top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Hjælp: "Jeg kommer efter 30 sekunder med en meget lille orgasme"Besked fra medlemmet: "Hejjj, jeg har en problem jeg går og dealer med, og kan ikke rigtig finde andre der har det, så ved ikke hvad jeg skal gøre..

Jeg onanerer ikke særlig ofte (1-2 gange om måneden), men når jeg gør kommer jeg efter 30 sekunder, med en MEGET lille orgasme, som jeg egentlig kun mærker har været der fordi jeg bliver stram og tør. Efter det mister jeg også lysten.

Det er øv af to grunde:

1, Jeg vil gerne have en større orgasme

2, Jeg er bange for hvis det også sker når jeg har sex, og ved ikke om der er noget jeg kan gøre ved det..

Er der andre i klubben der kender det som måske har nogle råd?"


Er det noget I kender?

24% af jer svarede ja

76% af jer svarede nej


Her er det jo oplagt at foreslå edging, altså at stoppe med stimuleringen lige inden orgasmen kommer, holde pause for en stund og så bygge op igen - det kan gentages så mange gange man ønsker.


Men hvad hvis man som medlemmet ikke kan mærke at orgasmen kommer og dermed ikke rigtig kan mærke hvornår man skal stoppe stimuleringen? Her er mit forslag, da medlemmet skriver at de kommer ca. efter 30 sekunder at stimulere i 10-15 sekunder, stoppe en stund, stimulere i 10-15 sek, stoppe en stund og så forfra så hun kan bygge stimuleringen godt op.


Derudover skrev hun også at hun for det meste brugte vibrator, da jeg spurgte til det og her kan det være at vibratoren starter på for høj intensitet der giver den hurtige orgasme.


"Det sker også sommetider for mig. Mit råd er at man skal tage sig god tid. Eventuelt onanere to ange på en dag. Anden gang er bedre"


"Jeg bruger stimulerende glidecreme hvilket har hjulpet meget på mine orgasmer"


"Øvelse gør mester. Kan anbefale Woody fra Klub Venus"


"Edge dig selv over flere omgange. Det intensiverer orgasmen for mig i hvert fald"


"Havde samme problem engang. Det der “løste” det for mig, var at udforske hvad jeg godt kunne lide når jeg er med mig selv. Prøvede at bruge noget til at glide med så jeg holdte mig våd og legede med områderne rundt om så skeden ikke blev “træt”. Håber det kan bruges til noget"


"Har det også sådan ved onani!! Men oplever det aldrig ved samleje"


"'Øvelse gør mester' - også inden for sex. Så ved at onanere oftere bliver det bedre"


"Nogle gange kan et langt build up eller anden stimulans (buttplug) gøre det mere intens"


"Jeg prøver ofte at tirre mig selv andre steder på kroppen og ikke køre så hårdt på klitten i starten"


"Masser af glidecreme!"


"Kan hun prøve at onanere flere gange i streg? Jeg kommer også altid på et minut"


"Brug længere tid på selve liderlighedsfasen inden du begynder at røre dig selv"


"Ned i tempo, mindre berøring, ny stilling, mindre intensitet"


"Det sker kun når jeg onanerer. Har ellers et dejligt sexliv og får rigtig gode orgasmer"


"For mig var det øvelse, både fantasi og fysisk og masser af glidecreme som var løsningen. Prøv at bruge din fantasi til at gøre dig selv liderlig uden at røre før du er tændt i hjernen"0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page