top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Ja, lad os endelig romantisere røvhuller..


What a girl gotta do to read some unproblematic smut???

'Hvad havde du forventet?' er typisk min tanke når jeg er færdig med disse bøger og jeg ved det ærlig talt ikke? Det kommer bare altid bag på mig at den her opførsel romantiseres - hell det har jeg selv gjort da jeg var teenager, endda med nogle af de her bøger, men gang på gang når jeg finder mig selv i en trang til steamy smut har jeg på magisk vist glemt alt om hvor forfærdelige mændene er skrevet (og for den sags skyld kvinderne med deres internalisere misogyny).

Slutshaming. Victimblaming. Sexisme. Homofobi. Tykfobi. Toksisk maskulinitet.


'Jeg er bare ærlig' - røvhuller.


'Jeg ved hvad kvinder vil have' - idioter.


'Ingen siger nej til mig' - entitleled fjolser.


'Jeg beskytter dig bare' - besidderiske narre.

'Du er så stram', 'du er ikke som andre piger', 'er du klar over hvor mange slåskampe jeg har været i for din ære?', 'han er sådan et røvhul bUt My bOdY waNtS hIm', 'jeg bliver NØD til at have hende' skal jeg blive ved?

Dette er bare nogle af de ting der er en sikker vinder hver gang, ikke dem alle medmindre du har jackpot, men du kan ligesom sidde og krydse dem af... Og ja, jeg blev nød til at google synonymer for idioter til at skrive det der, haha.


Og de er i ALT indefor romance/erotikken/new adult genrene - i hvert fald når det kommer til heteroseksuelle romances. Like, jeg har læst flere der har svaret på den kritik med at 'jamen de er jo bare realistiske' og ja det kan fandme godt være men de er også med til at reproducere og romantisere problematisk opførsel!


Men der er forskel på at være realistisk og at romantisere! Der er ingen der siger 'hey det er sgu ikke så fedt det der' når fyren insisterer på at han ved hvad hvad hun vil have, eller hvornår hun er tændt eller bare generelt er en idiot. Eller 'let's not' når 'alfahanner' bliver VED med at siger at 'du er min min min, jeg ejer dig (eller stikker fingrene op i fissen på hende og siger 'I own this') og du skal ikke smile til andre fyre og grrrhhh kiggede han på dig jeg bliver nød til at smadre ham!!'


Det er bare.. nå ja sådan er mænd pfff who cares?


SIG DET MED MIG:

'Bad boys' er bare røvhuller vi har romantiseret.

Og bad boys kan du bytte ud med 'nice guys', 'jeg er ærlig' fyre, 'alfahanner', you name it. Romantiserede røvhuller, nothing more.

Inden vi fortsætter:

Forkotelser der bliver brugt:

MC - hovedpersonen

LI - love interest


Advarsel: overgreb!


Okay. Vi starter ret hårdt ud. Men den er bare så sigende for hvordan mentaliten hos de her (bog)fyre er. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg havde forventet med denne her når man læser the blurb men jeg sad en aften og var i humøret til steamy smut så jeg tog den første og hvad der viste sig at være forfærdeligt... but again, what did I expect.

Hanglingen: MCs veninde beder hende om at gå på en date med den her fyr (LI) fordi hun 'aldrig kommer ud' og så viser det sig at være fyren (sådan en drug lord idk) som veninden skylder penge til. Der er en gæld der skal betales - som bliver betalt i form af sex *host* voldtægt *host* og han bestemmer hvornår den er betalt.


Jeg gemte ikke nogle citater fra denne bog fordi så ville jeg screenshotte hele lortet.. men der er en ting der gør at jeg godt lige vil tage den med alligevel for den siger meget om den 'romantiske' genre; at der fra kvindens side bliver sagt stop og at fyren bliver ved alligevel for 'I know you want it' OG at fyren mener at han ejer kvinden og derfor kan gøre med hende hvad han vil.


'Romance' eller såkaldt 'dark romance'? er der en forskel??


