om klubben

Klubben er skabt til at være et frirum for lige præcis dem der har brug for den.

Jeg oprettede de behårede kvinders klub på instagram i maj 2019 fordi jeg følte mig meget alene i min rejse med at lade kropsbehåringen gro. Jeg ville gerne skabe et fællesskab om det pres der er for at fjerne kropsbehåring, specielt for kvinder og feminine personer.

Det må man sige det er blevet til!

Da jeg fik klubben tilbage i februar 2020 efter instagram havde lukket den besluttede jeg mig for at lave en hjemmeside så vi havde et frirum uden retningslinjer og trusler om nedlukning. 

Det frirum udviklede sig i den forbindelse også med flere emner end kropsbehåring.

fri.png
IMG_0842.jpg

Bag klubben findes jeg, Soluuna. Jeg er 24 år gammel og kommer fra sydjylland. Jeg elsker at læse, gå i genbrugsbutikker - yes I'm one of those bitches, se serier (dagen lang hvis jeg kunne) og at få folk til at grine blandt andet med lidt memes her og der - men for den sags skyld også selv at grine. 
 

Jeg hader kapitalisme, mænd der siger til mig at jeg skal smile, fiskebilleder på tinder og en hvis politiker som jeg nu ikke kan se et billede af uden at tænke på onani.. vil du vide hvem det er (og hvorfor) så skal du på jagt i klubbens highlights.

Jeg er feminist og derfor bestræber jeg på at gøre klubben så intersektionel som overhovedet muligt. Her i klubben er vi inkluderende og vi lærer sammen om de privilegier vi har i verden og hvordan man kan være med til at nedbryde dem.

Du kan læse mere om mig i dette indlæg: Kvinden bag klubben

bag klubben