top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Har du svært ved at få orgasmer med en partner?


Illustration af strejfer


Find flere tips og inspiration i disse indlæg: Jeres yndlings partner sexlegetøj Jeg kan ikke komme med min partner. Er det normalt at sex er kedeligt? En snak om orgasmer


65 % af jer svarede ja 35 % af jer svarede nej "Det kommer virkelig an på situationen og hvor jeg er i min cyklus."


"Det er et svært spørgsmål, størstedelen af mænd jeg har været sammen med kunne simpelthen ikke finde ud af det, så føler ikke “jeg” har svært ved at komme med andre, hvis det giver mening"


"* med fyre har jeg, har meget meget sjældent fået orgasme. Med kvinder, hver gang."


"Jeg tænder på at give blowjobs til fyre. Så jeg bliver stimuleret af vibrator mens jeg udfører oralsex på min partner....." "Oralsex og edging" "Det er super vigtigt for mig at jeg er våd og tændt nok, så god tid til at bygge op" "Når jeg rider ham. Sådan frem/tilbage, ikke op/ned" "Missionær hvor hans underliv gnider mod min klit" "Kan kun komme med min k hvis han rører min klit MEGET hårdt med fingrene" "Cowgirl, sir det bare" "Når han penetrerer og jeg filer imens"


"De bedste er nok både med oral stimulation omkring klitoris, samtidigt med “come hither”. Come hither, som i bevægelsen man laver med to fingre, der rammer plet på g-spottet." "At vekommende gør det samme som jeg gør når jeg onanerer" "Doggy med vibrator" "Ved at ride eller meget specifik stilling i missionær" "Spoon position med wand på klitoris" "Hvis jeg tænker på noget som tænder mig imens og hører ham stønne" "Oralsex eller vibrator sammen" "Jeg rider ham mens han rører ved min klit" "Oralsex" "69'er" "At han bruger fingrene og så en klit orgasme, især når han holder fast i mit hår." "Helt ærligt så var fisting min store øjenåbner. Har aldrig i mit liv haft så gode orgasmer" "Så meget sexlegetøj som muligt og en bdsm setting" "Når hun går ned å¨mig - hun ved lige hvad hun skal - det tager to minutter"


"Jeg har altid haft svært ved at komme med en partner -også under oralsex, som jeg hører skulle være nemmest. Har dog også altid hørt og læst at ‘man bare skal slappe heeelt af’. Det har jeg fundet ud af slet ikke virker! Når jeg bliver slikket, så tænker jeg på noget som jeg feks ville tænke på, hvis jeg lå og onanerede -og så laver jeg knibeøvelser samtidig. Kommer hver gang med min partner på den måde -og det er SÅ fantastisk!"


"Ved at blive taget bagfra, liggende på maven, mens jeg onanere."


"De bedste penetrative orgasmer jeg har haft er når jeg ridder gutten - kan helt selv bestemme rytmen, vinklen og dybden."


"Det ene ben over hans skulder, brugte en satisfyer imens, kom af den "pulserende" følelse fra pikken da han kom oppe i mig. En af de eneste men også bedste orgasmer jeg har fået under sex med en mand." "Via. oralsex, det har altid virket helt vildt godt og det giver mig enormt kraftige orgasmer" "Penetration og klitstimulation samtidig" "Hvis jeg laver knibeøvelser og tænker på de ting jeg ville med onani mens jeg bliver slikket" "Scissoring-ish med ham øverst hvor vi kan mærke hinanden få orgasme" "Stimulering af klitoris med tungen samtidig med at have to fingre oppe i mig" "Satisfyer og deres fingre i skeden" "Jeg får bedst orgasmer hvis jeg sidder oven på" "Kommer nemmest hvis han slikker mig. Så føles penetration bagefter også meget bedre"

"Medbring en vibrator - din partner kan også få glæde af penetrationen"


"Brug de samme metoder der fungerer for dig når du er alene"


"Det fungerer bare ikke hvis man ikke er våd, tændt og tryg"


"Menest ved at sidde øverst. Så gnubber man klitoris mod ham i et tempo man selv styrer"


"Tag en vibrator med i legen"


"Find ud af; Hvad tænder dig? Hvad har du lyst til at din partner skal gøre? Hvad gør dig tændt. Leg alene men vær også nysgerrig med din partner"


"Guide dem! Det er den eneste vej frem. Om det er verbalt eller ved at føle deres hånd"


"Onani, fælles onani og sexlegetøj er gode veje frem. Og dyrk det du tænder på, dyrk dine kinks"


"Snakker sammen. Et åbent herte gør kroppen afslappet"


"Komunikation er key, fortæl hvad du godt kan lide, hvis ikke man kan snakke med personen om sex er det så en person du kan have sex med?"