I slutningen af bogen bliver der, af en fyr (LI's bror) som skulle til at voldtage hovedpersonen, hentydet til at LI gør det samme - noget med at det er hvad han lærer andre med hans opførsel - og LI er sådan pickachou face *gasp* 'I do no such thing how dare you??' og så sidder man bare som læser og blinker ud i intetheden i over 10 minutter og har flashbacks til at hun GENTAGNE gange siger NEJ og beder ham om at STOPPE men han bliver VED for der er en GÆLD der skal betales og han holder hende FANGET og hun er våd så han VED at hun vil HAVE HAM.


Og jeg ved godt at dette er et ekstemt tilfælde med det der gæld halløj og at det er en 'dark romance' men det er altså ikke en ualmindelig tankegang at fyren 'ved hvad kvinden vil have' så hendes nej betyder ikke noget. STOP DET!


"But you are so wet" er noget der popper op igen og igen med disse bøger. MC har afvist LI men vupsi når han stikker hånden ned i hendes trusser og er hun 'drivvåd' så derfor; wants it.


NEJJJ.


Jeg har faktisk lige læst en super god bog der forklarer dette. 'Come as you are', som jeg vil dele i et kommende indlæg, forklarer hvad der sker:


Det hedder nonconcordance og betyder at du kan være tændt uden at være våd eller våd uden at være tændt.


Det at være tændt er ikke noget der sker i underlivet - det er noget der sker i hjernen samt context.


Underlivet reagerer bare på seksuelle ting men det er HJERNEN der bestemmer om du bliver/er tændt eller ej. Underlivet kan ikke fortælle nogen om du er tændt. Ja, du kan godt være våd og tændt på samme tid, selvfølgelig, men det at være våd er ikke ens betydende med at man er liderlig!


Og det er noget der bruges mod kvinden i SÅ mange bøger.


Det er ikke engang toppen af isbjerget i denne roman - det er en brøkdel af et snefnug. Men ej okay, hvad havde jeg regnet med?

Denne bog har så høj en rating på Goodreads og jeg FATTER ikke hvordan det kan lade sig gøre! LI i den her giver mig en dulmende vrede indei når jeg tænker på ham. Han er SÅ træls og så GIFTIG.


Og her er der igen, ligesom med bogen ovenover, et eksempelt på at hun siger STOP, mens hans hånd bevæger sig op under hendes nederdel men han svarer med:


"I'm trying. Ask me again" og fortsætter.. eghehkjgehgrhjlserhguweyuh er du lige så sur som mig?


Denne scene skulle eftersigende være skrevet om så den ikke.. i don't know.. er et overgreb.. (Jeg har set forfatterens undskyldning/forklaring og det skulle have været en joke men det der ledte op til joken var blevet taget ud i de redigereinger der er foretaget - men siden hvornår er det at ignorere grænser sjovt? Like... MC har et panikanfald imens det sker??)


For det ER et overgreb at BLIVE VED når der bliver sagt stop eller nej. Det er at overskride en grænse og så er jeg fucking ligeglad med at han har en six pack eller at han mener at vide hvad hun vil have. Stop det!


For det er en anden ting; han er et cookie cutter *Jeg ved hvad du vil have og jeg skal nok bryde din skal så derfor ignorerer jeg dine grænser for jeg ved hvad der er bedst for dig* - eksempel:


Han insisterer på, nej, presser hende til, at tage en afslørende kjole på som hun ikke er comfortable med - men det er noget han bestemmer - mens hun græder tager han nemlig tøjet af hende for at tage kjolen på hende - whaaaaaaaaat??? er det ikke bare romantisk hva???


Hans grund? “I’m paying for dinner, so I get to choose what I stare at while we eat." RUUUUUN!!!!


Men det stopper ikke her med this idiot:


Han spørger hende på et tidspunkt under en af deres smooching (ew) sessions 'is this okay?' og man tænker endelig! samtykke - men da hun så siger 'I don't know' BLIVER HAN VEEED AAAAAH!!


