top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Jeres seksuelle debut


Illustration af strejfer


Tak til alle jer der har sendt jeres oplevelser ind. Er det noget vi skal lave endnu en runde af så sig endelig til.


Advarsel: overgreb og det at blive presset til det nævnes. Jeg har sat TW (trigger warning) ud fra alle historier der nævner noget der potentielt kunne trigge.

"Min seksuelle debut var som 16, næsten 17-årig og det var sammen med en daværende kæreste, som jeg havde været sammen i et halvt år, inden vi begge følte os klar."

"Var 16 år, sammen med min første kæreste på 18. Vi gik begge i 2.g. Han havde prøvet det før. En lettere akavet situation, men er taknemmelig over at han var så sød når jeg hører andres skrækhistorier."

TW - "Jeg var 14 år og det var med min første kæreste, der dog skulle vise sig at være helt vildt manipulerende og dårlig for mig. Arbejder stadig på at komme mig over de trauma han gav mig, men jeg bliver stærkere for hver dag!"

"Det eneste jeg kan huske fra min seksuelle debut, var at jeg hoppede ud af mit vindue for at komme hen til fyren - derefter lagde og ‘puttede’ med ham, med et hjerte som næsten galloperede ud af mit bryst. Sexen skete klokken 3 om natten og var super akavet."

"Jeg var sammen med en anden kvinde som gav mig sommerfugle i maven. Der var ikke nogen forventning om at vi skulle have sex men det skete ligesom bare og det var super dejligt. Der var ikke noget pres for at skulle præsetere og vi kunne bare udforske hinanden og vores lyster."

"Var 17. Det gjorde så ondt at min kæreste og jeg skulle prøve 3-5 gange før det lykkedes også nåede han knapt nok ind før han trak ud og kom mig på maven. Men det var med min nuværende kæreste, som jeg har været med i 5 år nu."

"Jeg tog med en fyr hjem fra byen som jeg ikke rigtig kendte men synes var sød. Det var egentlig bare meningen at jeg skulle sove hos ham fordi jeg ikke kunne komme hjem men så endte vi med at kysse, han spurgte om jeg havde lyst og det havde jeg. Vi var begge to fulde men det var super dejligt og jeg følte mig rigtig tryg."

TW - "15 år gammel - Jeg havde haft en kæreste igennem 6 mdr. han havde presset mig igennem lang tid til sex og til sidst gik jeg med til det. Han lå ovenpå mig, jeg lå bare musestille. Det gjorde ondt og til sidst ville jeg ikke mere, det var han noget utilfreds med, men accepterede det. Efterfølgende blødte jeg i et par dage og det var enormt ømt. Knap en uge efter slog han op med mig."

"Det var noget af en rutsjebanetur hahaha. Vi var godt igang og det gjorde ikke helt vildt ondt, bare en ny følelse man skulle vende sig til. Det begynder så at gå hurtigere og det ender med at han kommer til at trække sig for langt ud og den ender i mit anus.


Det gjorde heldigvis heller ikke særlig ondt og han puttede den bare i skede igen. (I know, mega dumt, men lige i det moment tænkte jeg ikke over at det var en forfærdenlig idé). 1 uge efter ligger jeg indlagt på hospitalet i 4 dage, fordi jeg har fået E-coli bakterier i skeden."

TW - "Jeg havde for første gang sex med min første kæreste som 20 årig. Inden det havde jeg haft seksuelle oplevelser, som jeg synes har virket ligeså meget som at have sex med personen, selvom det ikke var traditionel penetrations sex.


Men min første seksuelle oplevelse var som 15 årig med en dreng på 18. Efterfølgende er det gået op for mig, at det har været et seksuelt overgreb. Jeg sagde flere gange nej til ham, og selvom vi ikke havde penetrations sex, var de andre ting langt over min grænse på det tidspunkt."

