top of page
  • Forfatters billedede fries klub

At være den dominerende part under sex


Jeg spurgte jer på story hvilket emne næste spørgsmål skulle handle om og her valgte i sex.


Besked fra medlemmet: "hej klub. håber det er okay jeg indsender spørgsmål, og håber virkelig nogen kan hjælpe hehe. jeg har mødt en skøn mand, og vi tænder begge meget på idéen om mig (kvinden) som den dominerende part, både i sengen og udenfor sengen egentlig også. denne verden er dog ny for mig, og ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an - hvor starter vi, er der gode tips, hvordan er man dominerende, og alt derimellem. pls help a baby out."


50% af jer svarede ja


50% af jer svarede nej


64% af jer svarede ja


36% af jer svarede nej


76% af jer svarede ja


24% af jer svarede nej


Disse forslag skal selvfølgelig gøres med samtykke!

"Synes det er et godt sted at starte at være den der vælger og tager initiativ til aktivitet/stillinger osv. selvom det så er en aktivitet hvor den anden part normalt ses som den ‘dominerende’ kan man stadig tage styringen ved at være den der vælger! Hvis man har lidt svært ved at komme igang kan man evt lave en aftale om den anden part ikke ‘må’ gøre det, så risikere man ikke at de tager styringen før man lige får tager sig sammen til at gøre det."

"Start med at holde hans arme fast over hovedet mens du rider ham. Ikke så grænseoverskriddende"


"Er begyndt at tage fat i hans hals som han gør på mig" "Same!!! Jeg tænker, at det først og fremmest er en indre proces, hvor man skal identificere alle de steder i samfundet for kvinders underdanighed normaliseres og finde de internaliserede mekanismer i sig selv og lægge dem (og skammen!!) væk! Jeg øver mig i at detatche mig fra mandens blik og anerkendelse, som mål for min værdi. Helt lavpraktisk tænker jeg nogle gange: Hvordan ville jeg opføre mig, hvis jeg var en mand? Det hjælper at påklæde sig den selvtillid og droppe at være så undskyldende og diplomatisk, som vi er opdragede til. Dernæst kommer selvfølgelig mandens reaktion på det. Hvis han ikke springer på ideen, kan man ikke komme udenom at tale om det (igen uden at være undskyldende). Men der er min egen erfaring at yngre fyre (under 25) er mere med på den, hvor ældre mænd lægger meget identitet i at være dominerende. Fysisk træning hjælper også fordi jeg bliver grounded i min krop og min kropsholdning bliver bedre og mere selvsikker."


"@lunamatatas på instagram har lavet nogle ret gode undervisnings 'pakker' om det"


"Porno, man skal bare frasortere alt det 'voldsomme' så findes der god inspiration til newbies" "Jeg udforsker det her meget med min dejlige partner (han er cis mand, jeg er cis kvinde, vi er begge biseksuelle). Vi startede med at snakke om det og dele vores fantasier. Ift sex har vi prøvet en masse forskellige stillinger, og vi kan begge to godt lide at jeg tager en mere 'aktiv' og dominerende rolle (det hjælper mig i øvrigt også med at undgå at få flashback til tidligere traumatiske sexoplevelser, hvor jeg var i en 'passiv' rolle). Her er nogle bud: 'Amazonen' sexstilling, analsex med finger/buttplug mens han er på alle fire (evt + handjob), analsex med strap-on (vi har købt en, men ikke brugt den endnu), handjob mens han ligger på ryggen og jeg sidder oven på. Jeg har herpes, så når jeg har udbrud kan vi ikke have PiV sex, og det gør faktisk at vi er blevet meget mere kreative ift hvordan vi har sex. Det vil jeg faktisk sige er et plus ved herpes."


"Fortæl din partner om de må komme eller ej og hvornår."


"Vær den der lægger op til sex"


"Evt. start med at bind for øjnene og dernæst håndjern, så kan du skrue op for dominans" "Min kæreste og jeg har været i samme “problem”. Vi havde begge ønsker om at jeg skulle være dominerende, men ingen af os havde gode idéer til hvordan, da normen mest har været at manden er det i et heteroforhold. Men så begyndte vi at snakke om strapon, så det er vi begyndt at gøre os en del i. Altså, hvor det er mig der penetrerer ham. Det er selvfølgelig ikke for alle, men har været virkelig fedt for os! Derudover har vi gjort os lidt i håndjern. Ikke noget vildt, men det gjorde at jeg følte mig mere dominerende. Hvis ikke man er til legetøj, er det også vildt fedt for os, at jeg “styrer” hans orgasmeudløsning. Hvis jeg kan høre han er tæt på at komme stopper jeg eller gør det langsommere. Det synes vi er ret frækt - det fungerer ved handjob, blowjob, cowgirl osv."


"Tager de fleste initiativer til sex og den der bestemmer hvad vi skal."


"Reddit er et godt sted at finde inspiration" "Find ud af hvad jeres, hver især, hell yes og hell no er. Find ud af om i har nogle maybes. Stopord er altid rart at have, det er for mig trygt at have et ord (eller en bevægelse som fx tapping hvis ikke man kan tale) der gør at hvis man bruger det så stoppes hvad der sker omgående. Kommunikation er key: Snak om samtykke, grænser, ting I har lyst til at udforske. Snak om hvad den ikke-dominerende part godt kan lide ved at blive domineret og hvad den dominerende part godt kan lide ved at dominere - giver en dybere forståelse for hinanden."


"Husk samtykke! og snakke om det inden og efter!!!"

"Den der bestemmer, både stillinger, legetøj og orgasmen"


"Tager kontrollen og er den 'aktive'"


"At tage initiativ og være mere fysisk under sex"


"For mig er det ikke noget voldsomt. Det handler bare om at føre an. Bestemme blidt"


"At tage styringen"


"Ansvar. Man skal være meget opmærksom på den andens grænser. Tale om dem først"


"Det synes jeg er op til det enkelte par selv at beskrive"

36% af jer svarede ja


64% af jer svarede nej


"Tværtimod for mit vedkommende. Men jeg dominerer på en væsentligt mere subtil måde i andre aspekter af livet end han gør i sengen. Ikke så direkte. Men det giver nok sig selv. Det er nok forskelligt tho."


"Tværtimod."


"Jeg er lidt domi til hverdag, så har brug for min stærke kloge og lækre mand er det i sengen. Så smelter jeg lidt inden i."


Spørgsmålet: "Jeg er også helt ny til denne her leg. Men det er fandme frækt!! Jeg synes dog det er svært at finde ud af, hvor lang tid jeg skal køre den. Altså skal det være hele aftenen, eller er det bare under den konkrete leg. Og hvordan træder man så bedst ud af det igen?"


"@lunamatatas på instagram"


"Evie Lupine"
0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page