Hvis du har lyst til at læse mere om hvor problematisk denne bog er så siger dette review det hele - det kan jeg i den grad anbefale for den rammer SÅ mange af de ting der er normalt adfærd for fyre i romatiske bøger.

This book is a piece of WORK! Ham her vi, ellers efter sigende som læser, skulle smelte over er så... jeg har ikke ord for hvor grrrrrrrh han er!! Når jeg sidder og læser de her citater igen begynder jeg at dirre indeni, haha.


Jeg forstår virkelig ikke hvordan denne bog har vundet Goodreads choice awards 2013 i kategorien romance??? I am confusion! Det siger om nogen noget om hvor meget det (og med 'det' mener jeg toksisk maskulinitet og røvhulleri) er normaliseret.. og romantiseret.


Denne dude er et klassisk eksempel på en 'jeg er ikke et røvhul, jeg er bare ærlig'-typen der bare giver sådan en forfærdelig kløe i røven selv lang tid efter man er færdig med det lort.


Endnu en klassiker denne dude med topkarakter får når det kommer til mandlige hovedpersoner er 'I know what women want and its my DEAK'. TOPKARAKTER. Men mere om det om lidt..


Først: I slutningen af bogen, mens de har sex siger han at han vil have at hun skal på p-piller med denne lækre laban:


"I don't want anything between us"


Mister 'jeg er da ligeglad med hvad du vil for jeg vil mÆrKe DiG' er ikke en sjældent tilfælde for der er en tilbagevendende kløe (kan I mærke at der er meget kløe på spil?) af fyre der vil have at MC skal på p-piller fordi de ikke vil have kondom på. Hvorfor? Med et komdom er det ikke lige så godt *whaa whaaa* og det 'ødelægger stemningen' når de skal stoppe op for at tage kondom på, så kan han ikke bare 'tage hende når han vil' - det er alt for ubelejligt jo??


Anyways, han er også den LI der bare knepper sig gennem alt med et hul (not my words) indtil, årh nej, han en dag ser MC og nu kan han ikke 'begrave sin pik' (igen not my words) i andre uden at ønske at det var hende - han han ikke engang blive HÅRD! Det utænkelige er sket.. følelser.... for andre.... end sin egen pik *GASP*!


“It finally happened.

“What happened?”

“What you’ve been wishing on me all these years,” I whisper. “I fell in love.”


cue the eye roll.. Also, tjek ud hvad han så tænker bagefter:


"I look up to see the smile form. It’s what she’s always wanted for me. She’s been married to Steven forever, has been in love with him for even longer. So she’s never agreed with the way I live my life and can’t wait for me to settle down. To find someone to take care of me, the way she takes care of Steven. The way our mother still takes care of our dad.


But I told her it would never happen—it wasn’t what I wanted. Why bring a book to the library? Why bring sand to the beach? Why buy the cow when you get the milk for free?


Are you starting to see the picture here?"


Ew. For at citere Florence Given; STOP RAISING HIM HE'S NOT YOUR SON!! Igen en klassiker når det kommer til disse forfærdelige røvhuller. Kvinden skal opdrage dem, 'redde dem' fra deres eget røvhulleri. "To find someone to take care of me" AD!


Next problem.


Kender i den der fyr i bøgerne der har en 'dialog' (more like monolog) med læseren og fortæller læseren (som højst sandsynlig er kvinder) hvad kvinder vil have og hvordan 'mænd fungerer'? Sådan er røvhullet her nemlig:


Et eksempel er at der står to rødhåret søstre og tilbyder en trekant og han siger til os: "Let me tell you, no man would pass up a ride like that."


eller: "See that guy—black suit, devilishly handsome? Yeah, the guy getting the blow job from the luscious redhead in the bathroom stall? That’s me.


“Jesus, baby, I’m gonna come.”


Let’s freeze-frame here for a second.


