top of page
  • Forfatters billedede fries klub

Anmeldelse af Bunny fra Klub Venus
Reklame: modtaget i gave - dette er dog min ærlige mening om produktet.


Pris: Bunny koster 539,00 kr. (brug koden 'klubben' for 15% rabat)


Strømkilde: Genopladeligt batteri (tager 3 timer at lade fuldt op)


Varighed: 3 timer når den er fuldt opladet.


Er den vandtæt? Ja, men bør ikke holdes under vand i lang tid.


Indpakning: Klub Venus sender genanvendelige papkasser uden logo eller nogen form for identifikation, som gør det muligt for nogen at vide hvor pakken kommer fra. - Selve vibratoren ligger i en rigtig fin æske, nede i kassen omgivet af beskyttende plastik pops (?). Inde i æsken ligger vibraturen i skum som er formet om den ink. lader stik og søde beskeder, samt en rigtig fin guide til Bunny.


Materiale: Kropssikker silikone som føles FANTASTISK. Det er blødt og rart at røre ved, det tager let imod støv, så husk hygiene både før og efter brug.


Design: Designet er godt. Da jeg begyndte at bruge den, havde jeg ikke stor erfaring med penetrations sex og derfor var det noget som jeg lige skulle vænne mig til. Men jeg er vild med formen og størrelsen. - Hvis man kan placere den perfekt, så kan man virkelig få nogle gode orgasmer! Den vibrerende klitoris stimulator er lidt svær at arbejde med, men med lidt biksen og baksen, kan den ramme rigtig godt.


Betjening: Betjeningen er nem, knapperne er nemme at trykke på, de er meget bløde og nemme at trykke i bund. Derudover klikker den, så man ikke er i tvivl om at de er trykket ned. Instruktionerne i forhold til hvordan den betjenes, kommer med på en rigtig fin lille introduktions pamflet.


Det er utrolig træls, at man ikke kan slukke for trusting funktionen, mens man beholder klitoris stimuli. Jeg oplevede et par gange at jeg gerne havde fortsat klitori stimuli uden trusting, men så er man nødsaget til at slukke kalorius helt. Det kunne have været rart hvis det kunne betjenes mere individuelt. Udover det er den nem at bruge.


Vibrationer: Den har 9 forskellige mønstre af vibrationer til begge dele af den. I skaftet er der forskellige hastigheder og intensiteter at arbejde med. De første tre går fra mild til mere intens og derefter kommer forskellige mønstre som den støder i. - Personligt er jeg mest til længerevarende konstant stimuli og derfor har jeg ikke nogen kritik til de øvrige stødfunktioner i skaftet.

Lidt ala det samme kan siges om klitoris stimulatoren. De første tre går igen fra mild til intens og derefter er der en række vibrationsmønstre som jeg ingen kritik har til. :D


Lyd: Den er lidt højlydt. Specielt klitoris vibratoren. Det er ikke noget som man ville kunne tænde i et rum hvor der var andre, uden at de ville bemærke det, men det er generelt også en intens vibrator og når der er så meget power i, så er det nok svært at gøre den mere lydtæt. For mig er det ikke noget som er distraherende.


Glidecreme: Der bør bruges en vandbaseret glidecreme, den klub venus sendte med er yderst tilfredsstillende og giver et super godt flow. Specielt når man ikke ellers har så meget kendskab til penetrations stimuli.


Rengøring: Den kan sagtens rengøres i lunkent vand. Evt. med Klub Venus egen “toy cleaner” eller ganske normal intim sæbe. - Kan ikke rengøres med produkter der indeholder alkohol, petroleum eller acetone.


  • Intens!

  • Holder i lang tid.

  • Stimulere både klitoris og g-punktet.


  • Tager lang tid at lade op.

  • Dens betjening. (Kan ikke kontrolleres individuelt)

  • Kan tage tid at få til at ramme rigtigt.0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page