top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse: rocks off bullet vibratorPris: 129 kr. på Sinful - find den lige her

Strømkilde: 1 x AAA batteri (medfølger)

Varighed: ukendt

Er den vandtæt? Ja (men med det låg (plastik) kan jeg godt mærke at jeg ikke selv ville tage den med under bruseren, jeg ved ikke hvorfor jeg synes bare det virker lidt usikkert..)

Indpakning: sendes hos Sinful i en indpakning der ikke indikerer hvad der i så det skal du ikke være nervøs for.

Materiale: ABS- plastik. Lækkert materiale på selve bullet delen men plastik skruelåget virker meget 'billigt' og den skrues ikke så let på. Jeg er faktisk ret vild med ABS-plastik når der kommer til mine bullets, det føles bare super lækkert.

Design: den har et fint standard design for en bullet vibrator. Tippen har en tilpas runding der ikke er for spids. I forhold til farven så har jeg købt en i guld men den er altså lyserød, ikke at det gør noget - jeg kan se at guld nu er rettet til lyserød ved farvevalg.

Betjening: der er én knap og den er aaalt for besværlig at betjene når. Vil man gerne skifte undervejs kommer man ud af rytmen fordi knappen simpelthen er alt for hård. Jeg har før anmeldt bullet vibratoren fra Zee hvor jeg også skrev at den kunne være hård at trykke på men det er absolut ingenting i forhold til den her.

Jeg skal bruge begge hænder for at trykke på knappen og det er virkelig ikke særlig praktisk.

Men den kan slukkes lige meget hvilken intensitet man er på, man holder bare knappen inde og det er jeg altid fan af - med to hænder så hurtigt kan jeg alligevel ikke slukke den, haha.

Vibrationer: 10 forskellige vibrationer - 7 mønstre og 3 hastigheder.

I forhold til vibrationerne vil jeg sige at den laveste starter på et medium niveau og selvom jeg er glad for at de starter heeeelt stille og rolig ud og ikke har brug for de vilde vibrationer så fungerer det okay - nok også derfor jeg kun behøvede de første to intensiteter.

Forskellige mønstre der kommer vidt omkring og giver god variation til at udforske, de sidder heller ikke fast i fingrene men man kan mærke dem på huden hvor man gerne vil have dem. Også lækker til at pirre andre erogene steder på kroppen.

Lyd: meget lydsvag i de to første vibrationer (som jeg brugte) - jeg kunne næsten ikke høre den og sådan er det faktisk også gennem de resterende niveauer og mønstre. Overhovedet ikke distraherende!

Glidecreme: Da det er plast kan alle glidecremer bruges - find ud af hvilke klubben anbefaler lige her.

Rengøring: nem at skylle under lunken vand, du skal bare være sikker på at låget er skruet helt og ordentligt på.


  • Fin tip - hverken for rund eller for spids.

  • Lækre, varierende mønstre der giver plads til udforskning!

  • Gode, solide vibrationer der ikke sætter sig i fingrene når man holder ved den.

  • Lydsvag hele vejen igennem hvilket er super fedt.

  • God vibrator til dem der er nye når der kommer til legetøj og godt kunne tænke sig at prøve en bullet der ikke er for dyr men stadig har kvalitet.

  • Knappen. Knappen er meget besværlig hvilket er synd da jeg ellers synes at den gør det super godt.

  • Bruger batterier.

  • Virker lidt billigt i det i låget der godt kan være svær at skrue ordentligt på.


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page