For those ladies out there who are listening, let me give you some free advice: If a guy who you just met at a club calls you baby, sweetheart, angel, or any other generic endearment? Don’t make the mistake of thinking he’s so into you, he’s already thinking up pet names.


It’s because he can’t or doesn’t care to remember your actual name.


And no girl wants to be called by the wrong name when she’s on her knees giving you head in the men’s room. So, just to be safe, I went with baby.


Her real name? Does it matter?


“Fuck, baby, I’m coming.”


.....


“How about a drink?” she asks, in what I’m sure she thinks is a sultry voice.


But here’s a fact for you—once I’m done, I’m done. I’m not the kind of guy who rides the same rollercoaster twice. Once is enough, and then the thrill is gone and so is the interest.


But, my mother did raise me to be a gentleman. “Sure, sweetheart. You go find a table, I’ll get us something from the bar.” Redhead put in quite an effort sucking me off, after all. She’s earned herself a drink."


But, my mother did raise me to be a gentleman. Igennem bogen fortæller han den kvindelige læser hvad kvinder vil have og hvordan mænd 'bare er som de er, nothing to do about it og sådan er alle'. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte med det her så let me just keep going med denne dudes røvhulleri:


"It’s the hottest club in New York City. Well, at least tonight it is. By next week it will be some other club. But the location doesn’t matter. The script is always the same. Every weekend my friends and I come here together but leave separately—and never alone.


Don’t look at me like that. I’m not a bad guy. I don’t lie; I don’t sandbag women with flowery words about a future together and love at first sight. I’m a straight shooter. I’m looking for a good time—for one night—and I tell them so. That’s better than ninety percent of the other guys in here, believe me. And most of the girls in here are looking for the same thing I am.


Okay, maybe that’s not exactly true. But I can’t help it if they see me, fuck me, and suddenly want to bear my children. That’s not my problem. Like I said, I tell them how it is, give them a good time and then the cab fare home. Thank you, good night. Don’t call me, ’cause I sure as shit won’t be calling you."


"Don’t look at me like that. I’m not a bad guy. I don’t lie" - denne sætning siger alt; nej han er sgu da ikke røvhul, han er bare ærlig om at kvinder er til at stikke sin pik ind i og respekt (og hans opmærksomhed) er noget man fortjener ved at give lidt modstand (mere om det nedenunder).


"i'M tHe gOoD gUy" - syndromet. News flash: STILL an asshole.


Nå men vi skal videre.


Her tænker han om kvinden (han på dette tidspunkt lige har mødt) der kunne gøre hvad andre kvinder ikke kunne; make him fall in looove:


*Hun har lige fortalt ham noget* "But I didn’t notice at the time—I was too busy checking out her tits. They’re perfect, by the way. Smaller than what I usually go for, no more than a handful. But as far as I’m concerned, a handful’s all you need."


"Now I should explain one thing here. With any other woman, on any other night, I’d be in a cab by now, with my hand up her dress and my mouth making her moan. No question...


Ja for fuck om hun havde lyst til det, der er jo ikke nogen der siger nej til dig?


...For me, this is working for it. And strangely enough, it’s kind of a turn-on."


Hun er aNdErLeDeS fordi hun ikke spreder benene lige med det samme. Hun er en 'udfordring' (hvilket i denne bog er at hun er forlovet med en anden). Og det er altid DÈT der gør at fyren fOrElSkEr sig, det er 'udfordringen'; det er det faktum at hun siger nej til ham, der tænder ham..


Yikes. But it gets worse;


"See, I’m not the type who really listens to what people say. I look at how they say it. You can learn a lot about someone if you just take the time to watch the way they move, the shift of their eyes, the rise and fall of their voice.


Sure, okay, whatever men så fortsætter han med:


Doe Eyes may be telling me no…but her body? Her body’s screaming, Yes, yes, fuck me on the bar. In the span of three minutes, she’s told me why she’s here, what she does for a living, and allowed me to fondle her hand. Those are not the actions of a woman who is not interested—those are the actions of a woman who does not want to be interested."


