top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Det bedste ved ikke at barbere sig


Jeg har delt hvorfor jeg ikke barberer mine ben (og andre steder) hvor jeg kom ind på mange af de psyskiske ting der gjorde at jeg stoppede. Men jeg kunne også rigtig godt tænke mig at komme omkring de mere fysiske fordele ved at lade skraberen ligge. Det er altså nu og jeg tænkte at jeg kunne tage dem sammen med en portion af jeres svar på hvad det bedste ved ikke at barbere jer er. For alle der har kørt en skraber over huden eller har hevet en voks strip af i et hug kender nok til de der fysiske ting der kan opstå som konsekvens af at være hårløs - eller i hvert fald prøve på det.

Da jeg stoppede med at barbere mig slap jeg for:

  • Kløende hud - årh det var altid min tanke inden jeg tog skraberen med i bad; 'men gider jeg de kløende ben det giver bagefter?' og så kunne jeg godt udsætte det lidt længere...

  • Røde knopper - har jeg prøvet at barbere mig uden at få røde knopper af det? nope kan ikke lade sig gøre, haha. Også en grund til jeg blev ved med at udsætte det..

  • Rød, sviende hud - jeg ved ikke om der på dansk er et begreb for 'razor burns' men det er i hvert fald noget der tit opstår ved barbering og det er ikke just behageligt.

  • Indgroede hår - er simpelthen så utrolig trælse og kan blive helt smertefulde og betændte. Disse var især populære i armhulerne hvor jeg ikke på noget tidspunkt ikke havde en rød knop her eller der og det blev jo selvfølgelig ikke bedre ved konstant at køre knive henover... De sviede, kløede og var umuligt at komme af med - det eneste der har hjulpet var at stoppe med at fjerne hårene.

  • Sår - en gang eller to.. eller de hundrede gange man kommer til at skære sig med skraberen.. er det det værd? Jeg har i hvert fald været heldig med ikke at skulle en tur på skadestuen... men det er det er ikke alle der har været det (se nederst).

  • (Små) bylder - dette er grunden til at jeg ikke intimbarberer mig - for nej om jeg gider de mest smertefylde bylder der tager hundrede år om at forsvinde.

Et medlem deler en ulempe ved at intimbarbere sig:


'Jeg har i en periode på en måneds tid ikke barberet mig for neden, mest fordi jeg ville teste mig selv. For et par dage siden skulle jeg være sammen med en dreng og vælger i den forbindelse at barbere mig, ja for hans skyld, (jeg har tænkt over det men var for usikker til at lade være). Jeg fik i den forbindelse et forfærdeligt udslet mellem mine baller, som jo er en kæmpe ulempe ved at barbere sig.'

Her kommer jeres svar på hvad det bedste ved ikke at barbere sig er:


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page