top of page
 • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse: filare klitoris stimulator
Reklame for Peech


Peech har været så søde at sende denne lækre klitoris stimulator fra Lora Dicarlo. Tak til peech for at jeg måtte prøve den her og du kan få 15% rabat med koden 'defriesklub'. Filare kan bruges til udvendig stimulering.


Pris: Filare koster 1250 kr. hos Peech - husk du kan bruge koden 'defriesklub' for 15%.


Strømkilde: genopladelig, tager 2 timer at lade den op


Varighed: den kan bruges i 60 minutter


Er den vandtæt? jeps, den kan tages med under bruseren eller i badekar


Indpakning: pakker fra Peech kommer indpakket uden logo så du skal ikke være nervøs for at andre kan se hvad du har bestilt. Derudover kommer Filare i en super fin og luksuriøs indpakning og der følger en pose med til at opbevare den i.


Materiale: kropssikker silikone og ABS-plastik.


Design: det første jeg lagde mærke til var hvor godt filare ligger i hånden, det gør den virkelig nem at bruge. Silikonen er lækker blødt og så sidder knapperne lige til at kunne styre med pegefingeren.


Noget det er virkelig fedt ved designet er at legetøjet gør opmærksom på hvor lidt batteri der er tilbage. Tænd/sluk knappen lyser blinkende når den er ved at være tom for batteri.Betjening: der er tre knapper til at styre filare. En knap, den runde, til at tænde og slukke, man holder knappen inde i et par sekunder så der kommer lys i og så trykker man endnu engang for at tænde for kuglemekanismen eller trykker på den lange knap i plus-enden.


Så er der to aflange tynde knapper med et + for oven og en - for neden. Den lange bruges til at gå frem og tilbage i de 10 intensiteter den har at byde på


Og den korte knap til at styre om kuglerne skal gå med uret, mod uret, eller frem og tilbage. Denne knap skulle også, som jeg ar fået stået det i manualen, styre hvor langt ud kuglerne er, her skulle der være tre længder, men det synes jeg slet ikke jeg kan få den til..


Knapperne er nemme at trykke på og men de er til gengæld ikke det nemmeste at finde ud af. Det tog lidt tid at finde ud af og jeg kan stadig godt blive lidt forvirret - og som sagt kan jeg ikke finde ud af at få forskellige længder på kuglerne..


Jeg er som altid fan af at man kan slukke vibratoren lige meget hvor man befinder sig i intensiterer og mønstre, man holder bare tænd/sluk knappen inde.


Vibrationer: som jo faktisk ikke er vibrationer men en mekanisme der får kugler under silikonen til at køre i cirkulerende bevægelser. Og det er SÅ lækkert!


Når alt har spillet (jeg er tændt og in the mood) så er det det dejligste jeg har mærket af et legetøj! Jeg kunne i den grad tænke mig at prøve flere legetøj med denne mekanisme for det er åbenbart lige mig, haha.


Man skal lige bruge lidt tid på at finde ud af lige dér hvor det føles ekstra lækkert og der skal udforskes men det var så meget det værd for whew it's.. wow.


Lyd: den er meget høj - nærmest mere støjende, selv på det laveste niveau og det er distraherende. Det bliver lidt bedre under dynen og der jeg sagtens bruge den men lyden ligger altid i baghovedet, specielt hvis man bor med andre. Det er blevet testet og hvis man har den under dynen bag en lukket dør så kan den ikke høres.


Jeg vil dog også lige nævne at jeg er meget høre-sensitiv så det kan også have en indflydelse, så for andre er det måske ikke et problem men jeg synes den er (for) høj.


Glidecreme: vandbaseret, da det er et silikoneprodukt. Find hvilke klubben anbefaler her.


Rengøring: jeg rengører den i vand da jeg endnu ikke har fundet en legetøjsrenser jeg kan tåle men brug gerne en renser til formålet både før og efter brug.


 • Den mekanisme den har føles virkelig VIRKELIG dejligt og lækkert. Det er så anderledes fra de typiske vibrationer og luft tryks bølger man er vant til og det er så fedt at have noget der kan noget andet. Jeg har intet skidt at sige om den måde dens mekanisme virker. SÅ lækkert! Kan kun anbefale at prøve det.

 • Genopladelig.

 • Dette silikone er den bedste jeg har mærket på et legetøj.

 • Vandtæt.

 • Liger rigtig godt i hånden og knapperne er nemme at trykke på.

 • Pose medfølger.

 • Den kan slukkes ligemeget hvilken intensitet man er på.

 • Virkelig smart at legetøjet gør opmærksom på når den er ved at løbe tør for strøm.

 • Lyden er nok den største ulempe ved dette legetøj. Den er meget høj selv på det laveste niveau og det kan være distraherende. Det bliver bedre hvis man har den under dynen men det er irriterende at den har en meget høj tone - det er ikke en dyb vibrationslyd som man er vant til ved andet legetøj. Havde den bare været dybere i lyden havde jeg brugt dem meeeget mere end jeg gør.

 • Det kan godt være at knapperne er nemme at trykke på men de er til gængæld meget svære at finde ud af.


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page