top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Bliv tændt med erotik: steamy lydhistorier


Illustration af strejfer


Vi har lavet et indlæg hvor vi har samlet jeres farvorit erotik i form af bøger - bliv tændt med erotik: steamy bøger - og det tænkte jeg også vi skulle lave med lydhistorier, hvis du mere er til at lytte end at læse. Det er i hvert fald lidt nemmere at have høretelefoner i ørene end at holde en bog if you know what I mean, hænderne er ligesom fri, haha.


Hvor det er mere specifikt i det andet indlæg med bog anbefalinger er der i dette indlæg anbefaliger til hvor man kan finde erotiske lydhistorier, med et par undtagelser.


Dipsea - engelsk

Jeres helt store anbefaling er dipsea! Dipsea er en app fyldt med lækre lydhistorier. Dipsea er ikke gratis; man betaler enten et beløb om måneden eller årligt for at få adgang til historierne - priserne kan du læse mere om her.


Dipsea er også blevet delt i et indlæg med følgende ord:

....Men jeg vil dele en GAMECHANGER(!!!) : App'en "Dipsea" er erotiske hipster hørespil - eller som de selv kalder det: 'Short and sexy short stories & wellness for women". (De har også et par få af deres historier på youtube!). Der er 300+ historier derinde der varierer imellem 5-15 minutters længde - og til ENHVER smag (om du er til det hårde, kinky, romantik, eller det bløde -Og hvilket køn eller grupperinger som du desirer!) Sågar også på en skala fra 1-3 hvor "sexy" historien kan være (så det kan passe i det humør du lige er i NU). Historierne er feministiske og altid med consent. Og det er nogle troværdige 'voice-actors' som de bruger med stor variation. For mig fungerer app'en SUPER netop fordi, der uanset historie er fokus på det intime (du hører alle lyde, åndedræt m.m), du bliver suget ind i historiens univers og location, på en høj sanselig måde, og det garanterer altid at "gets me going". -Der er også guides derinde til at udforske, træne og 'mindfullnesse' din egen krop. Tjek den ud, akkompagneret af jeres ynglings legetøj!"


Det Ovale Rum - dansk


Det ovale rum er forkellige erotiske lydhistorier som kan findes på soundcloud så de koster ikke noget. Historierne er alt fra under 10 minutter til lige under 20 minutter. Om det ovale rum: "Det Ovale Rum er et erotikdrevet lyd- & oplevelseskollektiv, bestående af feminister. Vi udgiver løbende erotiske podcast & skaber grænsesøgende sanseoplevelser i et krydsfeltet mellem lyd & performance."


Quinn - engelsk


På Quinn kan man finde en masse forskellige erotiske lydhistorier gratis (så vidt jeg kan se). Der er en masse forskellige kategorier så man kan finde noget og det ser også ud til at man selv kan uploade lydklip.


Et medlem skriver: "hørte om det gennem Howcum podcast der kan anbefales"


O - erotisk radio - dansk "'O' er oplæsning af erotiske noveller. Hver episode byder på en ny fræk fantasi. Så tænd for 'O' og giv dig hen til 15 minutters ren nydelse. Nyt afsnit ude hver Onsdag nat kl. 24.00."


Kan høres på podimo og det er muligt selv at indsende historier man vil have læst op.


E-reolen - dansk


Vil du gerne lytte til bøger kan du gøre det på ereolen, hvor der er masser af bøger. Du skal bare bruge dit biblioteks login for at kunne låne lydbøger. Er du også til engelske lydbøger kan du gå på ereolen global - også med dit bibliotekslogin.


Gone Wild Audio. En tråd på reddit med forskellige erotiske lydklip. Find den her.


Et medlem skriver: "Ikke lydhistorier men på youtube laver Auralescense (tror jeg) ASMR roleplay for 18"


Kanelen heder Auralescent og kan findes på youtube her(engelsk).


Et medlem skriver: "Ikke lydhistorier men jeg bliver altid lidt horny hver gang jeg hører f**ks given"


Det er en podcast der kan høres på spotify eller lige her(engelsk).

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page