TW - "Jeg blev voldtaget da jeg var 13 og slet ikke klar til at udforske den del af mig selv. Jeg har arbejdet hårdt og længe på at få det sexliv som jeg i dag elsker og nyder, både med mig selv og andre. Ingen mand skal nogensinde tage det fra mig."

"Det var med en af mine dengang bedste venner. Vi havde kysset lidt til nogle fester, og en dag kiggede vi hinanden i øjnene, og jeg tror begge to vi var enige om at vi gerne ville have det overstået. Det var rart, at ingen af os var forelskede men samtidig var så trygge ved hinanden.


Det gjorde oplevelsen god, rar og sjov. Det var bestemt ikke hvad jeg senere hen kom til at forstå som sex, men det var en rar følelse at have prøvet det før da jeg skulle gøre det igen med en kæreste. Vi gjorde det aldrig igen efterfølgende men forblev venner en god sjat år efter inden det gled ud i sandet."

TW - "Jeg havde mange ubehagelige oplevelser, hvor jeg blev forsøgt presset til sex, men hvor min krop sagde fra ved at lukke af - altså at manden simpelthen ikke kunne trænge ind. Og jeg troede det var mig, der var noget galt med, så da jeg som 21 årig mødte en 13 år ældre mand, som jeg pludselig havde god kemi med.


Han var helt cool omkring det hele og da vi havde sex var det en super naturlig oplevelse, og jeg følte mig rigtig frigjort! Er i dag lykkelig for at min krop lukkede af de første mange gange, så jeg kunne få lov til at nå at blive klar!"

"Det var min første kæreste jeg fik kort efter folkeskolen. Jeg var ny og meget spændt så kunne ikke vente med at leve nogle af mine fantasier ud. Havde altid drømt om den første gang blev efter en romantiskmiddag, med stearinlys tændt og et cute set undertøj. Langt fra virkeligheden!


Det var midt på dagen lige inden vi skulle til fest på stranden og min mor var lige taget over til en veninde. Vi kyssede lidt og han mig gav mig finger, men jeg kunne bare ikke vente på the big deal. Han tog et kondom på og prøvede langsomt at stikke den ind, men det gjorde så ondt! Han nåede kun at få den 3-4 cm ind før kondomet sprang fordi jeg var så stram.. vi droppede det indtil videre og ville hellere prøve en anden dag. Så meget for den romantiske første gang..."

"Jeg var rædselsslagen for om det ville gøre ondt. Jeg havde derfor “øvet” mig med gulerødder og agurker inden. Jeg tror jeg var bange for om jeg ville præstere godt, hvis ikke jeg selv havde onaneret inden.


Det gør mig egentlig lidt trist at tænke tilbage på, for al min fokus var på ham og på, hvordan jeg ville komme til at fremstå i det. Og det med, at have det fokus, har sidenhen gjort det rigtig svært, næsten umuligt for mig at komme med en partner.


Selve akten var rigtig kedelig, men også fin nok. Da han trængte ind i mig, var jeg så målløs over at det ikke gjorde mere ondt at jeg udbrød “What, er du inde?”. Han sagde til mig, at det må man aldrig sige til en mand. Og når jeg tænker tilbage på den kommentar tænker jeg: Lol, det belærte du mig om, mens du tog min mødom."

"Min seksuelle debut var virkelig god, fordi jeg var 100% klar og 100% tryg ved fyren. Det var i 9 klasse og med en fyr jeg havde set/haft noget med i ca. 2 måneder på daværende tidspunkt. Vi havde tidligere været tæt på at have sex, hvor han så inden havde spurgt mig om jeg var klar.


Jeg mærkede efter og indså at det var jeg egentlig ikke. Det respekterede han fuldt ud (utroligt, man skal skrive det, det burde være en selvfølge, men sådan er virkeligheden desværre ikke pt...), og dagen efter var han endda virkelig ked af det, fordi han var bange for at han havde overtrådt min grænse - hvilket han overhovedet ikke havde.


