top of page
 • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse: POM vibrator
Reklame/modtaget i gave fra Peech. Tak til peech for at jeg måtte prøve den her og du kan få 15% rabat hos Peech med koden 'defriesklub'. Den lille POM kan bruges til udvendig stimulering og jeg kan godt afsløre at det er en ny favorit!


Pris: POM koster 745 kr. hos Peech - husk du kan bruge koden 'defriesklub' for 15%.

Strømkilde: genopladelig Varighed: jeg har ikke kunne finde informationer om varighed nogen steder men har selv brugt den 3 gange uden at skulle lade den op.

Er den vandtæt? ja Indpakning: pakker fra Peech kommer indpakket uden logo så du skal ikke være nervøs for at andre kan se hvad du har bestilt. Derudover kommer POM i den fineste lille kasse samt en pose hvilket jeg altid er stor fan af! Materiale: kropssikker silikone der som altid bare er super lækkert på huden. Tager nemt imod støv så den skal lige vaskes inden (og selvfølgelig også efter) brug.

Design: en lille sød vibrator der er på størrelse med håndfladen. Den har et fladt men bredt design der ligger rigtig godt i hånden samt rammer et bredt område på kroppen.

Lille POM er også fleksibel så den kan tilpasses ens kurver, man skal dog passe på med et overbøje den da det kan skade produktet. Men kun en fordel at den kan bøje sig med med kroppen samtidig med at man også kan ligge godt pres på.


Derudover ved jeg at den er rigtig god til at bruge med en partner da den med sit flade design kan ligge på klitoris mens man der penetreres.

Den fås i to farver, en rød-lilla plum eller en blå-grøn jade.

Betjening: du har en knap på 'bagsiden' der holdes inde for at tænde og slukke. Denne knap trykker du også på for at skrifte mønster. På 'forsiden' er der så to knapper der skruer op og ned for intensiteten. Op er markeret med en lille prik så man ved hvad der op og ned så det kan mærkes i mørke/nemt at finde frem til undervejs.


Knapperne er nemme at trykke på og de er nemme at finde ud af. Jeg er som altid fan af at man kan slukke vibratoren lige meget hvor man befinder sig i intensiterer og mønstre.

Vibrationer: okay, jeg kan lige så godt starte med at sige at jeg er begejstret! Og jeg tror faktisk godt at denne her kunne overtage Zee's plads over min favorit og go to legetøj - hvis ikke er den i toppen af favortitlisten! Den har de lækreste vibrationer der sammen med designet bare passer rigtig godt til mig - og vil passe godt til en del.


POM er udstyret med 5 vibrationsniveauer og 5 mønstre.


Og det som jeg synes er noget af det fedeste ved denne vibrator det er at man selv kan justrere styrken på mønstrene. Du kan altså vælge det mønster du kunne tænke dig og så kan du skrue op og ned for hvor stærkt det skal være - dét er ikke noget jeg har oplevet i et legetøj før og det er genialt!

Jeg har nemlig ikke været den store fan af mønstre da intensiteten ikke rigtig har været der for mig og der har jeg ikke selv kunne justere, derfor brugte jeg det ikke rigtig, men det kan man her og jeg er fan!

Lyd: virkelig lydsvag, når jeg ligger med den under dynen kan jeg næsten ikke høre den - det er klart jo højere op du kommer i intensitet jo højere bliver lyden også men selv på de høje intensiteter og mønstre er den svag mod huden.


Glidecreme: vandbaseret, da det er et silikoneprodukt. Find hvilke klubben anbefaler her. Rengøring: den er nem at rengøre i lunken vand. Kan ikke rengøres med produkter der indeholder alkohol, petroleum eller acetone.


Hvor skal jeg starte? det er det hele:

 • Lækre intensiteter og mønstre der selv kan justeres - helt oppe at køre over den del.

 • Meget lydsvag.

 • Genopladelig.

 • Pose medfølger.

 • Vandtæt.

 • Ligger godt i hånden og det brede design giver stimulation på et stort område, men man kan også lokaliere stimulering mere ved at bruge tippen af den.

 • Den fleksibilitet den har gør at den kan tilpasses kroppens kurver santidig med at man også kan lægge pres på hvis det er det der er behov for.

 • Knapperne er nemme at trykke på og de er nemme at komme til.

 • Den kan hurtigt slukkes lige meget hvilket niveau man er på ved at holde knappen inde.

 • Hvis jeg overhovedet skal kunne komme med en ulempe er det at det medicinske silikone (i hvert fald det pom er lavet af) tager let imod støv men det er denne vibrator ikke alene om - det oplever jeg også med alle andre silikone legetøj og det er nemt at klare med en skyller under vand.. Og opbevarer du den i en pose mellem brug efter rengøring er det intet problem - der medfølger selv en pose so no problem.

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page