top of page
 • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse: Rin Klitoris Vibrator
Reklame/modtaget i gave fra Klub Venus, tusind tak! Du kan få 15% rabat hos Klub Venus med koden 'klubben'. Rin Klitoris vibrator kan både bruges udenpå men også til stimulering indvendig.


Pris: den koster 349 kr hos Klub Venus - husk du kan bruge koden 'klubben' for 15%.

Strømkilde: 2 x AAA batterier (test batterier medfølger). Varighed: omkring 4 timer. Er den vandtæt? ja, op til 50 cm dybde, men vær helt sikker på at bunden sidder ordenlig fast, den skal ligesom klikkes på plads og du er ikke i tvivl når den sidder rigtig.


Indpakning: er du nervøs for at andre kan se hvor du har handlet henne så kan jeg forsikre dig om at dit legetøj fra Klub Venus er pakket ind i brun indpakning uden nogen form for logo eller indikation af hvad der befinder sig i den. Indenunder er den i den fineste pink kasse med klub venus' logo - en kasse jeg selv gemmer til at opbevare mit legetøj i. Til selve vibratoren medfølger der dog ikke nogen pose hvilket jeg godt kan lide så man har noget at opbevare den sikkert i.

Materiale: falatfri silikone og ABS. Virkelig et lækkert materiale! Det var det første jeg lagde mærke til da jeg åbnede den og fik den i hænderne. Føles rigtig godt på huden og glider super nemt med glidecreme.

Design: lækker at holde ved og den runde, bløde tip gør at du nemt kan ramme dét sted der føles rigtig dejligt. Det er et rigtig godt design der også gør at du sammen med intensiteterne kan rotere den så du nærmest laver dine egne vibrationsmønstre.

Jeg synes den er virkelig stilfuld og jeg kan rigtig godt lide farverne. Den kan fås i to forskellige farver; den mosgrønne jeg har og en mørkerød du kan se inde på Klub Venus. Betjening: super nem at betjene med en knap i bunden. Hold den inde i 2-3 sekunder for at tænde. Tryk på knappen for at komme igennem de forskellige intensiterer. Hold knappen inde i 2-3 sekunder for at slukke lige meget hvilken intensitet du er på.

Vibrationer: 3 vibrationsintensiterer og 1 vibrationsmønster. Det er, af hvad jeg har prøvet af legetøj, meget blide intensiteter og derfor er den super god til dem der ikke har brug for voldsomme vibrationer.


Rin er rigtig god til stille og roligt at bygge op og man mærker der hvor det føles godt. Det er en rigtig god begyndervibrator til at finde ud af hvad man godt kan lide da den kan bruges til at stimulere indeni og udenpå.


De blide vibrationer gør at du, som sagt mærker hvad der føles godt - den vibrerer ikke bare voldsomt derudaf på en følelsesløs måde som man godt kan være ude for. Du finder ud af hvor dine 'spots' er og har du lyst til at bruge tid på at bygge orgasmen op så er den her rigtig god!


Det tog (i forhold til hvad jeg er vant til - hviket kan gøres ret hurtigt) tid at få orgasme men da den kom var den super intens fordi der virkelig blev bygget op og det var en orgasme der summede i benene et godt stykke tid efter. Den virker rigtig godt hvis man skiftevis spænder og slapper af i underlivet, med Rin kan du spænde dig selv udover kanten.

Jeg er fan!

Glidecreme: vandbaseret, da det er et silikoneprodukt. Find hvilke klubben anbefaler her.

Rengøring: nem at rengøre med lunkent vand. Vask den kun når bunden sidder på og læg ikke Rin i vand i lange perioder ad gangen.


 • Rigtig nem at bruge og jeg er vild med det design den har.

 • Har jeg sagt at mateiralet er lækkert? For det er det virkeligt!

 • Virkelig lydsvag! Jeg var overrasket over hvor lav den var og specielt under dynen kunne den næsten ikke høres, så det er i hvert fald ikke noget man skal være nervøs for bag en lukket dør.

 • Rigtig nem at betjene. Der er en knap i bunden som man trykker på for at komme igennem intensiteterne og den er nem at trykke på.

 • Kæmpe plus fra min side at man hurtigt kan slukke den ved at holde knappen inde. Man skal altså ikke klikke sig igennem alle niveauer for at slukke.

 • Der medfølger et par test batterier.

 • Rigtig, rigtig god til også at udforske erogene zoner på kroppen. Den pirrer super godt!

 • Kan bruges til at slimulere indeni og udenpå hvilket giver rigtig mange muligheder for at udforske hvad man kan lide.

 • Rigtig god begynder vibrator.

 • Rigtig god størelse til invendig stimulering.

 • Et plus at der medfølger batterier men jeg er dog mere til at de kan genoplades. Så en ulempe at der skal bruges batterier.

 • Der følger ikke en fysisk brugermanual med. Man skal scanne den ind på telefonen hvilket ikke er et plus fra min side men kan nemt findes frem på nettet da jeg googlede Rin user manual. Og altså, manualen bruges jo ikke når man først har lært den at kende så kun et lille bittem minus. Og omvendt så sparer man papir så i virkeligheden et plus?

 • Det tog lidt tid at finde ud af hvordan batterierne skulle sidde og derfor googlede jeg mig frem til en brugermanual.

 • Den bløde tip kan være en ulempe hvis man har brug for at lægge pres et sted med vibratoren - her kan man dog bruge skraftet uden problemer.

 • Jeg kunne godt have brugt en intensitet mere i stedet for et andet vibrationsmønster - men nu er jeg heller ikke den store fan af forskellige mønstre, det skal bare vibrere..

 • Hvis du har brug for virkelig stærke vibrationer så er denne vibrator ikke noget for dig.


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page