Featured


Sexhundredetallet: Buskens Comback

Egtvedpigens over 3000 år gamle kønsbehåring er blevet sendt til Nationalmuseet i en lille, hvid æske. Mette og Louise kan konstatere, at Egtvedpigen må have haft en full bush.​ Mens kvinders kropsbehåring ellers stort set er forsvundet gennem de seneste 100 år, er flere unge kvinder begyndt at dele billeder af deres behårede armhuler på sociale medier. I det her afsnit besøger journalisten Louise kvinden bag Instagram-profilen @debehårdekvindersklub. Medvirkende: Soluuna Julius.

Hør afsnittet her. 
Politiken bragte i januar 2021 en forside med en fin artikelserie om klubben samt historier fra 3 stærke kvinder i deres kultursektion som du også kan læse her: 


Jeg var med i radio louds program 'Spejlet' som du kan høre på deres side lige her eller på spotify nedenunder. 

Om programmet: I spejlet sidder 23-årige Soluuna. Kvinden bag Instagram-kontoen “De behårede kvinders klub”. I spejlet ser hun sin behårede krop, men kigger også tilbage på teenage-Soluuna, som omhyggeligt fjernede det meste hår på kroppen. Men for hvis skyld? I spejlet konfronterer hun en vrede over, at mænd længe har bestemt over hende og hendes grænser. Det skal de ikke mere - og det bliver klart foran spejlet i dag. Reporter: Rikke Romme.