Did someone seriously write that?? "Doe Eyes may be telling me no…but her body? Her body’s screaming, Yes, yes, fuck me on the bar." sure. fucking did. Jeg er så FUCKING træt af at læse om fyre der ikke respekterer MC's grænser forde de ved hvad hun vil have for det foTtÆllEr heNdeS kRoP.


Det er så mega problematisk fordi det reproducerer ideen om at ens grænser er ligemeget - endda at det er romantisk hvis fyren ignorerer dem. Det romantiseres at han fortsætter selvom hun sætter en grænse og siger nej. DET ER IKKE ROMANTISK og den opførsel er IKKE I ORDEN.


De her citater ovenover er fra DE TO FØRSTE KAPITLER i bogen. What a fucking trainwreck.


I. FUCKING. CANT. WITH. THIS. SHIT.


PS. han er også den type der kalder kvinderne bitches. Hans søster er 'The Bitch' og moren.. jamen hun er da også 'The Bitch' med store forbogstaver. But don't you worry, han mener det nemlig på den kærligste måde jo.. "I mean it in the most affectionate way possible, I swear." - seee en rigtig gentleman!


Ej, I skal også lige have den her:


"Trust me, if she didn’t work for me, I’d hit that harder than Mohammed Ali."


Og den her:


"I’ve had girls work for me who were dumber than a whole bucket of dirt. I’ve had others who thought they could make it by just working on their backs, if you know what I mean. Those are the girls I want to meet in a bar on a Saturday night—not the kind I want answering my phones Monday morning."


Den måde han taler om kvinder, huh? You swooning yet? You turned on yet? Ligemeget om du er for han ved jo hvad du vil have, ikke? Sådan en gentleman, hva??


Okay sidste, jeg sværger: "I feel the satisfied smile stretch over my lips. “Oh yeah. They were real.” And then I go on to describe my wild Saturday night in vivid, delicious detail.


Okay, let’s just stop right now because I can see that judgmental look on your face. And I can hear your high-pitched disapproval too: What a jerk. He had sex with a girl—well, in this case, two girls—and now he’s telling his friends all about it. That’s sooo disrespectful.


First of all, if a chick wants me to respect her, she needs to act like someone worth respecting. Second, I’m not trying to be a dick; I’m just being a guy. And all guys talk to their friends about sex.

First of all, if a chick wants me to respect her, she needs to act like someone worth respecting.

First of all, if a chick wants me to respect her, she needs to act like someone worth respecting.

First of all, if a chick wants me to respect her, she needs to act like someone worth respecting.


Second, I’m not trying to be a dick; I’m just being a guy.

Second, I’m not trying to be a dick; I’m just being a guy.

Second, I’m not trying to be a dick; I’m just being a guy.


Det her er fyren vi skal heppe på??? YOU CANT MAKE THIS SHIT UP må jeg godt rive håret ud af hovedet nu?


IM DONE. Nu bliver jeg lige nød til at tage to minutter eller for evigt til at køle ned..


This book is wild! Jeg anede ikke da jeg hev denne her frem på telefonen og startede med at læse at MC ville ende med at være sammen med hendes stedonkel (hendes far og ham her - vent nu jeg sidder og skriver så bliver jeg sgu i tvivl om de har samme far???) og derefter er hun sammen med hans sønner, så hendes (sted?)fætre, på samme tid.


Der er jo ikke noget galt i at være sammen med flere fyre, heller ikke på samme tid. Der kommer ikke noget men - okay måske hvis det er slægtninge??

Det er ikke der mit problem ligger - go fucking at it gurl og man bliver sgu da også lidt hot and bothered (måske bortset fra at hun kaldte ham onkel mens de havde sex) - problemet ligger i... ej men hvor skal jeg starte?


Slutshaming, besidderiske fyre og så er der det der bliver kaldt 'dubious concent' (oversat: tvivlsom samtykke) - jeg BEGRIBER ikke hvordan samtykke kan være tvivlsom? enten så er den der eller også så er den der ikke? right?? Mere om dette til sidst.


