top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse: Puff
Reklame/modtaget i gave fra Peech - tusind tak fordi jeg måtte prøve den. Puff er en lækker lille sag fra mærket unbound babes der har samme luft tryks teknik som vi kender fra satisfyeren og lelo sona cruise der skaber et vakuum omkring klitoris.


Pris: 395 kr. hos peech der er den eneste forhandler af puff i Danmark. - husk du kan bruge koden 'defriesklub' for 15%.

Strømkilde: genopladelig

Varighed: har ikke fundet ud af den præcise tid men på fuld opladning har jeg i hvert fald kunne bruge den et par gange.

Er den vandtæt? ja det er den og den kan kommes i vand ned til to meter i op til 30 min, så den kan altså også bruges i et badekar.

Indpakning: kommer i en sød lille kasse og bestiller man fra peech kommer selve pakken uden logo eller anden indikation af hvad det er.


Materiale: lavet af lækker medicinsk silikone.

Design: lækker at holde ved, det kan godt være at den er lille og ikke har et håndtag som fx satisfyer 2 next gen har men det er ikke noget der kan mærkes da selve formen gør den nem at holde ved på en måde der også gør knapperne super tilgængelig under akten.

Jeg er vild med designet og specielt fordi jeg fik dem med de lyserøde farver (fås også i blå/grøn) og det lille tynde hoved der nemt finder plads omkring klitoris.

Betjening: knapperne er nemme at komme til, de er ikke for bløde men at trykke på dem er bestemt heller ikke noget problem. Det er også altid rart at der er forskel på knapperne; op-knappen buler ud hvor ned-knappen buler ind.


Som jeg skrev ved design så ligger legetøjet super godt i hånden og det er så nemt lige at sætte pegefingeren på kapperne og styre intensiteten.

Vibrationer: i denne lille sag er der 5 forskellige intensitetsniveauer og de passer helt perfekt til mig. Den starter så behageligt mildt og så kan man bygge styrken op med det gode flow der er mellem intensiteterne. Jeg vil klart anbefale den her til folk der synes at et legetøj som satisfyeren er for kraftig. Jeg behøver ikke selv komme over niveau 3 men der er godt gang i de sidste niveauer, hvis man har brug for det.

Med en lille klat glidecreme kører den nemt på huden og du kan finde frem til dine spots op og omkring klitoris. Men når du så har fundet et lækkert spot kan den nemmere glide lidt væk og dermed fjerne det dejlige vakuum der var skabt på spottet. Altså, det skøjter ikke rundt (kommer nok an op hvor meget du bruger, haha) men det er værd at have i baghovedet.

Kender man sine spots rigtig godt kan man droppe glidecremen og så bare sætte den på - og det kører derudaf. Hovedet er langt mere, hvad skal man sige, fokuseret? end fx satisfyeren der har et ret bredt hoved som kan være svær at komme til med hvis man har en meget hættet klitoris - den her kan måske bedre komme til da selve hovedet er meget tyndt i kanten.

Lyd: virkelig, virkelig mild i lyden!

Glidecreme: vandbaseret da puffs materialet er silikone - se klubbens glidecreme anbefalinger i indlægget her.

Rengøring: rens med varmt vand, evt mild sæbe, gerne før og i hvert fald efter brug. Sørg for at den er ordentlig tør når du bruger den men du kan også sagtens lægge den til at lufttørre efter brug.


  • Den starter helt perfekt i sin milde intensitet og så kan der ellers bygges på hvis der er behov for det (jeg kan bedst lide lave intensiteter i det legetøj jeg bruger).

  • Lys i! Lækkert! Det er der efterhånden i ret mange legetøj og det er altså et fedt element i mørket.

  • Nem at betjene og det var ikke fordi at vibrationerne overtog i fingrene når man holdt ved den.

  • Den lille størrelse passer perfekt i tasken hvis man skal have den med.

  • Genopladelig.

  • Nem at gøre rent.

  • Vandtæt.


  • Vibrationerne vil selvfølgelig kunne mærkes i fingrene når der ikke er et decideret håndtag men det er ikke noget der generer.

  • Hovedets kanter kan godt virke lidt skarpt hvis man gerne vil lægge tryk på.

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page