begyndervibrator.png

links & koder

Spar penge og støt klubben samtidig

Klubben er medlem af et affiliatenetværk så har du lyst til at støtte det arbejde jeg laver med klubben kan du købe gennem de nedstående links - du skal ikke gøre andet end bare at klikke dig ind på webshoppen og shoppe som normalt.

 

Så vil jeg modtage en kommission af salget - alt mellem 4-25%, uden at det koster noget ekstra for dig. 

sexlegetøj

sinful.JPG

Sinful er Nordens største erotiske webshop. Vi sætter en ære i at have det bedste sexlegetøj på hylderne til vores kunder. Vi er e-mærket og har en excellent score på Trustpilot med over 5.000 anmeldelser og en gennemsnits score på 9,6.

støt klubben hos Sinful med dette link: sinful.dk*

peech.JPG

Peech er en webshop med fokus på sexualitet, velvære og sundhed. Vores kuraterede udvalg af sexlegetøj indeholder kun alt det bedste fra en branche med varierende kvalitet. Vi har fokus på produkter der er gode for krop, sind og øje.

støt klubben hos Peech med dette link: peech.dk*

rabat: brug koden 'defriesklub' og få 10% på din ordre

klub venus.JPG

Klub Venus er en online vibratorboutique og community der arbejder for at gøre op med tabuerne omkring seksualitet, onani og produkter som sexlegetøj. Vi opfordrer folk til at owne deres seksualitet, hvordan den end ser ud!

støt klubben hos Klub Venus med dette link: klubvenus.dk*

rabat: brug koden 'klubben' og få 15% på din ordre

menstruationsprodukter

JEG ER DEN ORIGINALE FRASE

heartcup.JPG

HeartCup er en menstruationskop, der gør det både lettere, sundere og grønnere at håndtere din menstruation i hverdagen. Hos HeartCup tilbyder vi Danmarks største udvalg i typer af menstruationskopper, så du kan finde en løsning, der passer bedst til dig.

støt klubben hos HeartCup med dette link: heartcup.dk*

rabat: der er en rabatkode på vej..

bøger

bøger.png

Saxo

støt klubben hos saxo med dette link: saxo.dk*