top of page
 • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse: mini magic wand fra Amaysin
Da jeg fandt ud af at sexlegetøj eksisterede, har jeg lige siden haft en lyst til at prøve en wand - og den tid blev nu. Jeg har nemlig købt denne wand fra Amaysin og det sagde kapow på under to minutter, men måske ikke helt på den gode måde?


Pris: 349 kr fra Sinful (jeg købte den på tilbud til 169 kr.) - find den her.

Strømkilde: genopladelig

Varighed: ukendt

Er den vandtæt? jeps

Indpakning: jeg bestilte den hos Sinful og her er der ingen indikation af hvad pakken indeholder når den sendes afsted, så der er ikke noget at være nervøs for. Selve vibratoren kommer i en kasse sammen med ledningen til opladning men der medfølger ikke nogen pose med til som den kan opbevares i.

Materiale: ABS-plast med silikone belægning. Har du læst nogle af mine andre anmeldelser så ved du at jeg er stor fan af silikone belægning - det føles bare lækkert!

Design: rigtig god størrelse der lægger godt i hånden. Den har et lækkert hoved der dækker et godt område ved klitoris, hverken for stort eller for småt. Hovedet har en god fleksibilitet der gør at man kan få vinkler på og dermed ramme ens sweet spots super godt.

Betjening: tre knapper: i midten finder du tænd og sluk-knappen som du bare holder inde i et par sekunder og de to andre kan du bruge til at gå frem og tilbage mellem de forskellige intensiteter og mønstre.

Vibrationer: der er 10 forskellige vibrationsmønstre og intensiteter og der er godt gang i den fra da man tænder den! Den er helt sikkert til dem der godt kan lide og har brug for en god intensitet.

Det laveste intensitets niveau er simpelthen for højt til at jeg kan bygge noget op hvilket er det jeg godt kan lide at kunne gøre. Det kan lade sig gøre at få en orgasme men den er meget ‘bedøvende’ og mere mekanisk.

Jeg er ellers ikke meget for forskellige mønstre da jeg egentlig godt bare kan lide at det bare vibrerer men den her havde nogle mønstre som jeg blev super nysgerrig på så plus point for det! Altid lækkert at opdage nye sensationer.

Det bliver ikke min nye favorit men jeg kan anbefale at tjekke den ud til dem der har brug for stærke vibrationer.

Lyd: de første tre intensiteter kan ikke høres når man ligger under dynen og har lukket dør men derefter kan nogle af vibrationerne anes. Men gennemsnitsmæssigt en ret høj vibratorlyd - men nu er det også en kraftig vibration.

Glidecreme: da det er et silikoneprodukt kan der kun bruges vandbaseret glidecreme - find ud af hvilke klubben anbefaler lige her.

Rengøring: rengøres med vand efter hver brug.

 • Silikone er altid en vinder når det kommer til lækkert materiale.

 • Den havde mønstre der virkelig fangede min interesse.

 • Jeg elsker som altid at man kan slukke for den med det samme ved bare at holde en knap inde.

 • Genopladelig.

 • Fedt at man kan få frem og tilbage mellem de forskellige mønstre så man ikke skal igennem alle for at finde tilbage til den man vil have.

 • Der er lidt fleksibilitet i hovedet og kan derfor give lækre vinkler.

 • Vandtæt.


 • Den starter bare alt for voldsomt ud til mit behov - jeg kunne godt have brugt et par lavere intensiteter i starten. Havde den startet med lavere intensiteter ville jeg slet ikke være kommet op på den intensitet den starter på nu.

 • Jeg synes at man mærker meget af vibrationerne i hånden.

 • Der kunne godt have været lidt bedre flow i intensiteterne.

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page