kontakt klubben

Indsend billede:

Vil du gerne indsende et billede til klubbens instagram feed med kropsbehårning så kan du skrive en DM besked til mig på klubbens instagram - du bestemmer selv om du vil tagges og send også gerne en tekst til billedet. 

Spørgsmål eller førespørgsler:

Har du et spørgsmål eller et godt emne - indenfor klubbens rammer - som du godt kunne tænke dig kommer på klubbens dagsordnen og dermed bliver taget op på klubben's instagram story skal du ikke tøve med at kontakte mig. Du kan skrive en besked til mig på instagram eller udfylde formularen herunder med de relevante informationer.

 

Jeg vil dog bare gøre opmærksom på at jeg har rigtig mange forespørgsler i forvejen så det kan godt tage tid før det kommer op men jeg skal nok gemme det. Er det ikke noget jeg synes er relevant for klubben skal jeg nok gøre opmærksom på det. 

Vil du gerne samarbejde?

Har du lyst til at samarbejde med klubben vil jeg foretrække at du sender mig en mail debehaarede@gmail.com eller skriver til mig på instagram. 


Hvad end det er så kontankt mig endelig! Du kan som sagt skrive en besked til mig på klubbens instagram, sende en mail til debehaarede@gmail.com eller udfyld formularen herunder:

skriv til mig:

tak for din besked!