top of page
  • Forfatters billedede fries klub

6 gode begyndervibratorer


Illustration af strejfer


Med de gigantiske problemer jeg altid har haft med at tage beslutninger er det ikke nogen overraskelse at jeg først skulle eje en vibrator efter jeg fyldte 22. Okay, der er faktisk andre faktorer der har spillet en større rolle men det kan vi tage en anden dag..


For hvor skal man overhovedet starte??? Der er en uendelighed af muligheder og det er så nemt at falde ned i et hul af smarte features og en panik over hvad den skal kunne, hvor intens skal den være og hvad kan jeg overhovedet lide og ooh der er en der har 117 mønstre, det lyder fancy, men hvad skal jeg egentlig bruge så mange til??


Det er en jungle og her, faktisk ikke engang et år inde i mit personlige kendskab til legetøj og godt og vel en ti stykker senere, er jeg faktisk stadig snotforvirret, men så er alt jo som det plejer..


Derfor har jeg samlet 6 vibratorer i dette indlæg som jeg ville have haft god gavn af i mine vibratorløse år og så kan det forhåbenligt hjælpe dig. Vibratorer der er enkle men effektive og lige hvad jeg føler der er brug for: at kunne starte stille og roligt ud men også legetøj som man kan bygge intensiteten op med.


Iroha mini (modtaget i gave fra Klub Venus)

Jeg tror ikke det bliver nemmere end med denne lille dråbe. Den har nemlig kun en knap og den tænder og slutter - det betyder også at der kun er et vibrationsniveau og det kan både være en fordel og en ulempe.


Hvis man er ny i gamet og virkelig overvældet så synes jeg at det er en fordel. Her får du prøvet en klitoris vibrator, der er forholdsvis medium i styke, for at se om det er noget for dig. Ikke nok med at den er god til klitoris så synes jeg faktisk også at det er en af de bedste til at stimulere andre erogene zoner på kroppen.


Læs min anmeldesle af vibratoren lige her.


Find vibratoren hos Peech lige her (brug koden 'defriesklub' og få 15%)


Zee (modtaget i gave fra Klub Venus)

Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden denne blå bullet. Jeg har prøvet en god håndfuld bullets og der er bare ikke noget der slår den her. Den har de lækreste vibrationer som starter stille ud og selvom der kun er tre trin så kommer den også godt op i intensiteten.


En bullet er genial til en begynder da den er handy at have med at gøre, man kan udforske sine spots omkring klitoris og med sit lækre materiale er den også genial til presse eller lette på trykket når man bruger den.


Du kan læse min anmeldelse af vibratoren lige her.


Find vibratoren hos Klub Venus lige her (brug koden 'klubben' og få 15%)


Find vibratoren hos Peech lige her (brug koden 'defriesklub' og få 15%)


Pom (modtaget i gave fra Peech)

Pom blev hurtigt en af mine favoritter og det ville også være en af mine første anbefalinger hvis jeg blev spurgt om hvad jeg kunne anbefale. Den er både vandtæt, genopladelig, feksibel og super nem at bruge.


Og så er den genial - den har nemlig, udover gode vibrationsniveauer, også nogle lækre mønstre men ikke nok med det så kan du også selv styre hvor stærk intensiteten på de forskellige mønstre skal være - det har jeg ikke prøvet før (hvilket var derfor jeg ikke var så glad for mønstre, de var enten for svage eller for stærke) og det er virkelig noget der sender den her i top!


Find vibratoren hos Klub Venus lige her (brug koden 'klubben' og få 15%)


Find vibratoren hos Peech lige her (brug koden 'defriesklub' og få 15%)


Satisfyer pro 2 next generation

Er det et vibrator indlæg uden satisfyeren? Jeg tror ikke det kan lade sig gøre, haha. Ej men spøg til side så er den her et elsket stykke legetøj. Det er ikke den klassiske vibrator der vibrerer men den har derimod den såkaldte luft tryks teknik der inde i det vakum man kan lave med hovedet, skaber 'vibrationerne'.


Jeg tror ikke jeg er den eneste i klubben hvis første stykke vibrator var Satisfyeren og den er i den grad bredt elsket - læs mere om den store praise i dette indlæg. Denne klitoris vibrator er efter min mening ideel for en begynder da den virker for rigtig mange og så er den nem at få til at fungere.


Find vibratoren hos Klub Venus lige her (brug koden 'klubben' og få 15%)


Find vibratoren hos Peech lige her (brug koden 'defriesklub' og få 15%)


Puff (modtaget i gave fra Peech)

Der er enormt meget praise omkring satisfyeren men jeg vil faktisk sige at puff fortjener lige så meget - og specielt for dem der synes at satisfyeren er for kraftig. Puff er nemlig mild og lækker! Jeg kan sagtens bruge satisfyeren men den kommer ikke over niveau 5-6 og synes faktisk at puff gør det lige så godt for mig.


Jeg ville bare lige have den med som et alternativ til satisfyeren og hvis man allerede ved at man er meget sensistiv, men gerne vil have en lufttryksvibrator, så synes jeg at det er puff man skal kaste sit blik efter.


Find Puff lige her hos Peech (brug koden 'defriesklub' og få 15%)


Rin (modtaget i gave fra Klub Venus)

Med 4 anbefalinger til klitorisvibratorer synes jeg også at det var på sin plads at komme med en vibrator der også kan bruges indeni. Rin kan nemlig bruges både indeni og udenpå og det giver den en rigtig god fordel til at finde ud af hvad man selv bedst kan lide - måske endda begge dele.


Med sit bløde hoved og sit hårde skaft er der også en del muligheder i at finde ud af hvor vibrationerne skal være bløde og hvor man har brug for tryk. Rin har 3 intensiteter og et mønster og er både super smuk men også funktionel med en knap i bunden.


Du kan læse min anmeldelse af vibratoren lige her.


Find vibratoren hos Klub Venus lige her (brug koden 'klubben' og få 15%)


Find vibratoren hos Peech lige her (brug koden 'defriesklub' og få 15%)


0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page