top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse af Buzz fra Klub Venus
Reklame: modtaget i gave af Klub Venus - dette er dog min ærlige mening om produktet.


Pris: Buzz koster 299 kr. - dette er en god og solid vibrator for gode penge. En lille kraftig rejsekammerat.


Strømkilde: Genopladeligt batteri


Varighed: Ukendt, men jeg har brugt den op til flere gange, uden at den er løbet tør for strøm.


Er den vandtæt? Ja, men bør ikke holdes under vand i lang tid.


Indpakning: Klub Venus sender genanvendelige papkasser uden logo eller nogen form for identifikation, som gør det muligt for nogen at vide hvor pakken kommer fra. Selve vibratoren er pakket ned i en box på størrelse med en pakke spillekort. Fin og med fin plads til både vibrator og ladekabel.


Materiale: Medicinsk silikone som føles dejlig blødt. Det er rart at røre ved, det tager let imod støv, så husk hygiene både før og efter brug.


Design: Designet er fint. Den minder om de fleste andre bullet vibratorer, men den her er efter min smag lidt pænere. Ladestikket er placeret så den er nem at lade op.


Betjening: Betjeningen er nem. Når den tændes skal knappen I bunden holdes nede i 3 sekunder og så ryster den kort for at indikere at den er tændt. Samtidig tændes et lys. Knapperne er nemme at trykke nede og giver en god klikkelyd så man kan hører at den trykkes ned.


Vibrationer: Den har 10 vibrations indstillinger. De første 3 er lav, mellem og høj intensitet. Dernæst kommer der en masse vibrationsmønstre. Der er en masse forskellige, personligt bruger jeg ikke mønstrene, men det gør jeg heller ikke på andre vibratorer, men jeg vil mene at der er noget for enhver smag.


Lyd: Den er lige i den høje side efter min smag, men det er okay. Den ville ikke kunne skjules helt under dynen, hvis rummet er stille. Det ville nok være et problem for nogle.


Glidecreme: Det er primært en klitoris vibrator og derfor er glidecreme ikke et must. Buzz's størrelse gør den kompatibel med de fleste hule dildoer og buttplugs. Her kan det godt være et fordel at bruge vandbaseret glidecreme.


Rengøring: Den kan sagtens rengøres i lunkent vand. Evt. med Klub Venus egen “toy cleaner” eller ganske normal intim sæbe. Kan ikke rengøres med produkter der indeholder alkohol, petroleum eller acetone.


  • Meget kraftfuld!

  • Nem at tage med rundt.

  • Flot design og pæn farve.


  • Nogle gange lidt for intens.

  • Hård overflade kan godt gøre følelsen mere intens.0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page