"No one says no to me" - FUCK NEJ!

Fyren, den ene fætter, som hun ender op med til sidst(!), spytter på hende fordi hun har været sammen med andre end ham: "...at least three women have been here, not counting Cici in the barn that day. But I'm the slut who get's spat on." "It's so hot and tight" - jeg sagde jo at en bog ikke findes uden tight tight TIGHTTTT.


"And it makes everything worse when she doesn't have the least bit of shame" her snakker gode gamle onkel så om hende efter hun har været sammen med ham og hans sønner bagefter. Yesss shaming, give me more, oooh so goood.


"You are a young woman in our house.... we claim you until you're old enough"


"if you give that asshole a piece of ass I swear to god I'll make sure you don't sit for a week"


"they're very protective of their property"

"im not their property" "everything on their property is their property... they live by different rules up here"


Ja, kvinder er jo mænds ejendom, hvordan kunne jeg dig glemme det? Det er sgu da ligemeget hvor du er henne, still not okay!


"is he deaf too?.... I told him to stop", broren svarer: "he's just not used....to women....." she finishes "saying no?" - SAGDE JEG IKKE NEJ TAK TIL DET DER? Hun siger gentagne gange nej men det er først da den anden bror dukker op og får ham til at stoppe.. at han stopper: Noah "....you can't fuck her" .... Mc: "what the hell is the matter with you? huh?" Noah: "Just cut him some slack... He's always hungry when he comes back from being in the woods this long" Cut him some slack. Han skulle til at voldtage hende? hungry *gyys* "He won't do it again.. he didn't know who you were" Okay så det gør det okay? Vi kan kun respektere kvinder vi kender??? Okay vi skal lige vende tilbage til det der dubious concent. Her menes det mere tydeligt at hun siger nej til ham men hun TÆNKER at hun måske gerne vil (hun er stadig i tvivlt!!) og derfor er det ikke overgreb - men igen, hvordan kan samtykke være tvivlsom? Hvis hun siger nej, så skal han stoppe? Der er flere der har skrevet om bogen at jamen hun ville det jo godt og ja, hun tænker flere gange at jamen det kan da godt være at hun kan lide det MEN DET VED HAN JO IKKE. Det eneste han ved er at hun siger stop. De har ikke en aftale om at han skal blive ved og derfor er der ikke samtykke! Og i det overstående tilfælde bliver han stoppet af en anden men på et andet tidspunkt fortsætter han med at have sex med hende - rettelse; voldtage hende - selvom hun siger nej og skriger at han skal stoppe. "Stop" *he keeps going* "Stop, I said! Stop!" *he keeps going* "please stop" "stop" *keeps goingggg*. Nej betyder ikke ja. Nej betyder ikke change my mind. Nej betyder ikke måske. Den opførsel er ikke okay. Men ved I hvad? Det er okay fordi han, Kaleb, der ikke respekterer hendes nej, har været ude for noget traumatisk: "But I can't put all the blame on Kaleb, I guess" - traume gør det sgu ikke okay! Dette er også en case of 'love can make it go away'..

Jeg læste kun til omkring 40% af den her bog for det var simpelthen for meget af det gode (læs; det toksiske) og så er det der stedbror og stedsøster ikke lige noget for mig (no judgment hvis det er dit jam). Det var ærlig talt grinagtigt og selv nu, flere måneder efter, kan jeg ikke lade være med at grine når jeg kommer i tanke om bogen.


I denne perle af en bog har LI en fiksering om at han SKAL være MCs første som om hun er en præmie. Han er så tændt over at hun er 'uskyldig' og så er han besat af tanken om at det gør ondt den første gang.


"It's going to hurt the first time no matter what, so we need to make sure you are as wet as possible"


Penis i vagina sex behøver (skal) ikke at gøre ondt den første gang penis kommer op i vagina. Like ja, fedt at han gerne vil 'gøre hende klar' med forspil men det er simpelthen så problematisk at blive VED med at sige at det gør ondt 'no matter what' og det er en sætning der bliver fyret af i ALLE 'jomfru' romance bøger, I swear to god.


