top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse af Cloud fra Klub Venus
Reklame: modtaget i gave af Klub Venus - dette er dog min ærlige mening om produktet.


Pris: Cloud koster 699,00 kr - Det er efter min mening ikke helt pengene værd. Det er meget at give for en vibrator som er svær at håndtere og få til at ramme.


Strømkilde: Genopladeligt batteri


Varighed: ukendt


Er den vandtæt? Ja, men bør ikke holdes under vand i lang tid.


Indpakning: Klub Venus sender genanvendelige papkasser uden logo eller nogen form for identifikation, som gør det muligt for nogen at vide hvor pakken kommer fra.


Selve vibratoren ligger i en rigtig fin æske, nede i kassen omgivet af beskyttende plastik æske. Inde i æsken ligger vibraturen i skum, som er formet som den ink. lader stik og søde beskeder, samt en rigtig fin guide til Cloud.


Materiale: Kropssikker silikone som føles FANTASTISK. Det er blødt og rart at røre ved. Det tager let imod støv, så husk hygiene både før og efter brug.


Design: Designet er lidt træls. Jeg har ikke brugt en wand før, men den er flot at se på. Jeg er dog ikke sikker på, at dens form gør den noget godt. Pga. vinklen på “staven” så er den svær at få til at ramme uden at den glider i hænderne. Desværre. For mig var det svært at stimulere i nok tid til at jeg kunne få en orgasme. Den er meget kraftig samtidig med at den ikke rammer helt så godt. (Trods at jeg prøvede i et stykke tid.)


Betjening: Betjeningen er nem, knapperne er nemme at trykke på, de er meget bløde og nemme at trykke i bund. Derudover klikker den, så man ikke er i tvivl om at de er trykket ned. Instruktionerne i forhold til, hvordan den betjenes, kommer med på en rigtig fin lille introduktion pamflet.


Den er nem at bruge, men meget kraftig fra start.


Vibrationer: Den har 7 forskellige mønstre af vibrationer til begge dele af den. De første tre går fra mild til mere intens og derefter kommer forskellige mønstre som den summer i. Personligt er jeg mest til længerevarende konstant stimuli og derfor har jeg ikke nogen kritik til de øvrige brumme funktioner.


Lyd: Den er højlydt. Den brummer ret højlydt allerede fra første indstilling, hvilket kan være en lyseslukker for nogen. Det er ikke en man ville kunne tænde i et rum hvor der var andre, uden at de ville bemærke det. Men det er generelt også en intens vibrator og når der er så meget power i, så er det svært at gøre den mere lydsvag. For mig er det ikke noget som er distraherende.


Glidecreme: Der behøves ikke at bruges glidecreme, specielt ikke når den i forvejen er besværlig at få til at rammer, men ønsker man en glidecreme anbefales den Klub Venus har. Den er yderst tilfredsstillende og giver et super godt flow.


Rengøring: Den kan sagtens rengøres i lunkent vand. Evt. med Klub Venus egen “toy cleaner” eller ganske normal intim sæbe. Kan ikke rengøres med produkter der indeholder alkohol, petroleum eller acetone.


  • Intens!

  • Den holder i lang tid.

  • Nem betjening


  • Næsten for intens, men kan bruges uden på trussen. Den er i hvert fald til dig der har brug for meget kraftige vibrationer og godt kan lide det kan mærkes dybt.

  • Kan tage tid at få til at ramme rigtigt.

  • Vinklen og designet gør det svært at styre den. (Soluuna her: vinklen sammen med den vægt den har, gør det svært for personer med smerter eller tendens til smerter i håndled/arme at holde den oppe/på plads i længere tid ad gangen, da den med svajet i designet er ekstra tung. MEN det skal også lige siges at det kan være, at det for mine “svage” håndled, mere handler om vægten generelt, end det er designet. Jeg kan på en god dag godt bruge den og er rigtig glad for den, specielt til massage af mine kropsdele der ‘brænder’ pga min sygdom.)2,5 / 5 Stjerner - Rammer ikke helt hovedet på sømmet.

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page