"Tag styring over din egen nydelse. Ikke at du nødvendigvis skal være dominerende men det kan gavne at være lidt 'egoistisk'"


"At være 100% tryg"


"Dyrk mere sex med dig selv og lær din krop at kende. Så kan det nemmere overføres med en partner"


"Det hjælper mig virkelig meget at snakke med min partner om det, hvis man er utålmodig med sin egen orgasme er det nærmest umuligt! Og noget der virkelig kan få mig til at have det sådan, er hvis jeg frygter min partners utålmodighed. En ond cirkel. Jeg fik min lidt brudt ved en dejlig, ren tændende samtale om nydelse, der endte i en dejlig orgasme sammen med ham!" "For mig er det at have så meget tillid til min partner så jeg kan give mig selv hen til dem" "Jeg synes det hjælper at sige hvordan man har det" "Altså samtykke gør det faktisk virkelig sexet og nemt at slappe af" "Evt snak med partneren om det og prøv og lad være med at have orgasme som mål" "Fokuser på nydelsen og gør det der føles rigtigt. Så 'kommer' det nok en dag" "Rens hovedet af alle tanker, for mig er det som meditation. Tænk ikke, kun mærk i kroppen" "Har jeg sex med cismænd synes jeg at det hjælper at italesætte min nydelse og flytte fokus fra den der forestilling vi har lært om hvad 'rigtig' sex er. Sex er så meget mere end en penis i vagina og så en penis orgasme der dikterer at det er slut. Sex er noget man skal være sammen om og som skal være sjovt og dejligt - det er ikke noget der bliver 'gjort ved en'. Lær at sætte ord på din egen nydelse og det du gerne kan lide/vil have. Her skal man selvfølgelig først lære hvad det er men det kan man blandt andet gennem fantasier, porno og at onanere" "Øvelse gør mester. Man kan godt øve sig i det når man er alene." "Sokker på! Hvis man fryser er det sværere at komme" "Det er helt key at man føler sig tryg!" "For mig: da jeg sluttede fred med min krop og derfor ikke havde 'hvordan ser jeg ud' tanker konstant" "Øvelse, tillid og tid" "Lad være med at fokusere på at komme men på de nydelse du oplever lige nu. Og hvis ikke du nyder det du har gang i så prøv noget andet" "I forhold til orgasmer kan det hjælpe mig skiftevis at spænde og slappe af i underlivet. Men det er selvfølgleig key at jeg er afslappet mentalt samtidig" "Jeg har kun fået orgasmer under sex hvis det er en jeg stoler på" "Tal med partneren om hvad der virkelig tænder en"


"Tror det handler om at være tryg ved den man er sammen med og tryg ved hele situationen. Har du behov for at have en bluse på for at slappe af så hav den skide bluse på! Strømper eller What ever Works! Og prøv måske at bruge den første tid under sex på at bemærke hvor lækker personen du har sex med synes du er! Når andre udtrykker hvor lækker de synes du er så kan det være det kunne hjælpe dig til at slappe af og tænke “fuck jeg er lækker” og så bare nyde det hele. Jeg kommer meget nemmere hvis jeg har det godt i min krop og omgivelserne."


Det her er noget vi har været omkring i dette indlæg; En snak om orgasmer og der vil meget vel være gentagelser i begge indlæg.


"Masser af 'forspil' inden penetrationen. Lige indtil du er begging for it. Så kan man komme få sekunder efter PIV"


"For mig hvis jeg også bliver stimueret et andet sted samtidig; bryster, butt plug.."


"Find de spots der er behagelige for dig. Kør en dildo op mod maven og du vil mærke hvor det føles rart" "Måske er det bare ikke alle der kan få penetrative orgasmer?" "Ben op og få ramt g-punktet" "Stimulere klit samtidig" "Tag styringen og tænk kun på din egen nydelse. Øv dig alene, UDEN vibrator" "Tag styringen, varm godt op og mærk din egen lyst. Bed om hvad du har brug for din partner gør" "Kombiner det med klitoris stimulation" "Saml benene, vær på toppen og gnid" "Vær tændt!!! Og så forvent ikke 'rene' penetrative orgasmer. Det er de færreste der kan det" "Vibrator på klitten imens" "Gør det i en stilling der stimulerer dit g-punkt" "Cowgirl hvor man gnider/glider fremad, ik op og ned, så helt små fine begævelser og tålmodighed"

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page