Fyrene har også altid en kæmpe GIGANTISK pik, like... når fyrene tager bukserne af, gisper MC stort set altid, ligesom i denne her, med en bekymring om 'kan den være oppe i mig?', 'det kommer til at gøre ondt'. SÅ HOT RIGHT??


"YoU'rE sO tIgHt" - don't even get me started på 'stramhed' i romatiske bøger. Jeg tror vitterligt ikke at der findes en mainsteam bog hvor sex indgår hvor ordet stram ikke er omtalt mens han 'pumper ind i hende'..


"I can't control myself with you... I don't want you to hurt..." - er du sikker på det?


En anden ting i de her bøger er orgasmer. MC kommer også MED DET SAMME når han stikker figrene op i hende. Jeg er så mega træt af at det siger en, to, tre stød og så kommer hun med stjerner i øjnene.


"But im not like the other girls you bring home"

"I would prefer your body over theirs any day"

"you're nAtUrAl"

"the other girls are easy.."

NoT lIkE OtHeR gIrLs................... don't we love it?..................


"You'd think she was a bitch because of her looks but she's actually really nice" - her har vi den klassiske 'man kan se på hende at hun er en bitch' og den 'type' er typisk også kvinder der har meget (casual) sex. De er 'urene', 'ustyrlige' og, dog i modsætningen til dette tilfælde, også the mean girl i bøgerne.


"He'S sUcH aN aSsHoLe BuT mY bOdY jUsT wAnTs HiM".... jeg tror ikke jeg kan tælle på min hånd hvor mange gange hun tænker det her. Igen; 'bad boys'. er. bare. røvhuller. vi. har. romantiseret.


Og prisen til det bedste citat i denne bog går til:


"I've never been this deep inside anyone before. It's never felt like this for me"..."Never" - det er noget af det SJOVESTE jeg nogensinde har læst. Øjnene ruller helt tilbage i nakken, hahaha.

Jeg er en sucker for aldersforskelle men den her må sgu blive et nej fra mig. Et par problemer med den her bog:


MC og LI snakker om at miste mødommen (not my words). Hun har ikke haft sex endnu og han vil ikke have sex med hende (eller have at hun skal med andre) fordi hun er (for) ung. Så spørger hun hvor gammel han var og han svarer en alder der er yngre end hun er nu. MC er så forvirret over hvorfor hun ikke kan have sex:


"it's different for guys"


Ej men hvad skal man sige til sådan noget lort?


Vi elsker også en god omgang slutshaming gør vi ikke? Denne bog er fyldt med det:

"I'm not a slut" (har causal sex med forskellige fyre)

"then don't act like one" "have some class"


'she's not ... jumping from guy to guy'.

'Do whatever makes you happy - just don't become a stripper'

Yeeesh: "what I really want and need is my fingers on the warm flesh of a woman"


""I wasn't looking at her. She's got the body of a twelwe year old". Unlike Kenzi who suddenly has the body of a twenty-something year old.' - her snakker han om Kenzis (MC) jævnaldrende veninde... sHe'S sO maTuRe fOr heR aGe så derfor er det okay...

Vi elsker også en god omgang shaming af åbne forhold. MC ved ikke hvad der er så LI forklarer det og hendes svar er "ew" og han er enig....


Og så synes jeg også lige vi skal slutte denne af med den legendariske 'onani er utroskab':


Her bliver der snakket om at MC kan bruge brusehovedet til at få en MINDBLOWING orgasme.


Ham: "you're not allowed to touch that by yourself"

Hende: "I wouldn't want to do anything without you anyway. That would be cheating"


EXCUSE ME? *blink* *blink*

"Don't take this the wrong way, but do you have to look like a whore?" - suk.


