter verdens kedeligste knald.


Jeg vågner op morgenen efter, kommer i tanker om at vi er ude på landet og at jeg ikke har råd til en taxa hjem. Fuck. Vi er heldigvis alene hjemme og han giver en skål havregryn (den gavmilde type der giver morgenmaden OVENI at have “givet” “orgasmer” i nattens løb).


Mens vi spiser morgenmad, bekender han, indirekte, at han er højrefløjsfyr, homofob og racist - jeg bliver vred over alle de ignorante udmeldinger han kommer med og vi ender med at skændes højlydt og råbe af hinanden (jeg har ALDRIG råbt af nogen før eller siden, skal det siges).


Til sidst, efter at have haft det her store skænderi med en helt fremmed person i hans forældres svanekøkken, råber jeg af ham at “det var dig der fik mig helt her ud i den her lorteflække af en landsby, jeg har ikke råd til en taxa, så du kører mig hjem og det er NU”.


Han kørte mig hjem og jeg sagde til ham, at hans bil i øvrigt var ret grimt. Han satte mig af foran mine forældres hus og jeg smækkede døren hårdt i. Siden har jeg ikke set ham. Jeg ved bare fra Facebook, at han stemmer Liberal Alliance, er blevet ejendomsmægler og stadig går i grimme poloskjorter.

Da min kæreste spurgte om det var ok hvis han kom oppe i mig under analsex, og jeg bare tænkte why not. Little did I know, lidt efter skulle det ud igen, med KÆMPE tryk på, aldrig har jeg pruttet så voldsomt og så højt, og længe også! Det foregik på et lillebitte københavnerbadeværelse i en lille lydt lejlighed, og jeg havde ikke engang lukket døren ind til værelset hvor han var- anede jo ikke det var så voldsomt. Så havde svært ved at finde et godt ansigt da jeg kom tilbage, heldigvis kunne vi grine af det sammen!