Så da jeg så var klar og vi havde sex, var jeg helt vildt tryg ved ham, netop pga. den tidligere oplevelse. Så det var bare virkelig kærligt, trygt og rart. Og vi blev officielt kærester, da vi lå og puttede efterfølgende :)"

"Jeg fik en kæreste på efterskole for 2 1/2 år siden. Vi havde lavet lidt på efterskolen, han havde rørt ved mig og vi kyssede bare hele tiden i min seng og ja. Men så 2 uger efter vi blev kærester skulle vi til en fødselsdag sammen og jeg drak alt for meget. Blev lorte stiv og så blev der ringet efter min mor.


Mig og min kæreste kørte så med min mor hjem. Og jeg var fuld og jeg råbte op i bilen hele vejen hjem. Det var første gang min kæreste og mor mødtes. Men så kom vi hjem og jeg faldt i søvn med det sammen og så sov vi bare.


Men så vågnede vi sådan ved 5-6 tiden dagen efter. Og så lagde vi og krammede og tingene udviklede sig. Jeg gav ham et handjob for første gang og det kunne jeg ikke finde ud af. Så han vidste mig lige hvordan hahahaha.


Så hyggede vi bare og han gik ned på mig og vi var mega nybegyndere begge to hahaha. Men så spurgte han om jeg havde lyst til at have sex. Og så sagde jeg ja og det gjorde ondt i starten men han tog det meget stille og så gik det over. Det var okay sex, men det er sgu meget bedre nu."

"Min seksuelle debut (med mig selv) har været omkring 10-11 års alderen, og en mega pludselig og naturlig lyst og nysgerrighed til at udforske stimulering igennem en pude. Min seksuelle debut med et andet menneske (i mit tilfælde, en mand) kom først i en forholdsvis "sen" alder for mig.


Det var med en som jeg havde lyst til at være nøgen og tæt sammen med. Jeg havde ikke noget behov eller lyst til at fortælle ham at det i princippet var "min første gang" - ikke fordi jeg synes det var pinligt, men egentligbare ikke hans business, og noget han enten skulle føle sig "stolt af" (no thanks) eller "stresset over".


Det var først anden gang at vi var sammen, at det blev penetrativt sex. Jeg var ret opsat på ikke at fake en orgasme til ham (important! :3) Jeg er på mange måder rigtig glad for at jeg tog min tid, med at dele en seksuel debut med et andet menneske.


Jeg er glad for at jeg nåede at være blevet "voksen", før jeg gav mig så meget følelsesmæssigt og kropsligt hen til en anden person, og at jeg var et sted, hvor jeg selv vidste 100% hvem jeg var og hvilede i mig selv."

TWish - "Jeg var 15 år da jeg havde min første gang. Jeg gik på efterskole (klassisk) og mange af mine veninder var begyndt at miste deres. Jeg havde faktisk et meget afslappet forhold til sex dengang. Var spæd feminist. Jeg synes ikke det betød så meget og jeg ville egentlig gerne bare have det overstået så hurtigt jeg kunne.


Jeg “fik noget” med en dreng der var en årgang ældre end mig og tænkte; “ja det må sgu blive ham”. Vi mødtes til en fest hvor han gav mig finger bag en container haha, så teenage—agtigt. Jeg kom så hjem til ham en dag og vi så en film (American pie) og havde sex.


Jeg var egentlig ikke særlig nervøs og vi gav den fuld gas, doggy, oral osv. når jeg reflekterer over det nu var jeg overhovedet ikke klar til det. Jeg havde det helt fint efter og meget afslappet med det men, jeg skulle nok have ventet til jeg kunne sige hvad jeg ville have (for jeg var erfaren i onani), sige fra og tage det lidt med ro så jeg rent faktisk kunne lytte til mig selv.


Jeg havde det ikke særlig godt med min krop dengang heller fordi jeg var meget sent i puberteten. Havde næsten lige fået mens og var stadig super tynd og uden bryster, så havde det ikke godt med at han skulle se mig nøgen, og hans venner lavede også grin med det...


