top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Jeres (sjove) onani historier


Hej allesammen og velkommen til dette inlæg hvor jeg vil dele jeres sjove og pinlige historier med onani. Jeg delte nemlig en form hvor I kunne indsende jeres historier og det har I gjort - det er så fedt! Tak til alle der har sendt ind! Har du en sjov historie eller to som du godt kunne tænke dig at dele helt anonymt så kan du indsende dem lige her.


Onani er nemlig en del af rigtig mange menneskers liv - ikke alle, men rigtig mange - det er bare ikke rigtig noget vi må snakke om og når det så endelig er så er der typisk en skam omkring det, så her kommer jeres onani historier så vi kan normalisere det og måske få et godt grin:


Der var engang en aften, hvor min kæreste og jeg havde lagt os til at sove. Jeg blev pludselig ret liderlig, og jeg tænkte, at jeg godt lige kunne snige mig til lidt smugonani under dynen, så længe jeg bare gjorde det nogenlunde stille, så jeg ikke ville komme til at vække ham. Jeg begynder at røre ved mig selv og bliver måske revet en smule med af liderligheden. Jeg kan stille og roligt mærke, at jeg begynder, at bygge op til en orgasme. Det kræver rigtig meget koncentration for mig, og jeg begynder at spænde i hele kroppen, for at hjælpe den på vej. Pludselig vender min kæreste sig om med det største smørrede smil og spørger :"Hvad ligger du og laver?" Jeg døde nærmest over, hvor pinligt det var, og jeg blev ekstremt forlegen, men så begyndte vi begge to at grine af det. Jeg spurgte, om det var okay, hvis jeg gjorde det færdigt, og det sagde han ja til og nød at se på. Fremover er det blevet ret normalt for mig bare at spørge, om det er okay, at jeg lige onanerer, og han synes bare at det er sjovt og lidt frækt. Det er dejligt, at vi slapper så meget af i hinandens selskab.

Hjemme hos min far har vi tyverialarmer på alle vores vinduer. Om natten er de slået til så hvis vinduet bliver åbnet går alarmen i gang. Anyways jeg var 13 år gammel, og var lige begyndt at onanere. Det skulle helst gøres hver dag, og helst mere hvis du spurgte mig. Så en nat omkring kl 2.00 lå jeg i min seng med høretelefoner skruet meget op og onanerede under min dyne. jeg kunne ikke høre noget som helst, og hørte heller ikke da min alarm på mit vindue faldt ned på gulvet og triggered tyverialarmen til at gå i gang i hele huset... Mig som stadig sad med høretelefoner og onanerede hørte stadig intet, indtil min far brasede ind på mit værelse fordi han troede der var indbrud og fangede i stedet blikket af chok i mine øjne, og gik langsomt ud af mit værelse igen for at slukke alarmen. Det var bare en smule akavet morgen efter..

Min eks og jeg er lige gået fra hinanden og hun har FUCKING taget MIN satisfyer pro, som jeg købte INDEN vi mødte hinanden. Hittig me where it hurts.. who does that!!!

Uh.. Jeg var virkelig liderlig, da jeg var sådan et stort barn og op gennem mine teenageår. Jeg har stoppet SÅ mange mærkelig ting op i mig, når trængen blev for stor. Jeg kan nævne agurker, gulerødder, deodoranter, hårbørster, tandbørster, men min helt store favorit: et stakkels, hvidt stearinlys, der aldrig fik lov at brænde til ende. Well, den pinlige del af det var af disse genstande ikke altid var mine (undskyld til den kære veninde, der aldrig fik den deo tilbage, som hun glemte hos mig) og at ingen havde lært mig ordentligt om skedesvamp, så grøntsager kom op uden kondom. Så var man lidt orange når man tørrede sig en dags tid og jeg spiste selvfølgelig altid guleroden bagefter. Den skulle da ikke gå til spilde.

Mig og min kusine har onaneret sammen siden vi var helt små. Nu benægter hun at det nogensinde er sket.

En gang var jeg så liderlig på arbejde, at jeg brugte min “gnubbe-teknik” på et viskestykke i pauserummet. Der var tonede ruder hele vejen rundt ud til hovedgaden i centrum, og jeg havde ingen idé om, om de overhovedet var tonede nok - jeg var bare nødt til det. Jeg fik placeret mig ved et af de borde, hvor jeg syntes, ‘her kan man ikke se mig’, og så gik jeg i gang. Kiggede ud på gaden, om der alligevel var nogen, der havde spottet mig bag ruden, lukkede øjnene, og så igen et par gange ud på gaden, lukkede øjne. Da jeg til sidst åbnede øjnene, stod der en udviklingshæmmet kvinde, vi havde i praktik og kiggede på mig. Vi så på hinanden, længe, følte jeg. Og så sagde hun “Fuck, du sidder mærkeligt”.

Jeg var omme ved en veninde og sove og lige pludselig vågnede jeg op midt om natten og var i gang med at onanere. Jeg aner ikke om hun ved det for det virkede til at hun sov.

Da jeg var teenager brugte jeg bruseren til onani. Strålerne var ikke kraftige nok, så jeg skilte bruserhovedet ad. Alle dele lå over det hele og det var ikke let at samle igen. Tilsyneladende havde jeg glemt en del på gulvet og ikke sat det rigtigt sammen. Det opdagede min far en dag. Så skulle jeg stå skoleret og forklare hvorfor jeg havde skilt bruseren ad. Han blev ved med at køre rundt i det. Han troede ikke på at jeg havde tabt den, så jeg forsøgte med at jeg bare skulle se hvordan den fungerede. Det var simpelthen så pinligt. Forstår ikke helt hvorfor han gik så meget op i den dumme bruser haha.

Jeg vil hverken betegne denne historie som værende sjov eller specielt god -- Men derimod virkelig pinlig. Min mor har engang forstyrret mig på badeværelset, dengang jeg var teenager. Det var med min første dildo, og jeg havde taget den med i badekar. Jeg har ikke kunne komme siden på det badeværelse. Når jeg engang imellem besøger mine forældre nu og skal overnatte der, så kan jeg til stadighed kun komme meget stille på mit gamle teenageværelse. Der er så meget skam forbundet med det hjem over seksualitet, at jeg stadig ikke kan slippe mig selv fri og nyde.

Da jeg var yngre onanerede jeg en dag med en tusch ... brugte låget dertil og lige pludselig sad den sgu fast deroppe... kæft det var akavet at skulle fortælle sin mor og far, fordi man var meget ung og dum.

Jeg havde en periode, hvor jeg simpelthen ikke kunne stoppe med at tænke på alle mulige mennesker som jeg SLET ikke havde lyst til at tænke på mens jeg onanerede. Som i virkelig ikke - vi snakker min bedstefar, min 60-årige mandlige lærer mm. Altså ting som virkelig gjorde at jeg blev mega turned off. Det var virkelig en struggle!! Jeg blev liderlig, begyndte at onanere og BAM så røg de bare ind i hovedet på mig og så forsvandt lysten totalt og sådan gik det bare hver gang i flere måneder.

Har engang deltaget i gruppeonani på efterskolen, hvilket var en ret god ting, fordi det gjorde mig og mine to veninder ret tætte og var virkelig med til at gøre, at vi kunne snakke om ALT! Dog havde jeg meget svært ved at få en orgasme, fordi jeg ikke kunne koncentrere mig om mig selv. Så fantastisk “dejligt” var det ikke rent fysisk, men psykisk knyttede det os og bekræftede mig i, hvor normalt og naturligt onani er.

Jeg var på campingferie med min familie og blev så liderlig at jeg onanerede i sådan en badebås.

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page