top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse: Iroha Mini Klitoris Vibrator
Reklame/modtaget i gave fra Klub Venus, tusind tak! Du kan få 15% rabat hos Klub Venus med koden 'klubben'. Denne lille, handy vibrator kan bruges på klitoris, men også til at stimulere andre erogene zoner.


Pris: 199 kr. hos Klub Venus (brug koden 'klubben' for 15% rabat)


Strømkilde: der skal bruges 1 x AAA-batteri Varighed: op til 5 timer Er den vandtæt? ja.


Indpakning: er du nervøs for at andre kan se hvor du har handlet henne så kan jeg forsikre dig om at dit legetøj fra Klub Venus er pakket ind i brun indpakning uden nogen form for logo eller indikation af hvad der befinder sig i den. Indenunder er den i den fineste pink kasse med klub venus' logo - en kasse jeg selv gemmer til at opbevare mit legetøj i. Der medfølger ikke en pose med til at have vibratoren i.

Materiale: fremstillet i falatfri silikone der giver et blødt materiale, både når man mærker den på huden men også når man styrer den i hånden. Perfekt med glidecreme så den kører hurtigt over huden i de ønskede bevægelser.

Design: den lille Iroha mini som jeg har døbt dråben er, til trods for hvad jeg regnede med, nem at holde fast i trods den lille størrelse. Den dråbedeformede form den har ligger lækkert i hånden når man holder den i den brede ende men den kan også sagtens bruges med den brede ende eller siden - der er dog mest kraft i vibrationerne i spidsen.


Den lille tip er rigtig god til at få fat i de steder der giver maksimal nydelse på og omkring klitoris. Betjening: der er kun en knap på siden af den som man tænder og slukker på. Knappen er nem at komme til, sidder velplaceret i den ene side og den kan sagtens mærkes i mørket.

Vibrationer: denne vibrator har kun et vibrationsniveau. Det gør jo selvfølgelig at der ikke er masser af muligheder i legetøjet. Jeg tænkte umiddelbart at et vibrationsniveau ville blive kedeligt og komme til at mangle noget men jeg er faktisk overrasket. Man ved hvad man får med den og så synes jeg egentlig de har ramt intensiteten rigtig godt - det skal lige siges at jeg ikke er til de helt vilde vibrationer.. Det er klart, den er ikke lavet til de der har brug for at vibratoren kan en masse forskelligt men den er rigtig god til dem der godt kan være lidt skræmt og overvældet af hele vibrator verdenen; den er altså rigtig god til at komme i gang med legetøj. Jeg ville have elsket at have den i mine tidlige teenage år, hvor jeg ikke kendte særlig meget til legetøjsverdenen. Jeg tror også den er god at bruge sammen med en partner da den også er ideel til stimulering af erogene zoner rundt omkring på kroppen.


Men igen, selvfølgelig meget begrænset med sit ene niveau og da jeg efterfølgende har prøvet en masse andet legetøj er det ikke den her jeg griber ud efter som det første.


Lyd: umiddelbart har den en meget middel lyd; det er ikke den laveste men det er heller ikke den højeste jeg har hørt. Den har en lav brummen men den kan ikke høres hvis den bruges under dynen bag en lukket dør.

Glidecreme: vandbaseret, da det er et silikoneprodukt. Find hvilke klubben anbefaler her.


Rengøring: kan nemt rengøres under lunken vand. Fjern batteriet og vær sikker på at den er ordentlig lukket.


  • Rigtig god begyndervibrator.

  • Der er måske kun et niveau men den passer rimelig godt til mig og jeg havde ingen problemer med at få orgasme.

  • Rigtig god at holde ved.

  • Nem at betjene, jeg er vild med at knappen på en måde er en del af designet.

  • Har kun et vibrationsniveau. Jeg har godt nok lige skrevet ovenover at intensiten i sig selv ikke er en ulempe men det bliver jo i længden meget af det samme og jeg kan godt lide at kunne lave et par skift i intensiteter undervejs.

  • Den bruger batterier.

  • Vibrationen er stærkest på tippen så vil man vende den om og bruge den store flade vibrere den mere i fingrene. Men omvendt så gør det også at man ikke mærker det så meget i fingrene og distraherer når man holder den i den brede ende.

  • Til trods for at det ikke er en super høj lyd den laver synes jeg alligevel at kan forstyre med dens brummen og kan være distraherende.


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page