top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Hvordan genfinder man sexlysten efter et breakup?Spørgsmål fra medlemmet: "Hej du. Tusind tak for en fantastisk side, den bringer virkelig et smil frem i daglig dagen og får en til at føle sig mindre alene.

Jeg har et emne jeg ik ved om passer til klubben men here goes hvis du har lyst til at tage det op.

Hvordan genfinder man lysten til sex eller bare at onanere efter et breakup? Er der andre der har døjet men en ambivilant følelse hvor man kan mærke kroppen har lyst men hovedet bliver ked af det forbi man så længe nu har koblet den lyst sammen med følelserne og oplevelsen med en anden person?

Håber du har en god dag.

Ps vil fortrække at være anonym hvis du deler min besked."


Er det noget du kender?

62% af jer svarede ja

38% af jer svarede nej


"Det er ikke for alle men for mig hjalp det med one night stands. For at indse at sex er sjovt"


"For mig hjalp det at købe en ny vibrator - som jeg jo ikke forbinder med andre"


"Ingen stress i hvert fald! Kender det rigtig godt. Men jeg synes det kan være rart at starte stille og roligt ud. Måske læs eller genlæs en god bog, hvor du ved der er nogle lidt hede beskrivelser eller se en film med intense seksscener (men måske ikke noget der er alt for romantisk, og som kan rive op i følelserne). Forsøg at projektere lysten over på nogen/noget som ikke er din eks."


"Jeg gav det tid. Og porno hjalp også fordi det på en eller anden måde føles mindre 'personligt'"


"Jeg onanerer til tanken om den nye sexpartner og forstiller mig at de giver mig orgasmen"

"Jeg havde svært ved at onanere efter breakup - blev også ked af det. Det hjalp gevaldigt da jeg begyndte at have sex med andre. Så havde jeg ligesom en anden reference/minder at trække på. Hilsen pigen med et stadigt knust hjerte."


"Man dropper forventingerne til sig selv og lader tiden gøre arbejdet - det kommer igen."


"Giv dig selv lov til at være liderlig og ked af det på samme tid."


"Der er forskellige måder at øve sig i det at adskille følelser en lille smule fra følelser, specielt følelser for en person der ikke længere er i ens kærlighedsliv. Tid alene gør gode ting, det bliver nemmere jo mere det kommer på afstand.

g når man er klar, så gå på udforskningsrejse i sig selv og ens lyster. Kigge på nettet, læse, fantasere om lyster der tænder. Huske sig på at man er på rejse for at glæde sig selv, elske sig selv og tilfredstille sig selv. Evt købe et nyt sexlegetøj. Alternativt en BV eller ny relation der via samtale om ens blokering kan hjælpe en på vej."


"Jeg ved det ikke men har det på samme måde lige nu."


"Start i det små. Nus din krop/kønsdele. Læg ikke pres på dig selv men rør ved dig selv for at genfinde nydelsen."


"Hav dt absolutte kendis-crush i tankerne"


"Tror det handler meget om at tappe ind i hvad du har lyst til og prøve nye ting. Eller måske bare onanere langsommere og gøre det på en anden måde. Og husk at kroppen husker- jeg synes det tog noget tid før jeg ikke kom til at tænke på hænder på min krop osv- fordi kroppen husker jo også hvordan den anden person tændte os, føltes, smagte osv. personligt hjalp det at sætte tempoet ned- og mærke efter hvad jeg havde lyst til.

Du kan prøve at koncentrere dig først om brystområdet, lysken og lårene og mærke hvordan det kan tænde dig og så gå videre. Måske en oplæst sexnovelle? Der er temptationssexnoveller(dog næsten ciskvinde og cismand heteroseksuel sex, så hvis du tænder på noget andet, så søg videre. Der får du beskrevet en anden person og så er det måske dem du ser for dig end eksen. Kram og kærlighed - det kommer."


"Jeg prøver mest af alt at fortælle mig selv at jeg fortjener min orgasme of solotid"


"Bliver ved selvom minderne kommer frem. Hver gang tænker man lidt mindre på eksen."


"Tid, desværre"


"Tid og at være selvblød. De første fem måneder var min krop helt lukket på grund af hjertesorg."


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page