top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Få mere intense orgasmer med edgingIllustration af strejfer


Det sidste vi tager fat i her i orgasme-marts bliver edging. Alt fra hvad det helt præcist går ud på, hvilke fordele det giver jer når I bruger det og så slutter vi af med et par spørgsmål om edging fra jer - blandt andet et fra et medlem der ikke rigtig kan få det til at fungerer.


57% af jer svarede ja


43% af jer svarede nej


Edging er noget der bliver brugt for at 'udsætte' orgasmen med den lækre fordel at udsættelsen giver en dybere og mere intens orgasme når man så endelig lader sig selv eller andre komme - jo flere gange man gør det, desto større orgasme venter.


Hvordan gør man så helt præcist?


Når du er tæt på orgasme, stopper du stimuleringen. Det kan være en god ide at tage nogle dybe vejrtrækninger og slappe af i kroppen, du kan evt. nusse andre steder på kroppen. Vent mindst ti sekunder før du begynder igen. Når du er klar til at fortsætte så bygger du lige så stille stimuleringen op igen.


Det kan du gøre så mange gange du vil og det giver (typisk) en stærkere og mere intens orgasme.


Men det er meget vigtigt at du stopper inden du kommer alt for tæt på orgasmen - hellere stoppe før end senere! Stopper du for sent vil du nemlig i stedet ende med en meget flad og underlig orgasme der efterlader en ret uforløst.


Det kan kræve øvelse og jo flere gange du gør det desto bedre bliver du også til at mærke hvornår det er tid at stoppe - det er en god måde at lære kroppen bedre at kende på.


73% af jer svarede ja


27% af jer svarede nej


51% af jer svarede ja


49% af jer svarede nej


7% af jer svarede ja


93% af jer svarede nej


40% af jer svarede ja


60% af jer svarede nej


"Mere intens orgasme"


"Jeg bliver mere tændt"


"At jeg ikke bare kommer på under et minut når jeg onanerer"


"Orgasmen bliver vildere og dybere"


"Kraftigere orgasme"


"Orgasmen bliver MEGET bedre og mere fyldstgørende"


"Min orgasme bliver længere samt min tid med mig selv og min krop bliver længere og der er mere at nyde"


57% af jer svarede ja


43% af jer svarede nej


Besked fra medlemmet: "Hej Klubben og tak for et fantastisk frirum.

Ville lige nå at få et spørgsmål ind inden orgasmarts er ovre, der er nemlig noget jeg har kæmpet med længe.

Jeg har hørt meget godt om edging og de orgasmer man får af det, men jeg kan simpelthen ikke få det til at virke. Hver gang jeg stopper lige inden klimaks, opfører min krop sig som om jeg er kommet, og falder helt ned ret hurtigt, klit bliver numb, og så er det næsten umuligt for mig at få bygget op igen - og hvis det lykkes tager det så længe at det practically bare er en separat onanirunde heh.

Det er også et problem med en partner, hvis der er noget der afbryder dem i at røre mig lige inden jeg kommer, så kan vi ligeså godt droppe at få det til at ske.

Nogen der har gode råd til hvordan man kan lære det med edging/orgasmetilbageholdelse? Er ret så nysgerrig.

Kh"


Er det noget du kender?

67% af jer svarede ja

33% af jer svarede nej


Her tænker jeg umiddelbart at medlemmet stopper stimuleringen for sent og dermed opfører kroppen sig som om den er kommer - fordi det er den, bare en meget flad orgasme.


"Jeg plejer normalt at stoppe så snart jeg føler, at der er en orgasme på vej. Jeg stopper i cirka 10 sekunder, så der ikke går for lang tid."


"Ja, stopper for sent. Pausen kan komme meget tidligere"


"Hvis det er lige ved og man slipper så dør den også for mig"


"Tænker præcis det du skriver. Stop altid tidligere end man tror, så man ikke ender med flad orgasme. Når man skal vænne sig til at edge skal man stoppe lidt for tidligt end for sen. Mærker man orgasmen komme skal man blive ved med at stimulere så man får det fulde udbytte"


"Når spændingen forsvinder"


"Når man får den fladeste orgasme ever"


"Når kroppen giver alle tegn på at orgasmen har været der"


"Jeg ved det er for sent hvis jeg får den flade fornemmelse og det ikke føles rart at fortsætte"


59% af jer svarede kender


41% af jer svarede nej kender ikke


"Ja, hvis min sexpartner prøver at gøre det uden at jeg er med på den! Det er bedst, når jeg selv beder om pausen eller det sker fordi tempoet generelt skifter. Kan ikke lide det, når én går ind og bestemmer at det er det vi gør nu!"0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page