top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse: Zee Bullet Vibrator
Reklame/modtaget i gave fra Klub Venus.


Pris: Zee koster 299 kr hos Klub Venus - husk du kan bruge koden 'klubben' for 15%.


Strømkilde: genopladelig. Varighed: jeg har ikke kunne finde nogen steder hvor lang tid den kan holde men jeg har i hvert fald brugt den et par timer sammenlagt og den er ikke gået død endnu.. Er den vandtæt? der står i manualen at den ikke skal placeres ned i vand da den er slash-proof og ikke water-proof.

Indpakning: vibratoren kommer indpakket uden logo så du skal ikke være nervøs for at andre kan se hvad du har bestilt. Der medfølger en pose til at opbevare viratoren i og det er jeg kæmpe fan af!

Materiale: blød ABS plastik der føles lækkert på huden.


Design: Det kan godt være at denne vibrator virker lille men den er effektiv og virkelig lækker at bruge. Jeg er vild med den dybe blå farve og så synes jeg at det er en rigtig fin tip den har - den er ikke for rund men den er heller ikke for spids.


Betjening: der er en knap i bunden som man betjener Zee med. Man trykker på den for at tænde den, for at skifte intensitet og så kan man holde den inde i et par sekunder for at slukke den lige meget hvilken intensitet man er påw. Det synes jeg altid er et kæmpe plus!


Det eneste lille minus jeg har oplevet er at når man ligger med den og er... i gang kan den godt være liiidt svær at få trykket i bund da knappen er ret hård. Men ellers nem at betjene da det jo bare er en knap.

Vibrationer: Zee har 3 vibrationsniveauer. Der er en mild, en mellem og en stærkere vibration som giver en rigtig god balance. Det giver rigtig god variation samtidig med at der er et rigtig godt flow mellem intensiteterne. Jeg behøvede ikke selv af komme op på tredje niveau for at få en orgasme så jeg kan lidt selv vælge hvad jeg er i humør til.


Der er virkelig ikke så meget andet at sige end at jeg er så vild med den! Min nye lille go to vibrator.


Lyd: meget lydløs, den mest lydløse vibrator jeg ejer indtilvidere. Kan overhovedet ikke høres på højeste niveau under dynen bag en lukket dør. Jeg kan næsten ikke selv høre den når jeg ligger med den under dynen.

Glidecreme: alle slags glidecremer - find hvilke klubben anbefaler her.

Rengøring: super nem at rengøre med varmt vand.


  • 3 lækre vibrationsniveauer!

  • Genopladelig.

  • Flot farve og et lækkert materiale der føles luksuriøs på huden.

  • Lille og effektiv.

  • Pose medfølger.

  • Den larmer ikke særlig meget.

  • Man kan hurtig slukke den ved at holde knappen inde.

  • Når man holder ved den mærker man ikke rigtig vibrationerne i fingrene som jeg har oplevet med en anden bullet vibrator og det er for mig et kæmpe plus!

  • Knappen kan godt være lidt hård at trykke på når man skal skifte intensitet og man skal have godt fat.

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page