top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Hvordan introducerer man sexlegetøj til partnersex?


Illustration af strejfer


Sidste indlæg bød på en begynderguide til sexlegetøj, dette indlæg tager sexlegetøjet med ind i sexlivet med partnere. Har du lyst til at introducere sexlegetøj til partnersex kommer her klubbens gode råd til hvordan man griber det an samt 3 gode parvibratorer og så får et klubmedlem svar på deres spørgsmål om hvordan man håndterer at ens partner ikke vil bruge det legetøj de gerne vil bruge med dem.


65% af jer svarede ja


35% af jer svarede nej


"Snak sammen. Kommunikation som med alt andet"


"Spørg om de har lyst. Fortæl at man selv har"


"Jeg introducerede det meget casual. Jeg bruger tit min egen hånd til klitstimulering imens vi har sex, og var legit begyndt at få ondt i hånden - så fortalte ham bare casual, at jeg ville bestille en vibrator jeg kunne bruge i stedet for at skåne min hånd, og det synes han var fint for han er ergoterapeut, så det handler om de gode arbejdsstillinger.

Det endte med vi kiggede på Sinful.dk sammen og også fik bestilt lidt som han valgte. Synes han det var mærkeligt i starten? Måske, men når jeg er chill omkring noget, så bliver han også chill og tryg med det, og nu er det det mest normale i verden."


"Det kommer an på hvad slags forhold man har.. Min mand er den mest åbne og ærlige partner jeg har haft, og han foreslog selv legetøj, idet jeg har meget svært ved at komme på andre måder.. Men ellers kunne man jo foreslå ting som "Jeg kunne godt tænke mig at prøve at komme sammen med dig, tror du vi kan finde noget legetøj, der kan hjælpe os med det?" eller "Jeg ville finde det super frækt, hvis du brugte noget legetøj til at lege med mig" eller lignende.." "For mig har det vigtigt at understrege, at legetøj er noget vi bruger sammen.. Jeg kan sagtens bruge det alene, men det er slet ikke lige så sjovt, og min mand er heldigvis meget legesyg.."


"Lad partneren også føre legetøj. Så det ikke føles som en erstatning"


"Lav en powerpoint. Jeg mener det seriøst. Det gjorde min kæreste og det var så fedt"


"Lad det ligge fremme så de bliver nysgerrige"


"Her kom det ind ved at vi købte sinfuls julekalender"


"Vær ærlig om din lyst til det eller dump them" hahaha


"Jeg synes det er dejligt når ... måske kan vi prøve ...."


"Jeg siger bare, at jeg håber det er ok jeg lige tager vibrator frem. Også med helt nye partnere. At alt de gør er rigtigt - men at jeg har brug for noget ekstra, fordi jeg har vildt svært ved at komme, særligt når man ikke har haft sex med hinanden før. Har aldrig oplevet andet end at det blev vel modtaget. Samtidig har jeg oplevet at flere bliver mere afslappede fordi de ikke behøver være nervøse for om det er godt for mig. Og det i sig selv, gør som regel det hele endnu bedre."


"Jeg har læst/set/hørt om det her, ku det ikke være sjovt at prøve?"


"Snak med din partner om hvad du synes der kunne være spændende"


"Min kæreste var ikke så meget til det, så jeg foreslog at vi købte en julekalender hos sinful og det var kan frisk og klar på"


"Jeg har købt noget som kunne være sjovt at prøve med dig"


"Jeg plejer bare at gøre opmærksom på at jeg har en vibrator. Hvis de ikke bryder sig om idéen er de nok ikke de rigtige at have sex med haha"


"Tal om det uden for en seksuel situation"


"Hey, mød sexlegetøj, sexlegetøj, mod menneske. I er begge to min yndlingsbeskæftigelse. Go"


"Start småt hvis en partner ikke er vant til det"


"Fortalte bare at jeg havde købt en vibrator, som jeg godt kunne tænke mig at prøve under sex. Hvis det er noget man selv synes kunne være frækt, og noget som kan hjælpe en til at få flere/bedre orgasmer, synes ens partner højst sandsynligt også at det er frækt. Og så kan man jo begge bruge den til at stimulere hinanden forskellige steder og ikke kun på klitoris."


"Min kæreste (en mand) var ret åben for, at bruge sexlegetøj i sengen. Jeg har en satisfter pro 2, som han har brugt på mig. Ellers kan man evt. introducerer den ved at se noget porno sammen."


"En penisring med vibrator i gjorde min skeptiske kæreste fuldstændig vild med det!"


"Mine tidligere faste partnere var vilde med det. Jeg har også enkelte gange hevet min vibrator frem ved sexpartnere under one night stands, hvis de ikke forstod det, når jeg “guidede” dem i at gøre det godt for mig også. Det var grænseoverskridende at gøre, men mine partnere har altid synes, det var frækt og sjovt. Jeg er selv cisbi kvinde og det har kun været ved cishet mænd jeg har behøvet (ikke at sexlegetøj kun er en nødvendighed, for det er mest af alt sjovt, frækt, forkælelse og en hyldest til nydelsen af sin egen krop, men you get the point) at hive sexlegetøjet frem, så jeg ved ikke, om mine erfaringer rammer bredt nok."


