top of page
 • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse: Cirrus Vibrator
Reklame/gave fra Peech. Jeg har været så heldig at modtage denne vibrator i gave fra Peech som der blev efterspurgt en anmeldelse på. Tak til Peech for at jeg måtte prøve den her og du kan få 15% rabat hos Peech med koden 'defriesklub'. Cirrus vibratoren kan både bruges udenpå men også til stimulering indvendig.

Pris: Cirrus uden rabbit del koster 1100 kr hos Peech - husk du kan bruge koden 'defriesklub' og få 15%.


Strømkilde: genopladelig. Varighed: omkring 1,5 time. Er den vandtæt? ja.


Indpakning: vibratoren fra Peech kommer indpakket uden logo så du skal ikke være nervøs for at andre kan se hvad du har bestilt. Der medfølger en pose til vibratoren og det er jeg personligt stor fan af!

Materiale: medicinsk silikone der er super blødt og lækker! Materialet glider rigtig godt på huden, specielt med lidt hjælp fra noget glidecreme.

Design: virkelig smuk og æstetisk at kigge på - den er jo et kunstværk i sig selv! Jeg er vild med de mange kurver der er på den, de giver forskellige sensationer alt efter hvor, hvordan og hvor meget der placeres på huden. Jeg synes også den er rigtig nem at holde ved og kan bruges på flere måder da der jo er masser af lækre kurver.

Betjening: der er tre knapper på vibratoren. Midten som er knappen der tænder for den, pilen som er der hvor man skifter intensitet (du skal altså igennem alle for at komme tilbage til et mønster igen) og så bagerst er sluk knappen.

For mig var knapperne nemme at bruge, jeg skulle bare lige have knappen der styrede niveauerne fundet, altså hvor den helt præcist sad. Den kunne godt være lidt svær at få fat i når man var godt i gang men da knappen der skifter intensiteter og mønstre var markeret med en pil kan man nemt skifte i mørket fordi man kan mærke sig frem til den.

Vibrationer: 7 forskellige intensiteter og mønstre så der er helt sikkert noget for en del. Der er rigtig god variation i de forskellige niveauer og mønstre men jeg kunne dog godt have brugt et niveau mellem intensitet 6 og 7 - der er lidt et for stort skift til min smag.

Den starter ikke ud for fuld smadder, hvor man nærmest bliver følelsesløs, men man kan bygge en pirrende nydelse op med den hvis det er det man har lyst til. Jeg tror umiddelbart ikke at det bliver en favorit for mig da jeg er mere til de mindre vibratorer men den er fyldt med forskellige mønstre så hvis det er noget du elsker så vil jeg helt sikkert anbefale den!

Lyd: ikke for larmende, dog med en undtagelse af det sidste niveau der er meget højt.. Det kan i hvert fald anes bag døren hvis den er under dynen - jeg kunne godt mærke da jeg lå med den at jeg var nervøs for om den var for høj - lidt generende at have i baghovedet.

Glidecreme: vandbaseret, da det er et silikoneprodukt. Find hvilke klubben anbefaler her.

Rengøring: nem at rengøre med lunkent vand. Gider du ikke vaske den efter brug så kan du med fordel tøre den af med noget toiletpapir og vente til dagen efter men som altid; vask efter hver brug. Vær opmærksom på om den er ordentlig ren i de små fordybninger den har i sølv-mønsteret.


 • Lækkert design! Super æstetisk at kigge på.

 • Der er en masse forskellige mønstre og intensiteter så der er helt sikkert noget der rammer det du har brug for. Det gør også at den er god til dem der gerne vil finde ud af hvad de kan lide da den også er meget alsidig i formen. Det gør den også god til en masse forskellige stillinger.

 • Den er genopladelig.

 • Pose til at opbevare den i medfølger.

 • Intensiteterne starter efter min mening stille ud så den kører ikke bare derudaf fra første niveau.

 • Jeg synes den var okay nem at betjene, med en undtagelse du kan se under ulemper.

 • Kæmpe plus fra min side at man hurtigt kan slukke for den da den har en separat sluk knap.

 • Kan bruges til at stimulere indeni og udenpå hvilket giver rigtig mange muligheder for at udforske hvad man kan lide.

 • De mange kurver gør også at der er rig med mulighed for at udforske nydelse.

 • Mangler lige et trin mellem niveau 6 og 7.

 • 7. niveau larmer meget.

 • Materialet tager let imod støv, mere end andre silikone produkter synes jeg, som skal under vand før det kommer af.

 • Der kan også gemme sig glidecreme eller udflåd i det mønster (sølvdelen) som selve vibratoren har, så man skal lige være opmærksom på at den bliver skyllet ordentligt så der ikke sidder rester.

 • Knappen man bruger til at skifte intensitet kan nogle gange godt være lidt svær at få helt fat på og trykke rigtigt. Er også lige til den hårde side at skulle trykke på.

 • Der er ikke nogen tilbageknap på den så hvis der er et mønster du gerne vil tilbage til skal du igennem alle.

 • Kan godt virke voldsom stor for nogen (mig), specielt til indre stimulation.

 • Høj pris men der er til gengæld også mange muligheder med den.

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page