"... and you have no idea how many times I've had to defend you behind your back. Guys talking about your body, saying sexual things about you right in front of my fucking face. Do you have any clue how many fights I got into because of you"


Ja, for det er jo hendes skyld at mænd er nogle røvhuller ikke? Igen, noget der sker i ALLE bøger; LI skal 'forsvare' MC fra en anden fyr der enten viser interesse eller siger røvhulleristiske ting. Yes I just made up that word. Det er så trættende at høre hvordan der er hendes skyld.


Det samme sker også altid med påklædning. Det er også altid en sikker vinder at hun tager noget på, der er nedringende eller på andre måder 'afslørende' og han så forlanger at hun skifter til noget andet, hvilket hun nogle gange gør eller også siger fyren så 'så er du selv uden om det'.


"Is this dress okay?"

"I think it makes you look like a whore, yes"


For det første kan man ikke 'ligne en luder' og for det andet fuck dig.


Her er en samling af citater jeg ikke præcist kan huske hvor er fra men som, i forskellige varianter men med det samme budskab, optræder i rigtig mange romantiske bøger jeg har læst: "You gave him your virginity," he stated more than asked. - For det første at 'mødom' er en ting men for det andet at det er noget som en pige 'mister' og noget en fyr 'tager'. Yikes. Du mister ikke noget ved at have sex - heller ikke første gang. "Just like anyone's first time, it was uncomfortable and painful". - neeeeuuuuuu (mig der råber nej) DET SKAL IKKE GØRE ONDT!! Mere forspil eller find noget glidecreme. Og hvis det stadig gør ondt så er det en rigtig god ide at stoppe.

He blinked. "So he knew you were a virgin and he didn't care?" I shook my head in protest. "I didn't tell him. He didn't know" He scoffed. "That's impossible." "It's not. How would he have known if I didn't tell him?" "I don't know, a hymen being there for one." Her vil jeg ikke sige andet end at linke til kh-underlivets indlæg 'Det er på tide, at vi afliver jomfrumyten'. For den der 'hinde der skulle springe' findes ikke. "You cannot wear these... these kinds of clothes and not expect me to react" - jeg har siddet i 5 minutter og stirret på den her sætning og.. jeg er tom for ord. IGEN en tilbagevendende mentalitet i de her bøger. Det er SÅ romantiseret at 'han ikke kan styre sig'. "No man knows what to do when a woman is crying. We are useless creatures when that happens." - er jeg den eneste der tænker at det ikke er det eneste mænd er ubrugelige til, håhå. Det her er også en omgang giftig maskulinitet - følelser er ikke for mænd og 'mænd græder ikke' mentalitet så hvordan skulle de kunne 'håndtere følsomme kvinder'. Det er ikke noget jeg har nævt men det er i den grad også noget der finder sted - tykfobi: "I look fat" mens hun står i sin brudekjole og græder. Det er ikke okay; her siges det tyk = ikke i stand til at være smuk. Stop. Hov, fandt sgu lige et andet tilfælde af tykfobi i gemmerne: "She cared for me like she cared for her body. Very little. Sometimes I wonder if she's still fat - if she's still neglecting the machine" - at være tyk er ikke lig med at være usund eller ikke at tage sig af sig selv. "Don't be a fucking pussy" er også noget der bliver slynget rund til højre og venstre af mænd til andre mænd når de siger fra. Eller 'don't be such a bitch' - med de betydning at kvinder er svage. "Cocky asshole? No, it's the cold, hard truth" - another case of jeg er ikke et røvhul, jeg er bare ærlig. "You may think I'm an asshole. I sound like one, don’t I? But I’m the playboy who’s actually a great guy. Which makes me one of a kind." - jeg brækker mig SIG DET MED MIG: 'jeg er bare ærlig' er bare røvhuller vi har romantiseret. 'bad guys' er bare røvhuller vi har romantiseret. 'alfahanner' er bare røvhuller vi har romantiseret. 'nice guys' er bare røvhuller vi har romantiseret. JEG. GIDER. IKKE. FLERE. RØVHULLER!

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page