Efter det skete var jeg glad for at det var overstået, og jeg fortryder det ikke som sådan. Føler ikke man kan forvente meget mere når man har så svag sans for sig selv og sit værd. Hvis det skulle have været en god første gang hvor jeg hvilte i mig selv skulle jeg nærmest have ventet til nu hvor jeg er 20."

"Akavet! Det var så akavet og jeg var taget hele vejen fra Sjælland til Lolland for at have en romantisk weekend med den her fyr, som jeg var virkelig vild med. Vi havde kysset lidt, snavet og han havde meget akavet stukket hånden ned i mine bukser, hvor vi så heldigvis eller desværre blev afbrudt da vi mødtes tidligere til et stort FDF event.


Jeg ville virkelig gerne have det havde været en bedre oplevelse, men det var bare så stift og mekanisk, da vi nåede til "nu stikker jeg min penis ind i din vagina" trinnet og fyren havde ikke været ærlig overfor mig, om at det også var hans første gang. Det ville jeg gerne have vidst.. så kunne vi måske have følt os lidt frem sammen i stedet for, at han følte han skulle levere en fantastisk præstation uden at have styr på en skid.


Jeg blødte mega meget, men jeg husker det ikke som om det gjorde særlig ondt. I bagklogskabens lys tror jeg vi beskadigede lidt væv, som blødte mega meget, men ikke gjorde nogen skade og hurtigt voksede sammen igen. Jeg var bare overhovedet ikke rolig og opstemt nok, da kondomet først kom frem.


Det var også først med den næste partner, jeg oplevede hvor vildt det kan være at få en orgasme sammen med en anden. Jeg var femten. Det var først, da jeg som tyveårig gik på højskole, at den stakkels fyr skrev til mig på Facebook, at han rådede bød på tidligere fejltagelser og bare lige ville sige, at det havde også været hans første gang. Mest af alt synes jeg det er synd, at det tilsyneladende åd ham op i sådan en grad at han gerne ville undskylde for den lille løgn så mange år senere."

"Den var "sen"- Jeg begyndte at onanere ret tidligt, og blev lynhurtigt interesseret i BDSM. I en meget ung alder. Og jeg læste noveller om det på nettet, og så porno på mine forældres computer i smug. Og jeg så de forbudte film i fjernsynet, når mine forældre ikke var hjemme.


I mine teenageår arbejdede jeg i en kiosk, hvor jeg stjal pornofilm med hjem. Jeg turde ikke engang købe dem. Og da jeg blev 18 fandt jeg min første kæreste på et online-site for Bdsm interesserede. Han var 8 år ældre end jeg. Han vidste godt, jeg ikke var erfarren. Så vi startede stille og rolig ud.


Det tog ham 4 måneder at "tage min mødom", og fordi jeg til sidst tiggede og bad ham om det. Jeg ville ikke være en "jomfru" længere. Og med jomfru mener jeg, at jeg aldrig havde haft en penis oppe i mig før den aften med ham. Det er jo en oplevelse, som bliver kørt op til at være det hele store blodbad. Det gjorde ikke engang ondt. Og der var intet blod. Kun en lille bitte smule, da jeg skulle tisse bagefter.


Det var ærlig talt en kæmpe skuffelse for mig. Og vi endte da heller ikke med at være kærester i særlig længe. Men han sendte mig ligesom ud i verden - fordi nu havde jeg fået den første oplevelse, og så kunne mit seksuelle eventyr altså begynde. Jeg følte ikke rigtig, at jeg kunne begynde at have sex, før jeg havde haft "den rigtige første gang"- Jeg tror faktisk, at jeg var fyldt 19, da det skete.


Siden der er det gået stærkt. Både med gode oplevelser og rigtig dårlige oplevelser. Jeg er blevet langt klogere på min egen seksualitet, og nu har jeg sex for nydelsens skyld, og ikke længere kun for mandens skyld. Det er skræmmende, at det skulle tage mig 7 år, før det gik op for mig, at sex er gensidigt, og at det ikke handler om mandens nydelse."

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page