"Start med at foreslå at bruge en vibrator på din partner og spørg så om de vil på dig"


"Jeg slyngede det bare ud og spurgte hvad han synes"


"Brug en vibrator der kan styres med en app. Det kan blive rigtig sjovt i offentligheden"


"Overvej hvad du selv godt kunne tænke dig og introducer dine fantasier. Snak om sex. Det kan give nogle heftige fejlkøb at tage direkte i butikken uden at have snakket om sin lyst og sine fantasier inden."


Besked fra medlemmet: "Hejsa. Jeg ved slet ikke om dette er det rigtige forum, men jeg står i en situation, som jeg ikke føler for at dele med nogen jeg kender. Vil derfor også meget gerne forblive anonym. Min partner (M) og jeg (K) er begyndt at udforske vores sexliv og er i den forbindelse begyndt at bruge sexlegetøj. Jeg har en realistisk dildo, som jeg har gjort brug af selv, og som tænder mig en hel del. Min partner har givet udtryk for (efter at have set den) at det giver ham en smule mindreværdskompleks. Vi har ikke brugt den, og i går da vi var i gang og jeg lagde noget forskelligt legetøj frem, som han kunne vælge imellem, sagde han at han ikke havde så meget lyst til at bruge den realistiske dildo. Vi er i en periode, hvor vi ikke kan have penetrationssex grundet mycoplasma (kønssygdom ala klamydia). Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vi kunne bruge min dildo sammen, men jeg har ikke lyst til, at han skal blive usikker eller føle sig dårligt tilpas.

Vi har været i dialog omkring, at han er usikker på om hans størrelse er “god nok” og det føler jeg ofte og meget verbalt at jeg bekræfter at jeg synes. Ville derfor spørge klubben til råds om nogen har stået i lignende situationer og om nogen evt. har råd til, hvordan man håndterer en sådan situation."


Er det noget du kender?

18% af jer svarede ja

82% af jer svarede nej


"Jeg synes det er vigtigt at respektere at det har han ikke lyst til. Gå i sexlegetøjsbutik sammen og find noget der tænder jer begge"


"Som sexolog er dette en meget normal reaktion fra hans side. Brug andet skønt sexlegetøj"


"Find en ikke-realistisk dildo sammen som I begge er komfortable med"


"Vi snakkede om det og så købte jeg et tenga æg til ham og overraskede ham med det. Så kunne han se at fordi det mindede om en vagina, var det ikke det samme og det at bruge det sammen var super frækt. På den måde gav han så også dildoen en chance (vi købte en sammen som han var med til at vælge og ikke mindede om en “ægte” penis)."


"Evt. spørg om det ville hjælpe hvis den ikke så naturlig ud og også vælge en ny sammen"


"Måske find en ny dildo sammen- som er mindre realistisk? Det mest “truende” kan nogle gange være at konkurrere med den solosex end partner har."


"Måske køb en magen til i et par numre mindre?"


"Lyt til partneren OG giv udtryk for dine egne behov. Brug andet sexlegetøj sammen og dildoen alene"


Dory er en lille fjernstyrede vibrator med tre intensiteter og ni forskellige vibrationsmønstre der med sit flade design men med flere kanter kan give masser af muligheder for brug. Med fjernstyringen, der virker op til 10 meters afstand, kan du overlade kontrollen til din(e) partner(e) der kan pirre med forskellige mønstre og pauseknap.


Dory er Klub Venus' egen vibrator og kan købes lige her. Få 15% rabat med koden 'klubben'.


Fin er en vibrator der kan sidde fast på fingrene så det føles som om man bruger hånden - perfekt til partnersex. Fin har 3 gode intensiteter med godt flow imellem. Perfekt til at stimulere kønsdele eller pirre andre erogene zoner på kroppen. Jeg er selv stor fan af lille men effektive Fin!


Fin kan købes hos Peech lige her. Få 15% rabat med koden 'defriesklub'.


Pom er en flad men fleksibel vibrator der er rig på muligheder. Med 5 intensiteter og 5 mønstre hvoraf man selv kan bestemme intesiteten kan man nemlig sammen finde lige præcis dét der virker samt få på opdagelse i nye muligheder.


Hvis man har penetrationssex gør den flade form at den uden problemer kan ligge på klitoris mens partneren penetrerer og den fleksible form gør at Pom kan følge kroppens kurver.


Pom kan købes hos Peech lige her. Få 15% rabat med koden 'defriesklub'.


Find specifikke legetøjsanbefalinger i dette indlæg: Jeres yndlings partner sexlegetøj.


"Helt simpelt en butt plug har været let at bruge med min partner"


"Penisring med rabbit vibrator til klitten"


"Bdsm redskaber"


"En penisring"


"Vibratorer - bruges til stimulering alle steder"


"Strap on"


"En wand af en art - alle med kønsdele (der er til vibrationer) har gavn af det"


"Onaniæg, vibrator, dildo, spejle"


"Små vibratorer - kan kilde alle mulige steder"


"Personligt synes jeg at reb, tape, pisk og paddles er der bedste til partnersex"


"Vibrator som kan kontrolleres over telefon eller lignende så partneren kan have kontrollen"0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page